Sumo map

Sumo

8 · 1202 recensies

Jansplein 52B, Arnhem

Sumo
Sumo Sumo
Sumo Sumo
Sumo

Over Sumo

All you can eat sushi bij Sumo. Hier kan je heerlijk de hele avond genieten van meerdere rondes lekkere sushi maar ook van gerechten als loempia's en salades.

Aan de Jansplein 52B in het gebied 'Rijnstraat' in Arnhem ligt Sumo. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.202 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Sumo accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 154 locaties in Arnhem waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Rijnstraat hebben we nog 29 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Celine Jansen
Google Maps Logo

Hier wezen dineren , toen ik een haar in het eten vond en hier over klaagde reageerde ze een beetje geïrriteerd. Wij lieten het gaan maar toen vonden we wederom weer een haar in het eten. De manager kwam naar ons toe met het excuus en zei : ja dat kan af en toe gebeuren mischien bij het rondbrengen dat er een haar op valt. Alhoewel we het netjes hebben afgerond en alleen de drankjes hoefde te betalen vind ik niet dat 2x een haar in het eten ; zomaar kan gebeuren.

Celine Jansen 1 maand geleden
Nathalie Orth
Google Maps Logo

Bij binnenkomst moesten we bijna een kwartier wachten op onze gereserveerde tafel (we waren keurig op tijd) Op de eerste ronde van het drinken ook bijna een half uur We hadden de eerste ronde sushi al op toen pas het drinken kwam. Daarna ging het goed. Uiteindelijk tevreden naar huis.

Nathalie Orth 1 maand geleden
Susanna in 't veld
Google Maps Logo

Vorige week hier gegeten, niet de eerste keer. Normaliter altijd van genoten maar nu viel het toch echt tegen. Lang moeten wachten tot we eindelijk ons drinken en de besteltablet kregen. Personeel kwam onvriendelijk over, terwijl het niet druk was, dus van haast kon het niet zijn. Sushi was oké, maar heb ik echt wel beter gehad. Hygiëne was ook niet top, er vlogen veel vliegen rondom onze tafel. Onze tafel stond op gegeven moment ook helemaal vol met alle bordjes die niet opgehaald werden. Bovendien is onbeperkt bestellen 2 uur lang niet geheel onbeperkt. Je kunt niet meer dan 6 rondes bestellen, en dat is jammer :(

Susanna in 't veld 1 maand geleden
Johannes Eeuweijk
Google Maps Logo

Verschrikkelijk slechte kwaliteit sushi’s. Vanavond na een hele lange periode van geen sushi junk food niveau Sumo, dachten we, laten we toch nog een keer proberen. Hadden we het maar niet gedaan. Rijst erg droog en harde klont Vissen proeven niet vers en ook hard en een zeer dun laag visje Heel veel soja en wasabi geserveerd maar dat is pure manipulatie Een echte sushi liefhebber gaat liever bij de slechtere cafetaria patat eten op plaats van deze troep van sumo Arnhem.

Johannes Eeuweijk 1 maand geleden
remko vermeer
Google Maps Logo

Om 17.00 uur sushi besteld voor 18.45 uur te leveren,om half 8 nog niet in huis. Om 19.15 uur gebeld toen werd gezegd ze zijn onderweg. Wij wonen 10 minuten van Sumo vandaan ,erg jammer dit … weet niet of ik nog een keer zo snel zal bestellen bij Sumo Order om 19.40 uur ontvangen garnalen en saté koud … ruim €60 besteld en dan zo leveren ,,, laatste keer

remko vermeer 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Sumo

Goed nieuws! Bij Sumo in Arnhem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Sumo

Alle Sumo restaurants

Bij Sumo kan je all you can eat dineren. Hier geniet je van sushi en grill gerechten. Deze gerechten worden op de Aziatische manier klaargemaakt.

Benieuwd naar andere Sumo restaurants in Nederland? Sumo heeft in totaal 8 vestigingen waaronder deze in Arnhem (Rijnstraat) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Sumo lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Sumo restaurants
Sumo Amsterdam 2
Sumo Amsterdam 3
Sumo
Sumo
Sumo
Sumo
Sumo Amsterdam 2
Sumo
Sumo
Sumo
Sumo Oriental
Sumo
Sumo Amsterdam 3
Sumo
Sumo
Sumo
Sumo Oriental
Sumo
City Guide

Wat te doen in Arnhem

Benieuwd wat je naast Sumo nog meer in of rondom Arnhem (Rijnstraat) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Rijnstraat.