Restaurant NADO map

Restaurant NADO

9.6 · 88 recensies

Stationsplein 28, Eindhoven

Restaurant NADO
Restaurant NADO Restaurant NADO
Restaurant NADO Restaurant NADO
Restaurant NADO

Over deze locatie

In een smaakvolle kosmopolitische mix van interieur, gerechten, dranken en mensen die samen zorgen voor een ongedwongen sfeer.

Favorieten op de kaart Wat moet je nu echt bestellen als je bij NADO bent? Volgens Guido zijn dat de gefrituurde bloemkolen. “Die doen het ontzettend goed. Het is gebaseerd op een gerecht met gefrituurde kip, maar de kip vervingen we door bloemkool. Dat geeft eigenlijk een nog betere smaak.” Shelina voegt toe: “De pole

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant NADO accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 186 locaties in Eindhoven waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied hebben we nog 200 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Eindhoven

Designstad Eindhoven, waar ooit het hoofdkantoor van Philips was, is een bestemming die cultuurliefhebbers niet mogen missen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Eindhoven. Meer van dit lees je in onze Eindhoven City Guide.