Burgers' Zoo map

Burgers' Zoo

9.2 · 28737 recensies

Antoon van Hooffplein 1, Arnhem

Burgers' Zoo
Burgers' Zoo Burgers' Zoo
Burgers' Zoo Burgers' Zoo
Burgers' Zoo

Over deze locatie

Aan de Antoon van Hooffplein 1 in het gebied 'N.O. van Schaarsbergen' in Arnhem ligt Burgers' Zoo. Zoek je in de categorie dagje uit een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 28.737 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Burgers' Zoo accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 154 locaties in Arnhem waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied N.O. van Schaarsbergen hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sieta D.
Google Maps Logo

Burger Zoo is een mooie dierentuin! Wij hadden avond tickets gekocht met korting via Tripper.nl voor €14,50 per ticket (voor 4 pers), met toegang tussen 15.00 -20.00 uur. Je moet wel online een tijd blok reserveren op de website. Scheelt toch op de reguliere tickets! Het is dan niet te druk op het park. Achteraf hebben we minder dieren gezien dan verwacht. Blijkbaar gaan de dieren rusten en zie je ze niet omdat ze verscholen liggen:( in de woestijn waren nauwelijks dieren te zien en was het verschrikkelijk heet binnen! al. De tropische tuinen en mangrove zijn ook leuk om door heen te lopen. En de vissen in het aquarium. Al met al, was het wel een leuk uitje met ons gezin.

Sieta D. 1 week geleden
Meike Eijsvogels
Google Maps Logo

De mooiste en grootste dierentuin van Nederland denk ik wel! De bush, desert, ocean, rimba, mangroven en safari zijn meer dan geweldig daar is al zoveel te zien en te beleven, leren! Buiten die zes toppers is er nog veel meer aan verschillende soorten dieren te zien van apen, vogels tot giraffes etcetc.. De dieren zitten allemaal in mooie verzorgde verblijven met ook genoeg ruimte. Over die ruimte valt natuurlijk te twisten in een dierentuin 😬😉. Het park is enorm groot en mooi opgezet met goede bewegwijzering. In één dag kun je niet alles echt goed bekijken, tenminste een reden om een x terug te gaan. De gorilla's en andere apen, de Mangroven en ocean zijn mijn favorieten!

Meike Eijsvogels 2 maanden geleden
Ramon van der Werf
Google Maps Logo

Burgers' Zoo is een hele mooie dierentuin, de mooiste in Nederland als je het mij vraagt. Er is een mooie afwisseling tussen speeltuinen en dieren. Vrijwilligers leggen op de route eea uit over de dieren en hun verblijf in Burgers. Toiletten in het park zijn schoon, en restaurant voorzieningen zijn goed (alleen wat aan de prijs). Geen 5 sterren, maar 3, vanwege het volgende: Mijn zoontje had zich verwond, en ik zocht de EHBO post. De eerste medewerker die ik vond was een koffiejuffrouw. Toen ik haar vroeg waar de EHBO was, werd ik eerst genegeerd. Toen ik het nogmaals vroeg was het antwoord, een geïrriteerde, "Ik ben even bezig" (Terwijl ze bezig was koffie te zetten voor klanten in het restaurant). Kennelijk was dat belangrijker dan de vraag te beantwoorden, waar ik de EHBO kon vinden. Gelukkig waren er geen mensenlevens mee gemoeid, maar deze handelswijze is een serieuze downgrade van mijn eindoordeel.

Ramon van der Werf 3 maanden geleden
Peter
Google Maps Logo

Prima dierenpark. Toch viel het een beetje tegen. Vergeleken met andere dierenparken(Gaiazoo, Wildlands, Overloon) is dit park echt goed onderhouden en hebben de dieren veel ruimte. Daarentegen heb je ook kans dat je de dieren niet ziet. Ik denk dat ik de helft van de dieren niet heb kunnen zien en dat is toch jammer aangezien je 23.95 pp betaald. Eten en drinken was erg goed, met de normale prijzen voor in een attractie/dierenpark. Erg ruim opgezet waardoor je altijd plek hebt om ergens te staan kijken. Wij gingen op zaterdag en het was druk, maar niet té. Wel is het lastig om één route te volgen. Er staan (veel) bordjes, maar deze geven niet duidelijk aan welke route je kan lopen. Op die manier kom je vaak bij hetzelfde uit. Dit hoor je ook constant om je heen van andere bezoekers. Je bent hier zo'n 3 tot 4 uurtjes zoet. Parkeren was OK, prijs wel wat aan de hoge kant (7.50) terwijl je op een stuk grond moet staan wat ook nog best even lopen is. Al met al 3/5 sterren omdat ik persoonlijk meer had verwacht.

Peter 4 maanden geleden
Frans Vogels
Google Maps Logo

Hele mooie grote dierentuin met o.a. Bush, desert, ocean. Buiten een groot park om door te wandelen waar je o.a. de neushoorns, giraffen, olifanten en apen ziet. Voor mensen die minder valide zijn: Het is heuvelachtig, daarom raadzaam óf zelf een scootmobiel mee te nemen óf deze daar te huren. Kost €50 (€5 gebruik en €45 borg, welke je terug krijgt na inleveren). Wel van tevoren reserveren, hadden wij vandaag niet gedaan en waren helaas besproken. Nu de hele dag rolstoel kunnen duwen.... Dat voel je wel aan het einde van de dag 🤣 Ook vindt je makkelijk kortingsacties ook internet of supermarkt, waardoor je niet het normale tarief hoeft te betalen. Als Nederlander zijnde altijd meegenomen, toch?

Frans Vogels 4 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Burgers' Zoo

Goed nieuws! Bij Burgers' Zoo in Arnhem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Arnhem

Benieuwd wat je naast Burgers' Zoo nog meer in of rondom Arnhem (N.O. van Schaarsbergen) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom N.O. van Schaarsbergen.