STAN&CO

4 locaties

8 · 5.449 recensies

Restaurant

STAN&CO is een kleding- en fashionmerk voor mannen en vrouwen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon een update van je dagelijkse garderobe, STAN&CO heeft precies wat je nodig hebt.

Betaal bij de restaurants van STAN&CO met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij STAN&CO

Steeds meer merken als STAN&CO gaan creditcards accepteren. Nederland telt 4 STAN&CO locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Zoeken

Alle STAN&CO locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over STAN&CO in Nederland?

Gemiddeld geven klanten STAN&CO een 8. Ruim 5.449 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire STAN&CO reviews lees je hieronder.

Zowel een keer geluncht als gedineerd bij STAN. Allebei de keren dik voor mekaar. Leuke, originele diner- en lunchkaart met een tof shared dining concept voor het diner. Van binnen gezellig en bovend(...)

Jesper 2 weken geleden

Hier een lekkhár lunch genuttigd! Met een heerlijk biertje.. Maar wat een super service! Ik had glas in mijn bier. En kreeg een nieuwe. En na dat wij ons broodje op hadden vroegen ze nog of wij appelt(...)

Jo b. 4 weken geleden

Erg tevreden. Service is geweldig en het eten heeft veel variatie. Prijzen komen overeen met de kleine porties en zo heb je een mooi meergangenmenu. Of het nu gaat om steak Bernaise, zeebrasem (aanbev(...)

Ludger G. 2 weken geleden

Verassingsmenu was super lekker en echt heel veel! Wij kregen niet alles op. Leuke sfeer. Vriendelijke service.

Joyce V. 3 weken geleden

Lekker eten, en aardig.

Chris D. 3 weken geleden

Onze favoriete plek in Utrecht voor zowel een biertje als een wijntje en lekker eten voor twee. Uiterst vriendelijk personeel en goede, gevarieerde keuken. Tip: stel eens een ander soort tapasmenu sam(...)

Markus D. 1 maand geleden

Echt goede hapjes en bieren!

Jorge M. 2 maanden geleden

Lekker en goed eten en uiteraard een gezellige sfeer! Dat je de gerechten met elkaar kan delen vind ik een groot pluspunt!

Saïma van D. 2 maanden geleden

Goed restaurant lekker eten en lekkere drankjes!

Daan Van O. 1 maand geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van STAN&CO

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over STAN&CO al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.