Tony's

1 locaties

8 · 69 recensies

Restaurant

Tony's is een onderdeel van haan tankstations. Dit restaurant serveert burgers, lekkere broodjes , koffie en nog veel meer. Pauzeer even je reis en geniet.

Betaal bij de restaurants van Tony's met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Tony's

Steeds meer merken als Tony's gaan creditcards accepteren. Nederland telt 1 Tony's locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Zoeken

Alle Tony's locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Tony's in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Tony's een 8. Ruim 69 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Tony's reviews lees je hieronder.

Helaas is de benzine hier niet echt goed koper het kon even niet anders, ik moest even snel weinig tanken om vervolgens bij de goedkoopste benzinestation in Nieuwegein te gaan tanken

Ricardo C. 3 maanden geleden

Makkelijk, snel en netjes. Aardig en behulpzaam personeel

Sander A. 6 maanden geleden

Prima pomphouder.

Herman van M. 10 maanden geleden

Fijn dat je 24/7 kan tanken hier.

Matt M. 10 maanden geleden

Net tankstation

eem k. 1 jaar geleden

Vorige jaar kon je nog bij een volle tank voor €2 je auto wassen. Nu kost t €3

Judah L. 1 jaar geleden

Lekker gegeten met mijn collega. Ruime keuze, korte wachttijd. Mooie shop. En leuk om van de actie te profiteren. Wij hadden het 2e menu gratis! Dan smaakt de lunch nog nèt even wat lekkerder. En die(...)

René van O. 6 jaar geleden

Het is er schoon en vriedelijke bediening Prijzen zijn daar lager dan bij andere pompen Niks om op aan te merken, en top pomp dus!

John S. 3 jaar geleden

Gewoon prima tankstation

David den H. 1 jaar geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van Tony's

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Tony's al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.