't Taphuys Utrecht Utrecht

't Taphuys Utrecht

Bij 't Taphuys Utrecht gelegen aan de Mariaplaats 3 in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

't Taphuys Utrecht is één van de 6 locaties in Utrecht op CardMapr.

't Taphuys Utrecht

Mariaplaats 3 in Utrecht

't Taphuys Logo

Betalen met creditcards bij 't Taphuys Utrecht in Utrecht

In Utrecht aan de Mariaplaats 3 bevindt zich 't Taphuys Utrecht. Bij 't Taphuys Utrecht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort 't Taphuys Utrecht een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij 't Taphuys Utrecht

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij 't Taphuys Utrecht. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 633 9706
Routebeschrijving
't Taphuys Utrecht Utrecht
't Taphuys Utrecht Utrecht
't Taphuys Utrecht Utrecht

Recensies

Wat zeggen anderen over 't Taphuys Utrecht?

't Taphuys Utrecht wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 290 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Heel duur. Ze werken met een kaart systeem, je betaald 2 euro borg die je bij inlevering van het kaartje weer terug krijgt. 2 wijn is ong. 10 euro en bier ook zoiets. Ik heb er niet gegeten. De sfeer was typisch jong/hipster. Met een klein terras aan de Maria plaats en daar is het altijd gezellig.

Lees verder

2/5

Leuk concept met goede bediening. Ik zie alleen wel een groot verbeterpunt; de vele kapotte glazen. De eerste keer kwam ik er helaas te laat achter doordat een stukje in mijn mond voelde. Toen ik dit aangaf werd het snel opgelost met een nieuw glas en een vol getapt biertje. Maar helaas wederom met een kapot glas waar ik pas na een aantal slokken achterkwam. Toen we bij de tap op de glazen gingen letten was bijna de helft kapot. Ik heb dit aangegeven bij de bediening en die gaf aan dat het een bekend probleem is en dat er maandelijks tientallen glazen worden weggegooid door de slechte kwaliteit. Hopelijk wordt dit op korte termijn verbeterd anders zal ik hier niet zo snel meer terugkomen. Het voelt namelijk niet veilig.

Lees verder

2/5

Heel erg leuk en gezellig, en ook nog heel lekker gegeten. Zeker een aanrader! Wij gaan nog wel eens terug naar Tilburg.

Lees verder

5/5

Gezellig ruim opgezet moderne cafe-bar. Het allerleukste is dat er echt heel veel verschillende soorten wijn en bier zijn. Die kun je zelf tappen. Koop eerst een kaartje waar je een bepaald geldbedrag op kunt zetten en het plezier van het tappen kan beginnen. Je betaalt bij wijze van spreken per druppel, dus eerst proeven wat je lekker vindt en dan maar tappen.

Lees verder

4/5

Leuk concept, makkelijk zelf verschillende biertjes tappen en daarmee leuk ook kleinere hoeveelheden te kunnen proeven. Zeer centraal gelegen. Het eten (hamburger) was prima, niet bijzonder. Ondanks opschriften rondom de taps was het er soms vrij druk met andere gasten, waardoor afstand moeilijk te houden is.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij 't Taphuys Utrecht

Goed nieuws! Bij 't Taphuys Utrecht in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
Kruidvat Utrecht Drogisterij

Kruidvat

Albert Schweitzerlaan 2

HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Trekpleister Utrecht Drogisterij

Trekpleister

Hindersteinlaan 2

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt
Pearle Opticiens Vleuten Utrecht Opticien

Andere 't Taphuys restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent 't Taphuys nog meer locaties. Naast 't Taphuys Utrecht in Utrecht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle 't Taphuys locaties
't Taphuys Arnhem Restaurant

't Taphuys

Arnhem

't Taphuys Tilburg Restaurant

't Taphuys

Tilburg

't Taphuys Utrecht Utrecht Restaurant