't Taphuys

3 locaties

8 · 5.490 recensies

Bar & Uitgaan

't Taphuys is een populair bier- en eetgelegenheid in het hart van de stad. Het is een sfeervolle plek waar je met vrienden kunt genieten van een lekker biertje of maaltijd.

Betaal bij de bars van 't Taphuys met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij 't Taphuys

Steeds meer merken als 't Taphuys gaan creditcards accepteren. Nederland telt 3 't Taphuys locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle 't Taphuys locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij 't Taphuys

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij 't Taphuys beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij 't Taphuys
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij 't Taphuys
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over 't Taphuys in Nederland?

Gemiddeld geven klanten 't Taphuys een 8. Ruim 5.490 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire 't Taphuys reviews lees je hieronder.

Wij hadden hier gisteren gegeten, en het was top! Bediening heel vriendelijk. Het eten was ook ontzettend lekker. We hadden om knoflook saus gevraagd. Dit was er helaas niet, maar de kok was zo vriend(...)

Emma O. 3 weken geleden

Taphuys wordt druk bezocht. Als je van een wijntje of een biertje houdt moet je zeker gaan. Ze hebben daar genoeg keuze in en je mag het zelf tappen. Systeem is heel simpel je koopt een kaart en daar(...)

Lanny 3 weken geleden

U kunt genieten van een verscheidenheid aan bieren. Dit is het type waarbij je zelf je favoriete merk uit de kraan kunt schenken. Interessant is dat sommige bieren een alcoholpercentage van meer dan 1(...)

奥田充 3 weken geleden

Ook hier een Bockbiertje gedronken. Het duurde even voordat de medewerkers door hadden waar we voor kwamen. Met 2 paarden en een kar vol met bockbier vaten bij de entree was het wel duidelijk. We hebb(...)

Marcel B. 4 weken geleden

Geweldige sfeer enzo, erg lekker bier en cocktails. Heel de avond genieten. Doordeweeks echter erg onervaren barpersoneel, zou alleen donderdag-zaterdag gaan als je lekker wil drinken.

Milan van E. 1 maand geleden

Ik heb genoten van mijn bezoek aan het restaurant. Het eten was heerlijk, hoewel ik moet zeggen dat het keukenpersoneel er niet erg aantrekkelijk uitzag, en een van de bedienden, die met de prominente(...)

Ties R. 2 maanden geleden

Prima tent, zelf biertjes tappen is wel leuk.

Erwin S. 1 maand geleden

Lekkere lunch genoten hier, het koste wel wat moeite om de serveesters zo ver te krijgem om een tafel van 12 te maken. Eten was prima, prijs en bediening ook.

Klokkenman 2 maanden geleden

Zeker een van mijn favoriete plekken in Utrecht

Daniel N (. 1 maand geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de bars van 't Taphuys

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over 't Taphuys al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Opzoek naar andere bars in Nederland?

Ontdek naast 't Taphuys nog andere bars in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.