Café Carbòn map

Café Carbòn

10 · 775 recensies

Van Woustraat 174, Amsterdam

Gesloten

Café Carbòn
Café Carbòn Café Carbòn
Café Carbòn Café Carbòn Café Carbòn Café Carbòn Café Carbòn Café Carbòn Café Carbòn
Bekijk meer
Café Carbòn

Over Café Carbòn

Aan de Van Woustraat 174 in het gebied 'Burgemeester Tellegenbuurt-Oost' in Amsterdam ligt Café Carbòn. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 775 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Café Carbòn accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.022 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Burgemeester Tellegenbuurt-Oost hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Café Carbòn in Amsterdam is bijna elke dag open voor bezoekers die willen genieten van een gezellig avondje uit. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag gaat het café open om 17:00 en sluit om 23:00.

In het weekend, op zaterdag en zondag, kan er nog langer genoten worden, want dan zijn de deuren vanaf 17:00 tot zelfs na middernacht open, omdat het café pas de volgende dag sluit. Let even op dat Café Carbòn op dinsdag gesloten is, dan kunnen de medewerkers ook even uitrusten.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Café Carbòn' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Café Carbòn. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; }
Café Carbòn

Alle Café Carbòn restaurants

Benieuwd naar andere Café Carbòn restaurants in Nederland? Café Carbòn heeft in totaal 3 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Burgemeester Tellegenbuurt-Oost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Café Carbòn lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Café Carbòn restaurants
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.