STAN Arnhem map

STAN Arnhem

8.2 · 2363 recensies

Willemsplein 46, Arnhem

STAN Arnhem
STAN Arnhem STAN Arnhem
STAN Arnhem STAN Arnhem
STAN Arnhem

Over STAN&CO

Een menu vol met heerlijke huisgemaakte gerechten met ingrediënten uit de buurt. Van heerlijke sandwiches tot aan steaks, de hele dag door.

Aan de Willemsplein 46 in het gebied 'Janssingel' in Arnhem ligt STAN Arnhem. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.363 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, STAN Arnhem accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 154 locaties in Arnhem waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Janssingel hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Mevr. Postma
Google Maps Logo

We hebben geprobeerd hier te eten, maar zijn weggegaan. De "verse" munt thee was bruin. Nadat ze dat toegaven, moesten we er ook nog voor betalen. De lunchgerechten is alles met wit brood. Slechte service, slechte producten!

Mevr. Postma 3 weken geleden
Stefan Vriend
Google Maps Logo

Smakelijke en gevarieerde kaart bij STAN. Elk nieuw bezoek brengt een nieuwe smaaksensatie. Jammer dat er relatief weinig vegatarische opties zijn, maar de laatste keer dachten de serveerders en koks graag mee en maakten ze een uitzondering in welke gerechten onderdeel waren van de avonddeal. De locatie en aankleding van het restaurant maken het helemaal af.

Stefan Vriend 1 maand geleden
Dennis den Olden
Google Maps Logo

Stan en Co lijkt alles mee te hebben. Goede locatie en een divers aanbod aan dranken en eten. Er is zon vroeg in het voorjaar en tot ver in het najaar. Verder is er over de uitstraling en het meubilair nagedacht. Wat er ontbreekt? Servicegericht personeel dat let op de gast en enigzins kennis heeft over haar eigen producten. Prima plek voor een drankje maar het fluctueert nogal in kwaliteit.

Dennis den Olden 3 maanden geleden
Wouter brand
Google Maps Logo

Verrassend lekker gegeten! Gezellige en attente bediening die ook een leuk praatje maken aan de tafel. Het eten is heerlijk, niet goedkoop, wel lekker. Ruim assortiment biertjes. Alles ziet er keurig uit. Waarom dan 4 sterren? Omdat de muziek asociaal hard gaat vanaf 21u, vanaf 21.30u kun je elkaar niet meer verstaan zonder in de ander zijn/ haar oren te schreeuwen. Leuk voor de uitgelopen vrijmibo, niet leuk om 's avonds nog een drankje te doen als je alleen binnen kunt zitten.

Wouter brand 4 maanden geleden
Johan Barnhoorn
Google Maps Logo

Het eten was goed alleen stond de muziek veel te hard. Normaal praten tegen elkaar kon niet, je moest schreeuwen. Blijkt dat dit elke vrijdag en zaterdag is, jammer. Voor mij een reden om niet meer terug te komen helaas. Ik snap dat je harde muziek wilt draaien maar doe dat als mensen klaar zijn met eten of wanneer de keuken dicht gaat.

Johan Barnhoorn 4 maanden geleden
STAN&CO

Alle STAN&CO restaurants

Benieuwd naar andere STAN&CO restaurants in Nederland? STAN&CO heeft in totaal 4 vestigingen waaronder deze in Arnhem (Janssingel) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van STAN&CO lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle STAN&CO restaurants
City Guide

Wat te doen in Arnhem

Benieuwd wat je naast STAN Arnhem nog meer in of rondom Arnhem (Janssingel) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Janssingel.