De Steenen Tafel map

De Steenen Tafel

9.2 · 269 recensies

Weg achter Het Bos 1, Arnhem

De Steenen Tafel
De Steenen Tafel De Steenen Tafel
De Steenen Tafel De Steenen Tafel
De Steenen Tafel

Over deze locatie

Bij De Steenen Tafel kan je heerlijk culinair uit eten. Naast hun heerlijke eten hebben ze ook tot mooiste terras van 2020 .

Aan de Weg achter Het Bos 1 in het gebied 'Klarenbeek' in Arnhem ligt De Steenen Tafel. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 269 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Steenen Tafel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 154 locaties in Arnhem waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Klarenbeek hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Seabrandy
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten en gedronken (top afgestemd wijnarrangement). De medewerkers zijn vakkundig en heel vriendelijk. Absolute aanrader: het 63 graden ei,…wow. Zeer geslaagde avond met 4 personen (6 gangen verassing menu en wijn voor 560 euro, prima prijs kwaliteit verhouding). Het roken (door andere gasten) bij de openstaande voordeur is bijzonder smerig, dit is toch eenvoudig te voorkomen!!

Seabrandy 2 maanden geleden
Camperfan Spanje
Google Maps Logo

Op een prachtige locatie genieten van (h)eerlijke gerechten. Altijd een vriendelijk onthaal en perfecte bediening. Je voelt je welkom, laat je verrassen door mooie gerechtjes van de chefs.

Camperfan Spanje 2 maanden geleden
Peter Ver
Google Maps Logo

Heerlijk genoten van 5 gangen verassing diner met wijn arrangement met vrienden. Heerlijk eten, alles klopte, uitstekende leuke bediening. Niet goedkoop wel Heerlijk! 5 sterren dus.

Peter Ver 3 maanden geleden
JR Stars
Google Maps Logo

Het mooie 'Ernhem' staat niet bekend om de klassieke restaurants met gastronomische tradities. Deze mooie tent op prachtige locatie laat zien dat er evenwel plek is voor een restaurant met etiquette en heuse gastheerschap. Geen macrobiotische fusion- of hippe trendy gerechten maar mooie uitgebalanceerde gangen. De kalfstong was werkelijk boterzacht, de vegetarische gang (hoezo klassiek in 3e gang) had een bite en zonder poespas. Het wijnarrangement bracht enkele verrassingen (witte wijn van Eric Tax) als weinig spannende maar degelijke rode wijn. (Llebre-Hazenbloed) De kaasplank wordt hier nog opgediend met Franse egards. Wauw die is echt goed! Voor de liefhebbers van een avondje uit in Klassiek Restaurant hoeven de Arnhemmers niet buiten Ernhem te zoeken. Tip van Flip: Een kabelbaan tot bij de entree zou een welkomen aanvulling zijn op uw prachtige locatie.

JR Stars 3 maanden geleden
Michael Van Balken
Google Maps Logo

Geen à la carte (meer) en zeker aan de prijs. Maar de menu’s zijn dan ook meer dan de moeite, net als de ambiance en de door ruime bemensing persoonlijk aandacht. Als altijd goed voor een zeer plezierige avond.

Michael Van Balken 4 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Steenen Tafel

Goed nieuws! Bij De Steenen Tafel in Arnhem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Arnhem

Benieuwd wat je naast De Steenen Tafel nog meer in of rondom Arnhem (Klarenbeek) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Klarenbeek.