Creditcard vergelijken in Nederland

City Guide 2024 Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van Gelderland. Arnhem staat vooral bekend om de slag bij Arnhem en haar rijke geschiedenis.

Arnhem heeft 165 locaties waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, Mastercard of VISA. In deze City Guide lichten we de leukste restaurants, hotels en attracties uit die je in Arnhem kunt doen en beleven.

City Guide Arnhem

Ondanks dat Arnhem een stad is, heeft ze veel natuur. Zo is Arnhem de groenste stad van Europa benoemd in 2009. Arnhem is een gezellige stad en is vooral tijdens de zomer erg leuk. Tijdens koningsdag staat de stad vol met de festiviteiten. 

  • Rijke geschiedenis
  • Groene stad
  • Toegankelijk met OV
  • Voetbalstad

Leuke dingen om te doen in Arnhem

Omdat Arnhem zo groen is, zit het vol met leuke parkjes. Een van die leuke parkjes is het Sonsbeekpark. Hier kan je volledig tot rust komen en in de zomer worden hier veel activiteiten georganiseerd. Beleef de geschiedenis van Arnhem in het openluchtmuseum. Hier staan prachtige monumenten.

Voor de echte waaghalzen heb je de Eusebiuskerk. Hier kan je op grote hoogte heel Arnhem bekijken. 

Arnhem ligt natuurlijk aan de Rijn. Aan de Rijnkade heb je meerdere leuke cafeetjes en restaurants. Je kan een mooi rondje lopen langs de Rijn. Zo kan je perfect even uitwaaien

Wat zijn de leukste, beste en lekkerste restaurants in Arnhem?

Omdat Arnhem midden in een natuurgebied ligt, zijn de menukaarten van vele restaurants in Arnhem gevuld met streekproducten. 

Anne&Max Arnhem
8

Anne&Max Arnhem

Bij Anne & Max kan je heerlijk lunchen. Zo begin je je dag met een overheerlijk broodje bananenbrood en een cappuccino.

De Pizzabakkers Arnhem
8

De Pizzabakkers Arnhem

In een steenoven worden de pizza's van De Pizzabakkers gebakken. Een krokante korst en belegen met verse ingrediënten. Met een uitgebreide kaart is er altijd wel een pizza voor iedereen.

Happy Italy Arnhem
8

Happy Italy Arnhem

Met het hele gezin genieten van een pizza. Dat kan bij Happy Italy. Met traditionele Italiaanse gerechten kan iedereen wel iets lekkers vinden.

De Steenen Tafel
10

De Steenen Tafel

Bij De Steenen Tafel kan je heerlijk culinair uit eten. Naast hun heerlijke eten hebben ze ook tot mooiste terras van 2020 .

STAN Arnhem
8

STAN Arnhem

Een menu vol met heerlijke huisgemaakte gerechten met ingrediënten uit de buurt. Van heerlijke sandwiches tot aan steaks, de hele dag door.

Vlees & CO Arnhem
10

Vlees & CO Arnhem

Houdt je van vlees? Dan ben je helemaal op je plek bij Vlees & CO. Hier selecteren ze het malste en lekkerste vlees, die vervolgens op een houtskoolgrill wordy bereid.

't Taphuys
8

't Taphuys

Wat is nou leuker dan je eigen biertje of wijn tappen? Juist, bij Taphuys heb je keuze uit 40 tot 100 bieren en 32 tot 80 wijnen die je kunt tappen.

Sumo
8

Sumo

All you can eat sushi bij Sumo. Hier kan je heerlijk de hele avond genieten van meerdere rondes lekkere sushi maar ook van gerechten als loempia's en salades.

Restaurant De Beren Arnhem
8

Restaurant De Beren Arnhem

Knusse en warme inrichting die ervoor zorgt dat je stukje vlees en biertje nog even wat lekkerder smaken. Geniet bij De Beren van biefstuk, saté en sliptong.

City Guides

City Guides in Gelderland

Wil je een dag in Arnhem combineren met een andere stad in Gelderland? Met onze City Guides van populaire steden in Gelderland ontdek je nog meer mooie restaurants, hotels, hotspots of dingen om te doen in de buurt van Arnhem.

Onze City Guides worden samengesteld door ons team, locals en tips vanuit de CardMapr community. Heb je zelf een tip voor Arnhem? Laat het ons weten via de contactpagina.