't Taphuys Utrecht map

't Taphuys Utrecht

8.6 · 471 recensies

Mariaplaats 3, Utrecht

't Taphuys Utrecht
't Taphuys Utrecht 't Taphuys Utrecht
't Taphuys Utrecht 't Taphuys Utrecht
't Taphuys Utrecht

Over 't Taphuys

Wat is nou leuker dan je eigen biertje of wijn tappen? Juist, bij Taphuys heb je keuze uit 40 tot 100 bieren en 32 tot 80 wijnen die je kunt tappen.

Aan de Mariaplaats 3 in het gebied 'Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving' in Utrecht ligt 't Taphuys Utrecht. Zoek je in de categorie restaurant of bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 471 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, 't Taphuys Utrecht accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 249 locaties in Utrecht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving hebben we nog 30 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Martina Theuns
Google Maps Logo

Leuk concept maar wat een klungelig personeel! Veel gedoe met onze reservering want door degene die de reservering aannam was geen eindtijd aan ons doorgegeven. Dus wij moesten plaatsmaken voor de volgende groep. Hun fout werd dus op ons afgewenteld. Geen compensatie aangeboden. Onbehoorlijk en zeer onprofessioneel. Zes klanten die nooit meer terugkomen bij deze tent en die dat ook aan iedereen die het horen wil gaan doorvertellen. Daarnaast ook nog eens hele vieze hapjes. Geen aanrader dus.

Martina Theuns 2 maanden geleden
Patricia
Google Maps Logo

Online staat open tot 1.00, maar bij binnenkomst bleek dat we gelijk moesten bestellen, want gaan om 0.00 dicht. Dit moet via qr code, voor mij volkomen nieuw. Kwartier bezig geweest. 3x om hulp gevraagd, maar werd niet gehoord. Het is uiteindelijk gelukt. Om 0.00 eruit en er kon geen eens een goedenavond van af.

Patricia 2 maanden geleden
Yocki Robin
Google Maps Logo

In eerste instantie werden we naar binnen "gelokt" door het menu wat buiten op het bord geschreven stond.. "Meat Market" Een gerecht voor 2 personen van diversen soorten vlees, waaronder buikspek ,diamanthaas etc voor 45 euro. Dat klonk enorm lekker!!daar gingen we voor!! Eenmaal binnen kregen wij helaas te horen, dat dit gerecht niet te bestellen was... Jammer! Én dus gingen we voor de Risotto met gamba's , de nacho's met pulled beef en de patat van zoete aardappel.. Daarbij namen we wat cocktails. De Spritz Aperol en de Balon 43.. De cocktails waren top!! Verfrissend, niet te zoet, maar óók niet te zuur..groot , in hele mooie glazen geserveerd. De Risotto was lekker van smaak, alleen zat er weinig riso in... Waardoor de substantie een beetje meer naar een dikke saus neigde dan naar een echte risotto.. Wel veel gamba's gelukkig! De pulled beef nacho's waren lekker en een feestje voor het oog, de rode ui, de guacamole, de jalapeños ... Alleen had er naar mijn mening wel iets meer pulled beef bij gekund.. Bediening super aardig en chill.. Niet opdringerig, gewoon een leuke ongedwongen sfeer!

Yocki Robin 3 maanden geleden
Geert Loer
Google Maps Logo

Één medewerker deed haar uiterste best om de ervaring aangenaam te maken en verdient vijf sterren, maar het koude, taaie eten, het feit dat we op drie verschillende manieren moesten betalen, en dat we onaangekondigd werden weggestuurd omdat een andere groep onze tafel zou verdienen (en de absoluut onfatsoenlijke manier waarop dit gebeurde) zorgden voor een onaangename ervaring.

Geert Loer 3 maanden geleden
A F
Google Maps Logo

Leuk concept! Je kunt je eigen biertjes en wijn tappen met een brede keuze. Wel jammer dat het erg prijzig is. De hapjes zijn lekker, maar ook prijzig en niet geweldig. Muziek en sfeer is goed, hoewel de muziek op het einde te hard stond.

A F 4 maanden geleden
Marco Meijer
Google Maps Logo

Concept is grappig, wel weinig contact met bediening maar verder behulpzaam. Veel te kleine glazen voor de thee (hoe duur is water?). Bitterballen waren te vettig. De olie wss te koud. Denk niet snel terug te komen.

Marco Meijer 4 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij 't Taphuys

Goed nieuws! Bij 't Taphuys Utrecht in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
't Taphuys

Alle 't Taphuys restaurants/ bars

Benieuwd naar andere 't Taphuys restaurants / bars in Nederland? 't Taphuys heeft in totaal 3 vestigingen waaronder deze in Utrecht (Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van 't Taphuys lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle 't Taphuys restaurants / bars
City Guide

Wat te doen in Utrecht

Het mooie Utrecht, met haar grachtjes en zweer volle straatjes.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Utrecht. Meer van dit lees je in onze Utrecht City Guide.