't Taphuys

3 locaties

8 · 5.716 recensies

Bar & Uitgaan

't Taphuys is een populair bier- en eetgelegenheid in het hart van de stad. Het is een sfeervolle plek waar je met vrienden kunt genieten van een lekker biertje of maaltijd.

Betaal bij de bars van 't Taphuys met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij 't Taphuys

Steeds meer merken als 't Taphuys gaan creditcards accepteren. Nederland telt 3 't Taphuys locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle 't Taphuys locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij 't Taphuys

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij 't Taphuys beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij 't Taphuys
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij 't Taphuys
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over 't Taphuys in Nederland?

Gemiddeld geven klanten 't Taphuys een 8. Ruim 5.716 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire 't Taphuys reviews lees je hieronder.

Phantastisch - unglaublich viele Biersorten, und ich darf sie alle probieren und selbst zapfen. Schöne Location innen und außen, historisches Postgebäude mit viel Platz, macht Freude

Jörg L. 4 dagen geleden

Gezellig, lekkere drankjes. Menu wisselt vaak, soms goed soms minder. Breng de chorizo kroketjes en chicken strips terug op het menu!

Olivia P. 5 dagen geleden

het was lekker en ik was met diede annema en hij keek in de spiegel en toen moest ik lachen en toen ging ik naar rennevoirt :)

Guide02143059992 1 maand geleden

't Taphuys biedt een unieke dinerervaring met comfortfood, opnieuw bedacht voor verschillende maaltijdmomenten - of het nu gaat om lunch, borrel of diner. Hun menu biedt een scala aan opties, variëren(...)

Globe V V. 1 maand geleden

Geweldig concept!!! Nooit ergens anders gezien. Je krijgt een kaart (€ 2, restitueerbaar), laadt er geld op en schenkt je eigen bier of wijn uit een selectie van meer dan 60 keuzes. Ik vond het geweld(...)

D Z. 1 maand geleden

Goed, gezellig, prima eten en veel keuze in het bier aanbod. Druk maar niet te druk. Jammer dat er een tijdslimiet op de vrijdagavond zit, door een no-show konden wij blijven zitten maar anders is het(...)

Jason F. 1 maand geleden

I have never been to one location where so many world beers have been an option.👍

Al Wood's M. 1 maand geleden

Een heel bijzondere ervaring: het is niet zomaar een kroeg, maar een met een gigantisch assortiment bieren en wijnen van de tap. Je kunt natuurlijk volle glazen tappen, maar het is veel leuker om klei(...)

Willem W. 1 maand geleden

Walhalla voor bierdrinkers, hier heb je keuze, Echter stond niet alles goed afgesteld, dus 1x weinig schuim (ik ben ervaren tapper) en ook een keer veel schuim. Bovendien alle vieren op dezelfde tempe(...)

Twan V. 1 maand geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de bars van 't Taphuys

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over 't Taphuys al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Opzoek naar andere bars in Nederland?

Ontdek naast 't Taphuys nog andere bars in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.