Ron Gastrobar Amsterdam

Ron Gastrobar

Bij Ron Gastrobar gelegen aan de Sophialaan 55 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Ron Gastrobar is één van de 6 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Ron Gastrobar

Sophialaan 55 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Ron Gastrobar in Amsterdam

In Amsterdam aan de Sophialaan 55 bevindt zich Ron Gastrobar. Bij Ron Gastrobar kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Ron Gastrobar een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Ron Gastrobar

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Ron Gastrobar. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 496 1943
Routebeschrijving
Ron Gastrobar Amsterdam
Ron Gastrobar Amsterdam
Ron Gastrobar Amsterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over Ron Gastrobar?

Ron Gastrobar wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 989 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Super gegeten en de hele avond netjes geholpen. Nooit het idee gehad dat we lang op ons eten zaten te wachten en voordat de glazen leg waren, werden ze weet bijgevuld uit onze fles wijn. Zeker voor herhaling vatbaar, wat we ook gaan doen!

Lees verder

5/5

Weet niet waar die ster vandaan komt. We werden joviaal bediend bij Ron Gastro(snack)bar maar het eten was routineus bereid. Je proefde de formule: geen amuse, wel een schoteltje gesneden worst a raison van 8,50. Goede wijnkaart, maar zeer aan de prijs. Het eten had weinig definitie, was veelal gefrituurd, sausjes uit spuitflessen. Vlak pallet van smaken, we werden geen een keer verrast. Chinese truffels op de bloemkool, denken we. Dominante Indiase kruidenmix (niet goed tot z'n recht door te korte garing) onder zoiets delicaats als zwezerik. Mierzoete passievrucht-coulis over een roomijsje in een leuke chocovorm. Patisserie van de winkel verderop in de straat: mensen zijn al snel onder de indruk, klaarblijkelijk. Vorm boven inhoud. Bij de rekening krijg je nog een softijsje met wat caramel in je knuistje geduwd, maar helaas, voor ons is deze ervaring niet voor herhaling vatbaar. We hadden het al kunnen weten toen we de lopendebandkunst aan de muur zagen hangen. Routineus, voor net teveel geld.

Lees verder

2/5

Als wij uit eten gaan, kiezen we voor de betere restaurants en gaan we niet alleen voor lekker eten en goede wijn, maar ook voor een fijne service en ambiance. Het eten en de wijn waren geweldig lekker, echt genoten. Maar de avond was niet ontspannen: we moesten lang wachten bij de deur, lang wachten voordat iemand voor de 1e keer aan onze tafel kwam, wachten tot ze de vergeten drankjes compleet hadden en heel lang wachten, omdat ze de verkeerde rijsttafel hadden doorgegeven (er zijn er maar 2). Kortom: we hadden een reservering om 20.30 en gingen om 21.55 eten. De tafel die we kregen was naast de keuken. We houden van een chef's table, maar dit was drama: dit was het punt waar de vaat werd opgeruimd (kletterende borden en bestek) en waar de bediening met elkaar bijpraat en met de keuken schreeuwt. We hadden echt moeite elkaar te verstaan. Hier mag je echt geen gasten plaatsen. De bediening loopt en werkt gehaast, alsof ze het continue superdruk hebben. Heel onrustig. En om ons heen zag je dat gasten vooral zaten te wachten en de aandacht wilden van voorbij snellend personeel. Ik wil voor de prijzen van dit restaurant lekker zitten, ontspannen en genieten. Dat is mislukt. Food: absolute yes Service en ambiance: afrader.

Lees verder

3/5

Het terras is net zo geweldig als het eten en de bediening.

Lees verder

5/5

We kunnen er geen genoeg van krijgen, februari is de maand waar er veel te vieren valt. En aangezien het ons zaterdag zo goed bevallen was hebben wij besloten mijn verjaardag hier ook te vieren! Alhoewel er sinds twee dagen een nieuwe kaart is met nieuwe gerechten heb ik toch weer gekomen voor mijn drie favorieten. De foie gras, spareribs en het verassing ei. Om aan deze geweldige lunch een herinnering over te houden hebben we een leuke foto gemaakt met daarin rechtsboven de toegift van de kok!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Ron Gastrobar

Goed nieuws! Bij Ron Gastrobar in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting