Robbers en van den Hoogen B.V. map

Robbers en van den Hoogen B.V.

9.4 · 156 recensies

Velperweg 23, Arnhem

Robbers en van den Hoogen B.V.
Robbers en van den Hoogen B.V. Robbers en van den Hoogen B.V.
Robbers en van den Hoogen B.V. Robbers en van den Hoogen B.V.
Robbers en van den Hoogen B.V.

Over deze locatie

Aan de Velperweg 23 in het gebied 'Velperweg-Noord' in Arnhem ligt Robbers en van den Hoogen B.V.. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 156 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Robbers en van den Hoogen B.V. accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 154 locaties in Arnhem waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Velperweg-Noord hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ingeborg Dröge
Google Maps Logo

Best een leuke rondleiding maar het was wel een beetje een promotie praatje. Ik weet niet waar het door kwam maar het moest allemaal snel snel snel (uiteindelijk viel dat wel mee), bij het wijnproeven kreeg je een korte uitleg. Uiteindelijk wel 2 wijnen gekocht. Omdat de wijn wel echt lekker was, het personeel was erg vriendelijk.

Ingeborg Dröge 2 weken geleden
Jannis Lootens
Google Maps Logo

Fantastische middag beleefd afgelopen zaterdag tijdens een wijnfestival. Ruime keuze en deskundig personeel. En de schaduw van de grote boom was erg welkom.

Jannis Lootens 1 maand geleden
Arjan Wagenaar
Google Maps Logo

Heerlijke wijnen en leuke uitleg over wijn dingen....

Arjan Wagenaar 2 maanden geleden
Anne ten Donkelaar
Google Maps Logo

Wat een mooi wijn assortiment. Gewoon geweldig. Ook voor de kleine beurs. Erg mooie entourage ook. Bezoek waard. Aanrader!!

Anne ten Donkelaar 3 maanden geleden
Wim Jansen
Google Maps Logo

Interessante rondleiding gehad met proeverij van lekkere wijnen. Daarna gezellig nog een wijntje gedronken met lekkere tapas. Kwaliteit staat voorop. Alles keurig verzorgd en zeer vriendelijk personeel.

Wim Jansen 4 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Arnhem

Benieuwd wat je naast Robbers en van den Hoogen B.V. nog meer in of rondom Arnhem (Velperweg-Noord) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Velperweg-Noord.