La Place

3 locaties

7.3 · 1.285 recensies

Restaurant

La Place is een Nederlandse restaurantketen die bekend staat om haar verse, natuurlijke en huisgemaakte producten in een zelfbedieningsconcept.

Betaal bij de restaurants van La Place met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij La Place

La Placet biedt een breed scala aan opties, waaronder salades, sandwiches, soepen, warme maaltijden, gebak en drankjes. 

Naast hun reguliere restaurants, hebben ze ook kleinere vestigingen op locaties zoals warenhuizen, luchthavens en langs snelwegen, waar ze een beperkter menu aanbieden.

Zoeken

Alle La Place locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij La Place

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij La Place beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij La Place
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij La Place
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over La Place in Nederland?

Gemiddeld geven klanten La Place een 7.3. Ruim 1.285 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire La Place reviews lees je hieronder.

Uitstekende broodjes. Ik zag een paar andere La Place-restaurants in de buurt, en die waren gewoon niet zo goed. Ik ging ervan uit dat ze allemaal dezelfde dingen dienden, maar dat deden ze niet. Ik(...)

Annie L. 5 dagen geleden

Mei 2024 Even een kleine verandering in deze outlet, verschillende soorten focaccia geserveerd, nu slechts € 7,50 voor een focaccia en een smoothie....dat is echt een goede deal. Of de hele dag ontbij(...)

Paul van B. 1 maand geleden

In het hart van het centrum van Amsterdam, redelijke prijzen, eten van hoge kwaliteit en geschikt voor alle soorten. Lekker

I A (. 1 maand geleden

Wees gerust, het is meer dan alleen een pizza, we hebben champignons aan de margarita toegevoegd, we raden je aan om het te proberen, de saus, de deegingrediënten staan ​​echt op nummer 10, je zult er(...)

Çiğdem U. 1 maand geleden

We hebben hier gegeten tijdens een transitverblijf in het Sheraton Schiphol Airport Hotel. Ik vond het leuk hoe gemakkelijk het was om een ​​systeem te hebben waarmee je alles wat je maar wilde uit de(...)

Yonezaki N. 4 maanden geleden

Beste afhaalbroodjes van Amsterdam!! Ze hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook het personeel is erg aardig

Christian D. 11 maanden geleden

Goed voor een uitgebreide snack in het Schengengebied van Amsterdam Airport. Prijzen zijn oké voor een luchthaven, eten is lekker. Sommige stoelen hebben een mooi zicht op het platform en de start- en(...)

S S. 6 maanden geleden

Houdt zich niet altijd aan openingstijden, gaat op momenten later open of is zoals vandaag helemaal gesloten, zonder bericht.

Ietsmetkrullen 8 maanden geleden

Ruim assortiment en naar behoefte voor ieder iets lekker: grote, kleine honger of gewoon lekkere trek.

Harry B. 8 maanden geleden
.block-infinite { background: #3b6115 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #3b6115 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #3b6115 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #3b6115 !important; } .hero, .reviews { background: #3b611510; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van La Place

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over La Place al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.