Restaurant De Beren Arnhem map

Restaurant De Beren Arnhem

8.2 · 1182 recensies

Oude Stationsstraat 16, Arnhem

Restaurant De Beren Arnhem
Restaurant De Beren Arnhem Restaurant De Beren Arnhem
Restaurant De Beren Arnhem Restaurant De Beren Arnhem
Restaurant De Beren Arnhem

Over De Beren

Knusse en warme inrichting die ervoor zorgt dat je stukje vlees en biertje nog even wat lekkerder smaken. Geniet bij De Beren van biefstuk, saté en sliptong.

Aan de Oude Stationsstraat 16 in het gebied 'Stationsplein' in Arnhem ligt Restaurant De Beren Arnhem. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.182 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant De Beren Arnhem accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 154 locaties in Arnhem waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stationsplein hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Peter Houthuijzen
Google Maps Logo

Het viel ons helaas erg tegen. We zaten eerst even buiten maar daar was het erg vies, veel servetten en rommel op de grond en vuile tafels terwijl het nog vroeg was (16:30). Er was veel personeel en verschillende mensen aan onze tafel, er was duidelijk geen goede aansturing. We hebben met moeite 2 drankjes kunnen bestellen, het eten viel enorm tegen en de prijs is fors. Het Dessert zijn we elders gaan eten. Voor ons geen beren meer.

Peter Houthuijzen 3 weken geleden
Bram van Rijswijk
Google Maps Logo

Wij komen hier regelmatig , we waren met 6 personen en we waren verrast dat er een nieuwe menukaart was . Het niveau van het eten is hard achteruit gegaan , bestelde een T bone € 55.00 voor 1 persoon hij was ook niet goed gebakken het pepersausje werd ook nog appart gerekend € 3.00 , spareribs waren niet van het bot af te krijgen, het dessert was helemaal een lachertje terra potta warm chocolade lava cake met ijs het werd op tafel gezet , de bediening erbij gehaald , Dit heb ik niet besteld het is koud ( Dit heb vaker bij de beren gegeten)volgens de bediening kon het niet meer warm geserveerd worden omdat er chocolade potje omheen zit ,maar zet dat niet zo op de menu kaart , het personeel was gewoon brutaal, dan zet ik het wel even in de oven. De kwaliteit is hard achteruit gegaan ik heb meer het gevoel MASSA IS KASSA. Wij gaan hier niet meer eten we hebben nu gemiddeld voor € 60.00 p.p gegeten en dan mag je wel iets meer verwachten.

Bram van Rijswijk 2 maanden geleden
Maureen & Maan
Google Maps Logo

Wij hebben hier vaker gegeten en iedere keer als we er kwamen was het steeds een stukje minder, na vanavond Waren we er klaar mee. Het begon bij het voorgerecht, we moesten nog beginnen met eten en er kwam al iemand om te vragen of we een toetje wilden terwijl we nog moesten beginnen. Later werd het hoofdgerecht geserveerd. Bij het serveren blijken er meerdere dingen te ontbreken wat ik liever eerder had geweten want dan had ik wat anders besteld. De serveerders wisten niet wat ze hadden en moesten steeds navragen wat er was en hadden. Het vlees was aan de taaie kant en minder lekker dan gewend dat we kregen. Bij het toetje hadden we een warme lava cake dat een koude brownie in een bloempot was dat niet op de kaart stond, de crembrule met witte chocola was koud waterig en zat geen chocola in, er was ook een choco koffie besteld waar bij het serveren aangekondigd was dat er geen choco koekjes meer waren en er carambole blokjes op gedaan waren waarbij verteld werd dat het er niet meer was en dat dit ook wel goed zou zijn zonder te vragen of ik wat anders wou of even te overleggen. Bij het betalen werd er gevraagd om wat wij niet gegeten hadden omdat het fout gegaan was van de rekening gehaald te worden maar in tegenstelling kregen wij een weerwoord dat er aangeboden was iets anders te geven waar geen trek meer naar was. Uiteindelijk is het er toch afgehaald maar na deze slechte ervaring van de hele avond fouten met het eten en de servering komen wij niet meer terug

Maureen & Maan 2 maanden geleden
Elize Guldie
Google Maps Logo

Afgelopen zaterdag ben ik uit eten geweest met mijn vrienden bij de Beren in Arnhem. Het eten was er lekker maar relatief duur. Dit is echter nog niks vergeleken met de drankjes. We bestelden voor 7,50 euro een cocktail, het glas ter grootte van een shotje. (Zie foto). Misschien vinden ze zo'n kleine portie chique, maar als dat zo is mogen ze de pitten ook wel uit het partje citroen halen. Het servies zag er schoon uit in tegenstelling tot de wijnkoeler. (Zie foto). Deze was bedekt met vlekken en een zilvervis aan de binnenkant hield ons gezelschap. We hebben hem Ruben genoemd. Het vlees smaakte goed maar het brood was koud, de bijbehorende aioli dipsaus was echt veel te zout.

Elize Guldie 2 maanden geleden
Ellen
Google Maps Logo

Lekker gegeten, vriendelijk personeel. We waren het er wel over eens dat we de 'oude beer' een beetje missen. Onbeperkt spare ribs op de plank en het hele restaurant vol pluche, en andere beren. Maar goed mooi hip en modern heeft ook wel wat ;-)

Ellen 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Beren

Goed nieuws! Bij Restaurant De Beren Arnhem in Arnhem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #c8a732 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a08628 !important; }
De Beren

Alle De Beren restaurants

Eet bij De Beren een overheerlijke burger, zalmfilet of een truffelrisotto. Voor iedereen wat wils!

Benieuwd naar andere De Beren restaurants in Nederland? De Beren heeft in totaal 41 vestigingen waaronder deze in Arnhem (Stationsplein) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Beren lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Beren restaurants
Restaurant De Beren Dordrecht
Restaurant De Beren Amersfoort
Restaurant De Beren Roosendaal
Restaurant De Beren Roermond
Restaurant De Beren Maassluis
Restaurant De Beren Spijkenisse
Restaurant De Beren Barendrecht
Restaurant De Beren Amersfoort
Restaurant De Beren Maassluis
Restaurant De Beren Hoofddorp
Restaurant De Beren Gouda
Restaurant De Beren Schiedam-Schieveste
Restaurant De Beren Amsterdam-Noord
Restaurant De Beren Leerdam
restaurant De Beren Hoogeveen
Restaurant De Beren Woerden
Restaurant De Beren Veenendaal
Restaurant De Beren Spijkenisse
City Guide

Wat te doen in Arnhem

Benieuwd wat je naast Restaurant De Beren Arnhem nog meer in of rondom Arnhem (Stationsplein) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Stationsplein.