Mood

4 locaties

8 · 2.355 recensies

Restaurant

Mood is een restaurant dat Asian en French cuisine serveert. Het is een plek waar je kunt ontspannen en genieten van de lekkere gerechten.

Betaal bij de restaurants van Mood met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Mood

Steeds meer merken als Mood gaan creditcards accepteren. Nederland telt 4 Mood locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle Mood locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Mood

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Mood beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Mood
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Mood
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Mood in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Mood een 8. Ruim 2.355 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Mood reviews lees je hieronder.

De sushiboot is top! Een aanrader.

Thom 2 weken geleden

Wat een vriendelijke service kregen wij vanavond. Het eten, de sushi boot, was heerlijk. De sashimi uitstekend, geen lullige dunne plakjes maar een mooi stukje tonijn, zalm en coquille 👌🏻 Wat ik ook(...)

Lenny 1 week geleden

Was voor het eerst daar heen geweest. Vanaf de entree een goeie service en hele aangename sfeer in het restaurant. Er wordt op alles gelet voor een goede service. Er wordt ook rekening gehouden met di(...)

A S. 1 maand geleden

Erg lekker eten!

ar b. 3 weken geleden

Een superlekker restaurant in Eindhoven. Zeker een aanrader! Wij namen de Peking eend en de coquilles die allebei overheerlijk waren. De bediening was ook vriendelijk en snel

Banjolie 2 maanden geleden

Heerlijk gegeten met 2 gezinnen! 3 gangen menu gedaan. Goede service nette zaak en zeker aan te raden.

U9129WHpatriciah 2 maanden geleden

Later op de avond binnen gelopen met 3 personen. Gevraagd of het nog mogelijk was. Dit was geen probleem, in overleg met de keuken. Niet alles was nog mogelijk, maar dat maakte niet uit. Met 3 person(...)

Compass61184472874 2 maanden geleden

Het eten is kwaliteit, service is leuk. Een beetje duur, maar ik denk dat het het waard is. Je moet hun desserts proberen!

Giveusa R. 1 maand geleden

Top plek

bob de b. 1 maand geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Mood

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Mood al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.