The Avocado Show map

The Avocado Show

8.6 ยท 669 recensies

Keizersgracht 449, Amsterdam

The Avocado Show
The Avocado Show The Avocado Show
The Avocado Show The Avocado Show
The Avocado Show

Over The Avocado Show

Dit restaurant is perfect voor de avocado liefhebbers. The Avocado Show, zoals je misschien al kan raden aan de naam, serveert elk gerecht met avocado.

Aan de Keizersgracht 449 in het gebied 'Leidsegracht Zuid' in Amsterdam ligt The Avocado Show. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 669 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, The Avocado Show accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsegracht Zuid hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Erhan Turkan
Google Maps Logo

Lekkere burger en zoete aardappelen . Vriendelijke personeel

Erhan Turkan 2 maanden geleden
Annemarie van der Kemp
Google Maps Logo

Lekker. Alles met.. ... avocado.

Annemarie van der Kemp 2 maanden geleden
Pat Sik
Google Maps Logo

Lekker gegeten. De avocado fries waren echt super. In het zonnetje gezeten met leuk uitzicht op de gracht. Af en toe voorbij rijdende auto's maar dat hoort erbij. Engels sprekend personeel met uitzondering van een enkeling die gewoon Nederlands spreekt. Voor herhaling vatbaar.

Pat Sik 2 maanden geleden
timo van der horst
Google Maps Logo

Eerlijk gezecht, de presentatie van de gerechten zijn geweldig. Maar daardoor vergeten smaak in de gerechten te zetten. Ook omdat ze veel op vegans richten was de vlees super droog. Als je grote versies van drankjes neem verwacht geen groot drankje eerder klein tot middelmatig.

timo van der horst 9 maanden geleden
A S
Google Maps Logo

Horeca gelegenheid in NL, Amsterdam maar ze spreken geen woord Nederlands tegen je, hoe curieus. Lijkt mij, in het kader van de integratie toch wel redelijk/wenselijk. Personeel is wel vriendelijk en behulpzaam. Toiletten zijn op de 1sre etage, maar je moet wel een steile smalle trap op en af klimmen, best wel eng voor ouderen

A S 10 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Avocado Show

Goed nieuws! Bij The Avocado Show in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #669c35 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #669c35 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #669c35 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #527d2b !important; }
The Avocado Show

Alle The Avocado Show restaurants

Benieuwd naar andere The Avocado Show restaurants in Nederland? The Avocado Show heeft in totaal 3 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Leidsegracht Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van The Avocado Show lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle The Avocado Show restaurants
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.