STAN&CO Den Haag Den Haag

STAN&CO Den Haag

Bij STAN&CO Den Haag gelegen aan de Buitenhof 5 in Den Haag kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

STAN&CO Den Haag is één van de 6 locaties in Den Haag op CardMapr.

STAN&CO Den Haag

Buitenhof 5 in Den Haag

STAN&CO Logo

Betalen met creditcards bij STAN&CO Den Haag in Den Haag

In Den Haag aan de Buitenhof 5 bevindt zich STAN&CO Den Haag. Bij STAN&CO Den Haag kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort STAN&CO Den Haag een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij STAN&CO Den Haag

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij STAN&CO Den Haag. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Den Haag

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 392 4607
Routebeschrijving
STAN&CO Den Haag Den Haag
STAN&CO Den Haag Den Haag
STAN&CO Den Haag Den Haag

Recensies

Wat zeggen anderen over STAN&CO Den Haag?

STAN&CO Den Haag wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 248 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ontzettend slechte ervaring gehad. Het restaurant ziet er leuk uit van binnen, maar de service en het eten is ver van goed. De ober die ons bediende was een vrij aparte en ongastvrije man, kwam veel te dichtbij was onrespectvol naar gasten en maakte ongepaste opmerkingen. Mijn ouders en ik voelden ons bij binnenkomst daardoor al meteen niet op ons gemak en keken elkaar met ongeloof aan, nog nooit zulke ongepaste service gehad. Het eten was niet bijzonder. Mijn vaders kipsate was prima, maar de pokebowls zijn echt een afrader. De kip ziet er onaantrekkelijk uit en de rode biet heeft zo lang in de soya saus gelegen dat je het niet in je mond kon doen zonder een rare bek te trekken. Toen we dit melde bij dezelfde aparte ober nam hij bij het afruimen even een hapje van mn bord, terwijl hij naast onze tafel stond, om te kijken of het echt zo vies was. Sorry, maar dat doe je toch niet?! Zeker nu in deze corona tijden. Anyways, vette afrader. Tenzij je alleen voor de foto's komt en het eten of de zeer merkwaardige service je niet veel boeit.

Lees verder

1/5

Puur uit winstbejag wordt de verkeersveiligheid ernstig in gevaar gebracht. Zou Stan Laurel heten? Hersenloze geldwolven. Hieronder het antwoord dat ik op verzoek van Kelsy stuurde en waar ik volgens haar direct antwoord op zou krijgen. Helaas komt dat antwoord op mijn terechte kritiek niet. Hoe zou dat komen? Hallo Kelsy, Vanaf de hoek Buitenhof aan de kant van de Passage richting Binnenhof neemt uw terras plaats op de openbare weg.  Deze weg met aan het begin een tramrail in de bocht en de uitspanning van uw terras zorgen voor een levensgevaarlijke verkeerssituatie en is bovendien illegaal. Inmiddels heb ik klacht gedaan bij de Gemeente Den Haag en ik zal ook de verantwoordelijk wethouder hierover informeren. Hopelijk veranderd u de situatie waardoor de verkeerssituatie weer normaliseert. Tot dan is 1 ster er zelfs 1 te veel. Wanneer u de situatie verandert verwijder ik de reviews en foto's. Mvg Evert Roeleveld

Lees verder

1/5

op zondag 23/08 13.00 uur bij Stan gegeten, prachtige website, ook een heel mooi restaurant, jammer dat we bijna een half uur op onze gerechten moesten wachten, wel met excuses en gratis koffie, maar als dan 1 van de gerechten ( kabeljauw) nagenoeg koud wordt opgediend is wel een heel erge blunder. ook op de (gratis) koffie was het lang wachten, de medewerkster kwam melden dat het wat langer duurde vanwege de drukte! zou natuurlijk niet mogen. daar zou een restaurant op ingesteld moeten zijn, pittige rekening om eerlijk te zijn, Dit was dus Stan voor ons de eerste keer en ook gelijk de laatste keer..

Lees verder

2/5

Een erg gezellige zaak, heerlijke hamburger en echt super lekkere verse friet! Vandaar de 4 sterren, maar.. wat wij wel als teleurstellend hebben ervaren: ik mag vanwege diverse intoleranties o.a. geen brood, geen geraffineerde suikers en lactose. Daarom de hamburger besteld zónder alle extra's zoals broodje, saus, kaas en toppings. Ik zou wel gebakken ui krijgen. De burger werd geserveerd mét broodje en zónder de uien. Broodje kon dus gelijk opzij en nadat ik navraag deed, werd er gezegd dat er alleen uienringen in bierbeslag op voorraad waren. Het is netter wanneer dat gelijk wordt gezegd wanneer de bestelling wordt geserveerd. En wanneer je aangeeft niet tegen gluten te kunnen en je wel het broodje krijgt, wekt dat niet het vertrouwen dat er zorgvuldig met intoleranties wordt omgegaan. Uiteindelijk nog bakje friet extra besteld. Als eigenaar had ik gezegd: dat bakje friet krijg je van de zaak. Mede gezien dat het 'broodje hamburger + extra's' nu alleen een losse hamburger was geworden en gezien het feit dat er niet heel zorgvuldig met de intoleranties was omgesprongen..

Lees verder

4/5

Fantastische plek in Den Haag, goed gegeten, lekker drankjes, vriendelijk geholpen en zeker een interesse interieur. Ga zitten op de mooie glasoverdekt terrasse en geniet... Succees ook voor jullie dat straks weer open mag!

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij STAN&CO Den Haag?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij STAN&CO Den Haag, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
SPAR express Den Haag Leidschenveen Den Haag Supermarkt

SPAR express Den Haag Leidschenveen

Zoetermeerse Rijweg 15

Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258

Trekpleister Den Haag Drogisterij

Trekpleister

Simon Carmiggelthof 258

Pearle Opticiens Den Haag Den Haag Opticien

Pearle Opticiens Den Haag

Jaap Hoekdreef 80

Andere STAN&CO restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent STAN&CO nog meer locaties. Naast STAN&CO Den Haag in Den Haag kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle STAN&CO locaties
STAN&CO Arnhem Arnhem Restaurant
STAN&CO Zeist Zeist Restaurant
STAN&CO Den Haag Den Haag Restaurant

STAN&CO Den Haag

Den Haag

STAN&CO Amsterdam Amsterdam Restaurant

STAN&CO Amsterdam

Amsterdam

STAN&CO Utrecht Restaurant

STAN&CO

Utrecht