Café Carbòn

3 locaties

8.7 · 1.504 recensies

Restaurant

Betaal bij de restaurants van Café Carbòn met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Café Carbòn

Steeds meer merken als Café Carbòn gaan creditcards accepteren. Nederland telt 3 Café Carbòn locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle Café Carbòn locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Café Carbòn

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Café Carbòn beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Café Carbòn
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Café Carbòn
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Café Carbòn in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Café Carbòn een 8.7. Ruim 1.504 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Café Carbòn reviews lees je hieronder.

Wil je vlees? Ga hierheen en laat je innerlijke carnivoor los. Bevredigend en heerlijk.

Joris Van H. 1 maand geleden

Ik hou van deze plek. Ik bezoek het regelmatig sinds 3 jaar. Altijd dezelfde geweldige kwaliteit van eten, zeer vriendelijk personeel en leuke sfeer.

Ewa B. 1 maand geleden

Fantastische, budgetvriendelijke locatie met uitstekende service. Het is ook gezinsvriendelijk: de chef-kok heeft zelfs de kinderen erbij betrokken door ze hun eigen ijsje in de keuken te laten maken.(...)

ray s. 1 maand geleden

Geweldige service en eten!

Peter D. 1 maand geleden

I enjoyed it.

Michal 1 maand geleden

Knus, gezellig, goeie bellen wijn, vriendelijke en attente service, en erg goed vlees! We waren met z'n vijven en kregen het tafeltje aan het raam. Het is binnen redelijk donker, met veel licht van k(...)

Lan V. 1 maand geleden

Goed eten en zeer vriendelijke bediening. Echter wel aan te raden om naar de prijs te vragen bij dingen die niet op de menukaart staan.. Ze hebben 4 verschillende sauzen voor €1 per stuk op de kaart s(...)

Jerry W. 1 maand geleden

Met een grote groep hier mogen eten en dat is uitstekend bevallen. Fijn personeel dat goede service biedt. Eten werd tegelijk geserveerd(19 man) en smaakte heerlijk.

Alex K. 2 maanden geleden

Er zijn niet genoeg sterren om dit restaurant eerlijk te beoordelen. Ik hield van alles! Het eten is absoluut fenomenaal, de bediening is vriendelijk en de gezellige sfeer met de lichten half uit en(...)

André P. 3 maanden geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Café Carbòn

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Café Carbòn al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.