Shabu Shabu

Shabu Shabu

Shabu Shabu brengt de Aziatische keuken naar jou. Met hun verse en gevarieerde gerechten, zou je bijna niet kunnen stoppen met eten tijdens je all you can eat diner.

Betaal bij de restaurants van Shabu Shabu met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Bekijk alle Shabu Shabu restaurants

Betaal met een creditcard bij Shabu Shabu

Steeds meer merken als Shabu Shabu gaan creditcards accepteren. Nederland telt 9 Shabu Shabu locaties waar betaald kan worden met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Shabu Shabu Restaurant

Shabu Shabu

Amersfoort

Shabu Shabu Restaurant

Shabu Shabu

Apeldoorn

Shabu Shabu Restaurant

Shabu Shabu

Den Haag

SHABU Experience Ede Restaurant
Shabu Shabu Restaurant

Shabu Shabu

Leiden

Shabu Shabu Restaurant

Shabu Shabu

Rotterdam

Shabu Shabu Restaurant

Shabu Shabu

Rotterdam

Shabu Shabu Restaurant

Shabu Shabu

Rotterdam

Shabu Shabu Restaurant

Shabu Shabu

Zoetermeer

Toch met een American Express betalen bij Shabu Shabu?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Shabu Shabu, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Controleer altijd of jouw Shabu Shabu restaurant een cadeaukaart accepteert.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Veelgestelde vragen over de supermarkten van Shabu Shabu

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Shabu Shabu al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Ja, bij Shabu Shabu kun je betalen met een creditcard. Bij meer dan 9 Shabu Shabu locaties in Nederland worden creditcards van MasterCard, VISA geaccepteerd. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

We geven per locatie aan welke creditcards er worden geaccepteerd. Bekijk hier alle Shabu Shabu locaties.

Bij Shabu Shabu kun je betalen met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard. Daarnaast kun je ook betalen met pin en contant geld.

Er zijn op dit moment 0 locaties van Shabu Shabu waar je kunt betalen met American Express.

Aangezien de acceptatie met creditcards van American Express per vestiging kunnen verschillen, raden we aan om dit per locatie te controleren.

Er zijn op dit moment 9 locaties bij ons bekend van Shabu Shabu waar men kan betalen met een creditcard.

Zodra er nieuwe Shabu Shabu locaties geopend worden waar men kan betalen met een creditcard voegen wij deze toe aan CardMapr.

Met meer dan 86.000 fysieke winkelvestigingen in Nederland, missen wij ongetwijfeld een aantal locaties waar betaald kan worden met American Express, MasterCard of VISA.

Heb je een locatie van Shabu Shabu gevonden waar betaald kan worden met creditcard, maar staat deze niet op CardMapr? Voeg ze toe!