De Steenen Tafel map

De Steenen Tafel

10 · 272 recensies

Weg achter Het Bos 1, Arnhem

De Steenen Tafel
De Steenen Tafel De Steenen Tafel
De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel De Steenen Tafel
Bekijk meer
De Steenen Tafel

Over deze locatie

Bij De Steenen Tafel kan je heerlijk culinair uit eten. Naast hun heerlijke eten hebben ze ook tot mooiste terras van 2020 .

Aan de Weg achter Het Bos 1 in het gebied 'Klarenbeek' in Arnhem ligt De Steenen Tafel. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 272 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Steenen Tafel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 161 locaties in Arnhem waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Klarenbeek hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Steenen Tafel

Goed nieuws! Bij De Steenen Tafel in Arnhem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van Gelderland. Arnhem staat vooral bekend om de slag bij Arnhem en haar rijke geschiedenis.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Arnhem. Meer van dit lees je in onze Arnhem City Guide.