't Taphuys map

't Taphuys

8.6 · 2768 recensies

Jansplein 56, Arnhem

't Taphuys
't Taphuys 't Taphuys
't Taphuys 't Taphuys
't Taphuys

Over 't Taphuys

Wat is nou leuker dan je eigen biertje of wijn tappen? Juist, bij Taphuys heb je keuze uit 40 tot 100 bieren en 32 tot 80 wijnen die je kunt tappen.

Aan de Jansplein 56 in het gebied 'Rijnstraat' in Arnhem ligt 't Taphuys. Zoek je in de categorie restaurant of bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.768 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, 't Taphuys accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 154 locaties in Arnhem waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Rijnstraat hebben we nog 29 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Louis de Groot
Google Maps Logo

Leuke locatie aan het Sint Jansplein. Ondanks de hitte terras nog redelijk bezocht. Bediening is vriendelijk en snel. Heb zelf wat moeite met het feit dat je alleen via QR code kunt bestellen. Snap het, maar personeel is aardig en wat aandacht mis je dan toch. Maar dat is persoonlijk. Dus even leuk en lekker zitten kan er prima..

Louis de Groot 3 weken geleden
Remco Priem
Google Maps Logo

Erachter komen dat je geen bier kan tappen is altijd een trap in je mannelijkheid. Het is nog meer beschamend om 7 euro te betalen voor een glas met 80% schuim omdat je te incapabel bent. Daarna is teruglopen naar je tafeltje een letterlijke walk of shame. We ginger hier ook eten maar dat stelde niet veel voor.

Remco Priem 1 maand geleden
Karel Nugteren
Google Maps Logo

Verrassing van mijn zoon voor Vaderdag. Geweldig leuk! We startten met wat bier en bitterballen. Daarna bier met nachos, uienringen, gefrituurde avocadopartjes en zoete aardappel frites. Toen was de bierkaart leeg, maar dat probleem had mijn zoon snel verholpen. Dus nog wat smaken verder en nog wat heerlijke hapjes, gingen we naar het dessert. Verse brownies met kaneel ijs en slagroom. Ook prima. Een heerlijk avondje, erg gezellig en lekker en uitstekende biertjes.

Karel Nugteren 1 maand geleden
Johann Haasnoot
Google Maps Logo

Mooie zaak, goed concept! Ook hun zullen personeelsgebrek hebben en daarom moet je via een QR-code bestellen en afrekenen wat een slimme oplossing is. De service is echter daardoor 0,0 omdat ze het alleen maar ff op tafel komen flikkeren dus haal de optie voor fooi daarom ook uit jullie bestelsysteem, komt wat arrogant over zeker omdat de service zoals gezegd dus 0,0 is. €8,50 voor 8 bitterballen vind ik wat aan de hoge kant zeker omdat het ff wordt neergezet en doei…….. Kom hier vast nog eens vaker maar de volgende keer zoek ik eerst iets beters………….met service, contact en bediening aan mijn tafel.

Johann Haasnoot 2 maanden geleden
Jasper vdH
Google Maps Logo

Veel keuze uit bier. Website en het aanbod is niet gelijk. Doordat er amper contact met het personeel is voelt het minder als een avond uit voor mij. De 3 ster is dan ook echt persoonlijk. Als je graag zelf tapt en veel keuze wilt hebben dan is het de moeite waard.

Jasper vdH 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij 't Taphuys

Goed nieuws! Bij 't Taphuys in Arnhem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
't Taphuys

Alle 't Taphuys restaurants/ bars

Benieuwd naar andere 't Taphuys restaurants / bars in Nederland? 't Taphuys heeft in totaal 3 vestigingen waaronder deze in Arnhem (Rijnstraat) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van 't Taphuys lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle 't Taphuys restaurants / bars
City Guide

Wat te doen in Arnhem

Benieuwd wat je naast 't Taphuys nog meer in of rondom Arnhem (Rijnstraat) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Rijnstraat.