The Avocado Show

3 locaties

8 · 7.569 recensies

Restaurant

The Avocado Show is een avontuurlijk restaurant dat je meeneemt op een reis naar onbekende plekken. Het is een plek waar je kan genieten van heerlijke gerechten die draaien om avocado.

Betaal bij de restaurants van The Avocado Show met een MasterCard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij The Avocado Show

Steeds meer merken als The Avocado Show gaan creditcards accepteren. Nederland telt 3 The Avocado Show locaties waar betaald kan worden met creditcards van MasterCard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle The Avocado Show locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Avocado Show

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij The Avocado Show beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij The Avocado Show
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij The Avocado Show
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over The Avocado Show in Nederland?

Gemiddeld geven klanten The Avocado Show een 8. Ruim 7.569 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire The Avocado Show reviews lees je hieronder.

Avocado-gebaseerde keuken, het was erg goed, de serveersters zijn vriendelijk en glimlachend

Anais Barbier 3 weken geleden

Geweldige Instagram-spot - zeer goed ontworpen lifestyle-eten - reserveer altijd een tafel - het is een show! Als je geïnteresseerd bent in meer inhoud over eten en reizen, volg o(...)

Maximilian C. 3 weken geleden

Uitstekend eten, goede service en een zeer goed ingericht restaurant. Kortom, zeer aangename locatie.

Lia Delgado 1 maand geleden

Zeer gastvrij en vriendelijk personeel, en heerlijke gezonde gerechten en drankjes. Helemaal aan te bevelen, maar houd er rekening mee dat het altijd druk is, dus reserveren zou ha(...)

Hana Kim 1 maand geleden

Heerlijke gerechten, maar ook heel mooi! Het is de moeite waard om te reserveren of een beetje in de rij te staan ​​voor het ontbijt, ook al zijn de prijzen iets hoger, zoals in he(...)

Mayara Bonini 1 maand geleden

Absoluut fantastisch. Het eten is verrukkelijk en de bediening top. Bijzondere gerechten die met liefde en aandacht zijn gemaakt

Anna-Maria Giannattasio 3 maanden geleden

Gelukkig een reservering gemaakt anders konden we er niet terecht. De ene na de andere gasten werden weg gestuurd. Wij snappen de hype volledig. Wat een super lekkere gerechten! Al(...)

Marieke 3 maanden geleden

Oh wat is het altijd genieten om hier te eten. Elke keer als ik in Amsterdam ben ga ik hier sowieso heen om te lunchen. Krijg nu al weer trek als ik eraan denk.

460irisv 4 maanden geleden

Ik wilde al naar de avocado show sinds bekend werd gemaakt dat dit restaurant zijn deuren zou openen. Helaas zat het altijd uit de richting. Vandaag toch de kans gekregen hier een(...)

Rowtje2000 7 maanden geleden
.block-infinite { background: #669c35 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #669c35 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #669c35 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #669c35 !important; } .hero, .reviews { background: #669c3510; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van The Avocado Show

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over The Avocado Show al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.