Blue Collar Hotel map

Blue Collar Hotel

8.2 ยท 1644 recensies

Klokgebouw 10, Eindhoven

Blue Collar Hotel
Blue Collar Hotel Blue Collar Hotel
Blue Collar Hotel Blue Collar Hotel
Blue Collar Hotel

Over deze locatie

Aan de Klokgebouw 10 in het gebied 'Strijp S' in Eindhoven ligt Blue Collar Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.644 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blue Collar Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 186 locaties in Eindhoven waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Strijp S hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Blue Collar Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Blue Collar Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
City Guide

Wat te doen in Eindhoven

Designstad Eindhoven, waar ooit het hoofdkantoor van Philips was, is een bestemming die cultuurliefhebbers niet mogen missen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Eindhoven. Meer van dit lees je in onze Eindhoven City Guide.