De Pizzabakkers Arnhem map

De Pizzabakkers Arnhem

8 · 438 recensies

Broerenstraat 35, Arnhem

Open

De Pizzabakkers Arnhem
De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem
De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem
Bekijk meer
De Pizzabakkers Arnhem

Over De Pizzabakkers

In een steenoven worden de pizza's van De Pizzabakkers gebakken. Een krokante korst en belegen met verse ingrediënten. Met een uitgebreide kaart is er altijd wel een pizza voor iedereen.

Aan de Broerenstraat 35 in het gebied 'Markt' in Arnhem ligt De Pizzabakkers Arnhem. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 438 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Arnhem accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 161 locaties in Arnhem waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Markt hebben we nog 13 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #1a0a53 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #150843 !important; }
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Arnhem (Markt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers Copernicusstraat
De Pizzabakkers Croeselaan
De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers Herenstraat
De Pizzabakkers Plantage Kerklaan
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers - Nijmegen
De Pizzabakkers Leidsche Rijn
De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers Arnhem
De Pizzabakkers Haarlem
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
City Guide

Wat te doen in Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van Gelderland. Arnhem staat vooral bekend om de slag bij Arnhem en haar rijke geschiedenis.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Arnhem. Meer van dit lees je in onze Arnhem City Guide.