STAN&CO

STAN&CO

Betaal bij de restaurants van STAN&CO met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Bekijk alle STAN&CO restaurants

Betaal met een creditcard bij STAN&CO

Steeds meer merken als STAN&CO gaan creditcards accepteren. Nederland telt 4 STAN&CO locaties waar betaald kan worden met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

STAN&CO Arnhem Restaurant
STAN&CO Zeist Restaurant
STAN&CO Den Haag Restaurant

STAN&CO Den Haag

Den Haag

STAN&CO Restaurant

STAN&CO

Utrecht

Toch met een American Express betalen bij STAN&CO?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij STAN&CO, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Controleer altijd of jouw STAN&CO restaurant een cadeaukaart accepteert.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Veelgestelde vragen over de supermarkten van STAN&CO

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over STAN&CO al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Ja, bij STAN&CO kun je betalen met een creditcard. Bij meer dan 4 STAN&CO locaties in Nederland worden creditcards van MasterCard, VISA geaccepteerd. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

We geven per locatie aan welke creditcards er worden geaccepteerd. Bekijk hier alle STAN&CO locaties.

Bij STAN&CO kun je betalen met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard. Daarnaast kun je ook betalen met pin en contant geld.

Er zijn op dit moment 0 locaties van STAN&CO waar je kunt betalen met American Express.

Aangezien de acceptatie met creditcards van American Express per vestiging kunnen verschillen, raden we aan om dit per locatie te controleren.

Er zijn op dit moment 4 locaties bij ons bekend van STAN&CO waar men kan betalen met een creditcard.

Zodra er nieuwe STAN&CO locaties geopend worden waar men kan betalen met een creditcard voegen wij deze toe aan CardMapr.

Met meer dan 86.000 fysieke winkelvestigingen in Nederland, missen wij ongetwijfeld een aantal locaties waar betaald kan worden met American Express, MasterCard of VISA.

Heb je een locatie van STAN&CO gevonden waar betaald kan worden met creditcard, maar staat deze niet op CardMapr? Voeg ze toe!