Ron Gastrobar Amsterdam

Ron Gastrobar

Bij Ron Gastrobar gelegen aan de Sophialaan 55 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Ron Gastrobar is één van de 6 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Ron Gastrobar

Sophialaan 55 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Ron Gastrobar in Amsterdam

In Amsterdam aan de Sophialaan 55 bevindt zich Ron Gastrobar. Bij Ron Gastrobar kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Ron Gastrobar een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Ron Gastrobar

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Ron Gastrobar. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 496 1943
Route Online bestellen
Ron Gastrobar Amsterdam
Ron Gastrobar Amsterdam
Ron Gastrobar Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Ron Gastrobar?

Ron Gastrobar wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 1020 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wat een waanzinnig mooi verzorgde en doordachte manier van thuis rijsttafelen.. Alle gerechten waren heerlijk! De instructies waren helder en het op tafel zetten een fluitje van een cent. Echt een aanrader, want de gerechten zijn authentiek Indonesisch en zeer verfijnd van smaak.

Lees verder

5/5

Home delivery box zag er op het eerste oog mooi uit, maar de kwaliteit viel behoorlijk tegen. De pittigheid voerde de boventoon, de porties waren schamper en van een bakje rendang was de helft taai, vet en vol met zenen. Daarbovenop kan Dhr. Blaauw geen kritiek verdragen. Bij het benoemen van bovenstaande en de kritiek dat de lokale Toko betere smaken produceerd (wat in dit geval ook écht zo was), reageerde de chef met de tekst "dan ga je toch lekker daar heen!" Ook het uitschelden van zijn klanten met "eikel" is hij niet vies van. Voor een box van €111,- met matige kwaliteit, porties én het uitschelden, ontvangt deze kleinzerige chef één ster. Een klacht kan iedereen overkomen, het gaat er om hoe je hiermee omgaat.

Lees verder

1/5

Afgelopen week heb ik mijn verjaardag gevierd met de rijsttafel box van Ron Blauw. Echt een super ervaring. Goed bedacht en heel uitgebreid. De bezorgservice is goed geregeld en de dame van de bezorging was netjes en stijlvol. Inmiddels heb ik ook het boek van Ron besteld. Ik ga zeker nog eens langs bij de Gastrobar wanneer het weer geopend is.

Lees verder

5/5

Weet niet waar die ster vandaan komt. We werden joviaal bediend bij Ron Gastro(snack)bar maar het eten was routineus bereid. Je proefde de formule: geen amuse, wel een schoteltje gesneden worst a raison van 8,50. Goede wijnkaart, maar zeer aan de prijs. Het eten had weinig definitie, was veelal gefrituurd, sausjes uit spuitflessen. Vlak pallet van smaken, we werden geen een keer verrast. Chinese truffels op de bloemkool, denken we. Dominante Indiase kruidenmix (niet goed tot z'n recht door te korte garing) onder zoiets delicaats als zwezerik. Mierzoete passievrucht-coulis over een roomijsje in een leuke chocovorm. Patisserie van de winkel verderop in de straat: mensen zijn al snel onder de indruk, klaarblijkelijk. Vorm boven inhoud. Bij de rekening krijg je nog een softijsje met wat caramel in je knuistje geduwd, maar helaas, voor ons is deze ervaring niet voor herhaling vatbaar. We hadden het al kunnen weten toen we de lopendebandkunst aan de muur zagen hangen. Routineus, voor net teveel geld.

Lees verder

2/5

Geweldig! Alles klopt en tot in detail geregeld

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Ron Gastrobar

Goed nieuws! Bij Ron Gastrobar in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting