Mood

4 locaties

8 · 2.095 recensies

Restaurant

Mood is een restaurant dat Asian en French cuisine serveert. Het is een plek waar je kunt ontspannen en genieten van de lekkere gerechten.

Betaal bij de restaurants van Mood met een MasterCard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Mood

Steeds meer merken als Mood gaan creditcards accepteren. Nederland telt 4 Mood locaties waar betaald kan worden met creditcards van MasterCard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle Mood locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Mood

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Mood beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Mood
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Mood
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Mood in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Mood een 8. Ruim 2.095 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Mood reviews lees je hieronder.

Altijd leuk. Heerlijk eten, cocktails en sfeer

Valeriia V. 1 maand geleden

Erg lekker eten, erg attent personeel!

Kjell Haas 1 maand geleden

Eten top, bediening heel erg professioneel. We gaan binnenkort Mood Eindhoven uitproberen!

Mark Van Herten 1 maand geleden

Inderdaad , ben ik hier kort geleden langs gelopen. Ik klikte aan, wat de bedoeling was. En kon niet meer de ster (1) verschrikkelijk , verwijderen. Voor de goede orde, ik heb hier(...)

John Kramer 1 maand geleden

wij gingen 28 september uit eten voor onze trouwdag. Dit keer bij Mood Schiedam. Het was erg stil, dat is jammer, maar ja...woensdagavond... Het ziet er heel gezellig en sfeervol u(...)

YBGJ 4 maanden geleden

Fantastisch gegeten! Met twee personen hadden wij de sushi&sashimi boot en gyozo dumplings. Eten was waanzinnig, ook de toetjes waren tot in de laatste hapjes om van te genieten! H(...)

Alina Wassen 6 maanden geleden

Heerlijke wezen lunchen met de sushi boot voor twee personen, verse sushi en goede wijnen. Het Citroen taartje was ook lekker. Een aanrader en ik kom zeker terug voor het lekkere e(...)

Felicity S 6 maanden geleden

De sushi was van hoge kwalitieit, heerlijk gegeten. De loempia met Pekingeend is m.i. ook een aanrader, al zijn ze wat aan de dure kant. Bediening deed er wat langer over, maar net(...)

Kappie11 7 maanden geleden

Dank voor het lekkere eten! En super bedankt lieve, vriendelijke en behulpzame dame die ons heeft geholpen. Dame met beugel en Brabantse accent!

Sumeyye Ilhan 7 maanden geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Mood

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Mood al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.