Ron Gastrobar

3 locaties

8.7 · 3.270 recensies

Restaurant

Ron Gastrobar is een Nederlandse restaurantketen opgericht door de bekende kok Ron Blauw, die bekend staat om zijn innovatieve en hoogwaardige culinaire creaties.

Betaal bij de restaurants van Ron Gastrobar met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Ron Gastrobar

Ron Gastrobar is een restaurantketen opgericht door de Nederlandse chef-kok Ron Blaauw. Het concept is gebaseerd op shared dining, waarbij kleine gerechten worden gedeeld met elkaar. De gerechten zijn geïnspireerd op de internationale keuken en worden bereid met seizoensgebonden ingrediënten.

Bij Ron Gastrobar kun je genieten van een culinaire ervaring in een informele sfeer. Het restaurant heeft verschillende locaties in Nederland, waaronder Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel en Laren. Naast het restaurant biedt Ron Gastrobar ook catering en workshops aan.

Zoeken

Alle Ron Gastrobar locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Ron Gastrobar

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Ron Gastrobar beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Ron Gastrobar
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Ron Gastrobar
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Ron Gastrobar in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Ron Gastrobar een 8.7. Ruim 3.270 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Ron Gastrobar reviews lees je hieronder.

Heerlijk gegeten. Uitstekende bediening. Na bestelling staan de gerechten snel op tafel. Elk gerecht wordt uitgelegd, de presentatie is bijzonder. Een makreel in stukjes gesneden, gepresenteerd in de(...)

896reinierw 1 maand geleden

Heerlijk eten, leuke plek een bezoek waard

Ioannis S. 4 dagen geleden

Goede Aziatische ervaring. Alsof je naar de Chinees gaat, maar dan met een echt culinair karakter. Zeker een aanrader. De service door het personeel was top!

Guus S. 4 dagen geleden

Gelijkend aan 'Javaanse Meisjes' in Alkmaar ook van meneer Blauw is dit de OG en ook helemaal top. Waarom lees je dit nog... Hup! Reserveren!

Tristan B. 1 week geleden

Uitstekend

Philippe D. 3 dagen geleden

Geweldig. Zeer smaakvol eten en een hele leuke inrichting. De geweldige service maakte het echt af. Bedankt voor de mooie ervaring

Jesper de J. 5 dagen geleden

Weer superlekker gegeten! ik heb gelukkig mijn vingers nog😊😆 Streetfood als starter Udang bola bola echt te gek dan maar 3 keer genomen kon er geen genoeg van krijgen en daarna de Rijsttafel Ron we(...)

Jet A. 5 dagen geleden

Lunchen op het terras Bier drinken en kletsen onder het eten van snacks...het is te leuk!!

岡本実穂 5 dagen geleden

Het was een fantastisch bezoek aan dit restaurant! Het eten was eersteklas (verdient de ster) en de service verdient op dit moment speciale lof! Bedankt voor de heerlijke ervaring die we met jullie al(...)

Nico 1 maand geleden
.block-infinite { background: #4f5503 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #4f5503 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #4f5503 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f5503 !important; } .hero, .reviews { background: #4f550310; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Ron Gastrobar

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Ron Gastrobar al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.