100 Watt Brewery map

100 Watt Brewery

9 · 2911 recensies

Bleekweg 1, Eindhoven

100 Watt Brewery
100 Watt Brewery 100 Watt Brewery
100 Watt Brewery 100 Watt Brewery
100 Watt Brewery

Over deze locatie

Aan de Bleekweg 1 in het gebied 'Binnenstad' in Eindhoven ligt 100 Watt Brewery. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.911 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, 100 Watt Brewery accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 176 locaties in Eindhoven waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad hebben we nog 275 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sanne van den Hurk
Google Maps Logo

Zowel voor een borrel met vrienden, een bedrijfsuitje of diner een topplek. In de zomer op het terras voor, en anders op het gezellige binnenterras of gewoon binnen; allemaal fijn. Fijne sfeer, fijn personeel en bovenal fijne keuze in lekker bier waarbij de nacho's pulled pork onze voorkeurs borrelhap is 👌🏻

Sanne van den Hurk 2 weken geleden
Yick van der velden
Google Maps Logo

Lekkere bieren helaas was dat ook wel het enige positieve. Het duurde onwijs lang voor er eindelijk iemand onze bestelling kwam opnemen. 20 minuten wachten op een cocktail is ook best lang. We hadden een tasting platter maar ook behoorlijk aan de prijs. Paar chickenwings gamba,s en wat asperges voor 38 euro. Erg jammer ik keek er al weken naar uit maar voor ons niet meer helaas.

Yick van der velden 2 maanden geleden
Niels Merkx
Google Maps Logo

Veel keus uit goede, niet zo gangbare maar wel lekkere bieren, heerlijk eten erbij. En dat alles met snelle, vriendelijke en kundige bediening!

Niels Merkx 2 maanden geleden
sahine lameire
Google Maps Logo

Wij zijn heel erg goed bediend geweest door een jongeman die ons heerlijke kaas wist aan te bieden in combinatie met enkele verfrissende biertjes, geserveerd met een brede glimlach! 100% aanrader, wij komen terug.

sahine lameire 3 maanden geleden
Daniëlle van Eijk
Google Maps Logo

Ik kan 100 watt Brewery 100% aanraden. Afgelopen weekend een surprise party georganiseerd met behulp van het personeel van de brouwerij. Uitvoering van het feestje verliep perfect! Goede service, leuke zaal en heerlijke koude biertjes Alles verliep zeer soepel. Bedankt!

Daniëlle van Eijk 3 maanden geleden
Ted Jansen
Google Maps Logo

Goede bieren met een grote variatie. Jammer dat, op een dag als vandaag met volop zon, het personeel niet begrijpt dat in de horeca je doel is om het je gasten naar de zin te maken. Als het personeel aan de bar hangt met alleen maar oog voor hun telefoon en je moet komen vragen of je wat kunt drinken dan heb je als eigenaar nog wel iets te doen. Succes, met personeel dat het begrijpt krijg je 5 sterren!

Ted Jansen 3 maanden geleden
Indy Maes
Google Maps Logo

Geweldig behulpzaam personeel en zij weten veel over hun producten. Tevens denken zij goed mee over wat de beste drinken is bij het eten. Ook als je net bier leert drinken, geven zij goede opties!

Indy Maes 4 maanden geleden
Tomas Weijters
Google Maps Logo

Ik had hier dus een vijfsterren-review staan op basis van een heel goede tijd bij de Stadsbrouwerij. Die tijd lijkt helaas voorbij. Ten onder gegaan aan haar eigen succes? De afgelopen maand drie keer bij de Stadsbrouwerij geweest, en telkens hetzelfde verhaal: wél heel veel tafels neerzetten en reserveringen aannemen, maar dan onvoldoende personeel/keukencapaciteit regelen om fatsoenlijk te kunnen bedienen. Resultaat: structureel een tafel vol met lege glazen en echt lang wachten op je biertje, eten of hapje (gisteren bijv. 50 minuten moeten wachten op een portie bitterballen). Hoop dat ze de komende tijd even wat andere keuzes gaan maken daar.

Tomas Weijters 10 maanden geleden
Klaas van Gend
Google Maps Logo

Goed bier, fijne ambiance. Maar... Dat weet iedereen, dus het kan flink druk zijn!

Klaas van Gend 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij 100 Watt Brewery

Goed nieuws! Bij 100 Watt Brewery in Eindhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Eindhoven

Designstad Eindhoven, waar ooit het hoofdkantoor van Philips was, is een bestemming die cultuurliefhebbers niet mogen missen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Eindhoven. Meer van dit lees je in onze Eindhoven City Guide.