GelreDome map

GelreDome

8.4 · 6348 recensies

Batavierenweg 25, Arnhem

GelreDome
GelreDome GelreDome
GelreDome GelreDome
GelreDome

Over deze locatie

Aan de Batavierenweg 25 in het gebied 'Elden' in Arnhem ligt GelreDome. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 6.348 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, GelreDome accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 154 locaties in Arnhem waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Elden hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Van Deetere
Google Maps Logo

Geen bewegwijzering naar de juiste ingang (concert Iron Maiden), eerst bij de verkeerde rij aangesloten maar deze bleek alleen voor tribuneplaatsen in plaats van staanplaats op het veld. Eenmaal vooraan aangekomen kunnen omdraaien en aansluiten bij de volgende lange wachtrij... Ook in de info-mails niets te vinden over de juiste ingang. Belachelijk dure consumptieprijzen: €4,75 voor een slap plastic bekertje slecht getapt Budweiser. Parkeren voor €20,- op een industrieterrein (kwartiertje lopen). Geluid was niet slecht, toch nog een positief puntje. De volgende keer laat ik het Gelredome links liggen.

Van Deetere 1 maand geleden
wiljan meijer
Google Maps Logo

Voor het concert van Iron Maiden voor de eerste keer naar het Gelredome. Het verkeer werd heel goed naar de juiste parkeerplaatsen gedirigeerd, en heeft ons hooguit een half uur wachten opgeleverd. Vanaf hier was het nog ongeveer 20 minuten lopen. Bij het Gelredome waren de eet en drink gelegenheden top geregeld. Het betalen met het pasje werkt erg makkelijk en alle medewerkers waren zeer vriendelijk. Binnen ook mooie zitplekken, alleen valt de akoestiek echt gigantisch tegen. Hier zouden geen concerten gegeven mogen worden in mijn opinie, ik zal hier ook niet nog een keer heen gaan voor een van mijn favoriete bands. Het was een grote mash aan muziek, en de gitaarsolos en zang waren regelmatig niet goed te horen omdat alles een grote mix van muziek is. Vandaar mijn 2 sterren review aangezien de akoestiek toch wel een van de belangrijkste dingen bij een concert is.

wiljan meijer 1 maand geleden
Theo Boxtart
Google Maps Logo

Prima plek om massaal naar muziek te luisteren. Vanavond de Eagles. Voorprogramma niet goed en geluid waardeloos. Geluid bij de Eagles was uitstekend verzorgd. Alles wat er gebeurde op het podium was hoorbaar in de zaal. Tenminste op de plek waar ik stond. Kan geen oordeel geven over de tribune plekken aan de zijkant. Eagles speelden een mooie set verdeeld over bijna al hun albums. Op Road to Eden na. Joe Walsh toonde zijn gitaar kwaliteiten wederom. Het vuur zat er in. We waren er op tijd met name om de dat men in de pers meldde dat het "horecaplein" eerder open ging. Met het noemen van een horecaplein dacht ik ergens wat lekkers te kunnen eten. Dat is dus niet het geval. Alleen fastfood. Dus één 🌟 afstrek voor deze emissie.

Theo Boxtart 1 maand geleden
Lissy Huibers
Google Maps Logo

Prachtig concert van de Eagles. Geluid niet de kwaliteit van Ziggo of Ahoy maar oké. Jammer dat we met onze guarantee plus parkeerkaart (27,50) toch naar de parkeerplaatsen achterin werden gestuurd terwijl bij aankoop P1 (bij McDonalds)beloofd werd. Hierdoor na afloop bijna 3 kwartier stilgestaan en geen beweging te krijgen in wegrijdende auto's. Waar waren na afloop de verkeerregelaars? Op eigen initiatief maar uit de stilstaande rij auto's gereden en zelf een andere uitweg gezocht. Jammer dat je je hierdoor als evenementorganisatie steeds slechter op de kaart zet want dit was niet de eerste keer dat het parkeerbeleid slecht geregeld was. Zo zonde. Vraag me af hoe het geregeld is met de voetbalwedstrijden. Lijkt me geen pretje om zo vaak vast te staan.

Lissy Huibers 1 maand geleden
Kees Veerman (onairconsultancy)
Google Maps Logo

Betreffende het Elton John concert op 09/06/2022 (waarvan we de eerste 3 kwartier hebben gemist). We waren 3,5 van te voren gaan rijden, ondanks files door het land waren we evengoed nog een uur vooraf daar: omleidingen door woonwijken heen, geen duidelijke aanwijzingen, mensen die hun autos dan maar maar dumpen in de woonwijken er omheen. De pendelbussen die reden waren te weinig en stonden in diezelfde files, een volledige verkeersinfarct, 1 uur en 45 minuten om een parkeerplek te vinden. Dan hebben we het nog niet gehad over €4,75 voor een biertje (waar je niet aan toe kwam door de rijen voor de bar: understaffed) laatste keer dat ik in het Gelredome een concert heb bezocht.

Kees Veerman (onairconsultancy) 2 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Arnhem

Benieuwd wat je naast GelreDome nog meer in of rondom Arnhem (Elden) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Elden.