Hotel La Reine map

Hotel La Reine

8.2 · 502 recensies

Wilhelminaplein 3, Eindhoven

Hotel La Reine
Hotel La Reine Hotel La Reine
Hotel La Reine Hotel La Reine
Hotel La Reine

Over deze locatie

Aan de Wilhelminaplein 3 in het gebied 'Bergen' in Eindhoven ligt Hotel La Reine. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 502 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Hotel La Reine accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 176 locaties in Eindhoven waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bergen hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Hotel La Reine

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel La Reine. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Tinem
Google Maps Logo

Badkamer was zeer fijn. Goed kunnen ontspannen met een warme douche. Bed sliep ook lekker en er lag een extra kussen in de kast. Omgeving was ook zeer aantrekkelijk om er rond te hangen of een terrasje te pakken. Mooie locatie!

Tinem 1 maand geleden
Meneer Weijenborg
Google Maps Logo

We willen, ik in het algemeen, het personeel ontzettend bedanken voor de vriendelijke service die werd aangeboden en het meedenken hierin. Ik heb namelijk bij jullie mijn vriendin ten huwelijk gevraagd, met een positieve ja, en mede dankzij Evelijn was de kamer ontzettend leuk en romantisch aangekleed. Super tof! Volgend jaar gaan we trouwen by the way. Hartstikke bedankt! ps het grote bubbelbad was heerlijk, zij had wat moeite omdat ze wat kleiner is :)

Meneer Weijenborg 3 maanden geleden
Wilco Kievit
Google Maps Logo

Ontzettend vriendelijk personeel! Geen ontbijt service, maar veel tentjes in de buurt, en goed advies (misschien dealtje sluiten met de buurvrouw ;) dat zou het afmaken) Bedankt voor het fijne verblijf

Wilco Kievit 6 maanden geleden
Peter
Google Maps Logo

Prima hotel, alleen jammer dat je er niet kunt eten. Wel genoeg mogelijkheden in de buurt.

Peter 9 maanden geleden
Gyan Hoeksma
Google Maps Logo

Zeer arrogante mevrouw achter de balie, hielp je niet en gooide ons zonder reden uit het hotel! ONGELOFELIJK!

Gyan Hoeksma 10 maanden geleden
Hollanda Turk gonulluler vakfi HTGV
Google Maps Logo

Wat een bagger hotel als je wilt rusten zeker deze hotel niet boeken!! Je kan beter op een bankje buiten slapen. 2 medewerkers geboekt voor een paar dagen. Personeel is met migraine opgestaan. Geluid van de ventilatie was niet om aan te horen. Te gehorig wc zit naast de rand van je bed bijna scheelt maar 1 meter jammer dat ik geen video kan plaatsen. Dame aan de telefoon neem maar een cursus hoe je met klanten moet om gaan! Bah

Hollanda Turk gonulluler vakfi HTGV 11 maanden geleden
Muna van den Tillaard van den Tillaard
Google Maps Logo

Een wedergeboorte van rust...thuiskomen...dit is de veiligste plek ooit🙏☮️🍀altijd al geweest. Helaas zijn er gasten die in dit hotel mooie hotel alles kapotmaken wat een mooi mens heeft opgebouwd. Heerlijk geslapen ik vind mijn rust hier. Dankbaar...deze kamer was voor mij het einde in positieve zin. Ik heb vergeten mooie foto's te maken zal dat nog zeker doen.

Muna van den Tillaard van den Tillaard 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Hotel La Reine

Goed nieuws! Bij Hotel La Reine in Eindhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Eindhoven

Designstad Eindhoven, waar ooit het hoofdkantoor van Philips was, is een bestemming die cultuurliefhebbers niet mogen missen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Eindhoven. Meer van dit lees je in onze Eindhoven City Guide.