De Pizzabakkers Arnhem map

De Pizzabakkers Arnhem

8 · 516 recensies

Broerenstraat 35, Arnhem

Gesloten

De Pizzabakkers Arnhem
De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem
De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem De Pizzabakkers Arnhem
Bekijk meer
De Pizzabakkers Arnhem

Over De Pizzabakkers

In een steenoven worden de pizza's van De Pizzabakkers gebakken. Een krokante korst en belegen met verse ingrediënten. Met een uitgebreide kaart is er altijd wel een pizza voor iedereen.

Aan de Broerenstraat 35 in het gebied 'Markt' in Arnhem ligt De Pizzabakkers Arnhem. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 516 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Arnhem accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 165 locaties in Arnhem waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Markt hebben we nog 13 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

De Pizzabakkers Arnhem verwelkomt gasten van dinsdag tot en met vrijdag van 17:00 tot 22:00. In het weekend, op zaterdag en zondag, zijn ze al eerder open, vanaf 12:00 tot 22:00. Op maandag begint de week rustig, want dan gaan de deuren open om 17:00 en sluiten weer om 22:00. Zo is er genoeg tijd om te genieten van een heerlijke pizza.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'De Pizzabakkers Arnhem' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van De Pizzabakkers Arnhem. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

.block-infinite { background: #1a0a53 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #150843 !important; }
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Arnhem (Markt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers Leidsche Rijn
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers Arnhem
De Pizzabakkers Plantage Kerklaan
De Pizzabakkers Dagelijkse Groenmarkt Den Haag
De Pizzabakkers Leidsche Rijn
De Pizzabakkers Haarlem
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers Arnhem
De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Dagelijkse Groenmarkt Den Haag
De Pizzabakkers Pannekoekstraat
De Pizzabakkers Leidsche Rijn
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers Kelfkensbos
De Pizzabakkers Hilversum
De Pizzabakkers Delft
City Guide

Wat te doen in Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van Gelderland. Arnhem staat vooral bekend om de slag bij Arnhem en haar rijke geschiedenis.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Arnhem. Meer van dit lees je in onze Arnhem City Guide.