Blue Collar Hotel map

Blue Collar Hotel

8.2 · 1582 recensies

Klokgebouw 10, Eindhoven

Blue Collar Hotel
Blue Collar Hotel Blue Collar Hotel
Blue Collar Hotel Blue Collar Hotel
Blue Collar Hotel

Over deze locatie

Aan de Klokgebouw 10 in het gebied 'Strijp S' in Eindhoven ligt Blue Collar Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.582 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blue Collar Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 176 locaties in Eindhoven waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Strijp S hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Blue Collar Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Blue Collar Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Tara Smits
Google Maps Logo

Zeer matige catering bij diner dat 'luxe' zou moeten zijn, vlak voor een gala. Toetjes komen rechtstreeks uit de vriezer en werden nog bevroren geserveerd. Het eten zat aangekoekt aan de pannen en was massaproductie. Geen aanrader, al helemaal niet voor evenementen.

Tara Smits 3 weken geleden
Ardi Van Dijk
Google Maps Logo

Wat een gaaf hotel, super aardig personeel en hele gave omgeving en goeie locatie, je bent in 20 minuten in de stad en het stuk erheen wandelen is al leuk

Ardi Van Dijk 4 weken geleden
Patrick Bollen
Google Maps Logo

Het gezelligste hotel van Nederland. Waar geregeld leuke bands optreden. En waar je voor weinig goed kunt eten. En mooie kamers. Waarvan sommige thema kamers.

Patrick Bollen 4 weken geleden
Carmen Kurvink
Google Maps Logo

Ik ga hier nog wel naartoe, puur omdat er geen ander hotel is waar ik kan verblijven. De kamers zijn lomp en gehorig. De douche overstroomt na 2 minuten. Je zal niet kunnen slapen door het onveilige gevoel dat er iemand binnen kan komen en het feit dat treinen constant voorbij komen. Het eten is prima tot goed. Ze mogen best meer mensen aan nemen om roomservice ook weer mogelijk te maken.

Carmen Kurvink 2 maanden geleden
Menno Blaauw
Google Maps Logo

Goede muziek, top sfeertje en erg goed personeel. Lekkere biertjes, goede menukaart, ronduit top

Menno Blaauw 3 maanden geleden
Rob Z
Google Maps Logo

Prima hotel in het Klokgebouw. Ideaal om te verblijven na een concert of iets dergelijks. Goeie bar erbij ook.

Rob Z 3 maanden geleden
Elsa Schilders
Google Maps Logo

Leue ambiance - Als je van hardrock houdt, maar ook prima als je en wat mildere muzieksmaak hebt. Ruime dranken-kaart, Hapjes ook te krijgen. Is vnl hotel en heeft ook een eigen concertzaal voor rockbands.

Elsa Schilders 3 maanden geleden
Lelykstad The Ugly
Google Maps Logo

Dit is het slechtste hotel, waar ik ooit heb ingezeten. Gehorig, en van nachtrust kun je niet spreken, als je boven het terras ligt, waar de muziek, buiten, tot middernacht, uit de speakers schalt, terwijl er niemand buiten zit. Als je reserveerde voor zaterdag op zondag, de kamer weg is, waardoor je na een evenement nog terug moet rijden naar huis, terwijl je véél te moe bent. En in de bar beneden, is het vlees, hamburgers etc. rauw. Kortom een afrader, duur, slechte service, Spartaanse inrichting, en verdient niet eens 2 sterren!!!!

Lelykstad The Ugly 3 maanden geleden
Adrie van Eerd
Google Maps Logo

Leuke tent en heerlijk eten. Was er nog nooit geweest, maar komen zeker terug. Echt gezellig.

Adrie van Eerd 4 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Eindhoven

Designstad Eindhoven, waar ooit het hoofdkantoor van Philips was, is een bestemming die cultuurliefhebbers niet mogen missen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Eindhoven. Meer van dit lees je in onze Eindhoven City Guide.