Miso Sushi

2 locaties

8 · 2.175 recensies

Restaurant

Miso Sushi is een sushi restaurant dat verschillende Japanse gerechten serveert. De gerechten zijn gemaakt van de beste ingrediënten en worden bereid door ervaren koks. U kunt bij Miso Sushi terecht voor een lekkere en gezonde maaltijd.

Betaal bij de restaurants van Miso Sushi met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Miso Sushi

Steeds meer merken als Miso Sushi gaan creditcards accepteren. Nederland telt 2 Miso Sushi locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle Miso Sushi locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Miso Sushi

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Miso Sushi beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Miso Sushi
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Miso Sushi
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Miso Sushi in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Miso Sushi een 8. Ruim 2.175 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Miso Sushi reviews lees je hieronder.

Een paar dagen geleden was ik met mijn broer op vakantie naar Amsterdam. We gingen naar Miso Sushi voor een onbeperkt diner. Het is niet goedkoop, 40 euro per persoon. Maar het was erg lekker en we kw(...)

Sefy C. 4 weken geleden

We hadden de sushi. Zeer verse, mooie royale stukjes vis.

Gayle C. 4 weken geleden

Zeker één van de betere sushi restaurants in het centrum van Rotterdam. Waar andere restaurants tafels te dicht op elkaar zetten is Miso iets ruimer opgezet, waardoor je geen last heb van gesprekken v(...)

Patrick K. 2 maanden geleden

Het is een van de plaatsen waar ik keer op keer naartoe wil. Zeer heerlijke en grote porties. De service is erg snel. Een plaats waar je naartoe moet bezoeken voor de Japanse kwaliteitskeuken. Vooral(...)

Gizem D. 2 maanden geleden

Sushi met all-you-can-eat-formule voor 37 euro tijdens de week en 39 euro in het weekend. Dit is duidelijk de beste sushi die ik heb geprobeerd! De stukken zijn zeer uitgebreid en werkelijk heerlijk.(...)

Julie N. 2 maanden geleden

Perfect

Sanja 2 maanden geleden

Alles wat je kunt eten is het proberen waard! Enorm menu om uit te kiezen en het is echt lekker! Mijn vrouw genoot daar zoveel van haar verjaardagsdiner?

Łukasz B. 3 maanden geleden

Het is een van de beste sushi-plekken in Amsterdam. Supersnelle service. Super vriendelijk personeel. We zijn 5 of 6 keer naar Miso Sushi geweest en hebben er geen enkele spijt van.

John S. 3 maanden geleden

We gingen naar Miso voor de lunch. De sushi was erg goed en we vonden het leuk dat er veel opties waren om uit te kiezen. Het interieur is ook erg mooi.

Lorena U. 3 maanden geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Miso Sushi

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Miso Sushi al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.