Bar Hotel Karel map

Bar Hotel Karel

9.4 · 95 recensies

Hertogstraat 40, Arnhem

Bar Hotel Karel
Bar Hotel Karel Bar Hotel Karel
Bar Hotel Karel Bar Hotel Karel
Bar Hotel Karel

Over deze locatie

Aan de Hertogstraat 40 in het gebied 'Spijkerbuurt' in Arnhem ligt Bar Hotel Karel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 95 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bar Hotel Karel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 154 locaties in Arnhem waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Spijkerbuurt hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Bar Hotel Karel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bar Hotel Karel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Joyce Lankhaar
Google Maps Logo

Dit is dus zo’n verstopt pareltje waar alles Klopt: de styling van de (ruime!) kamer, de knusse binnentuin, vers brood en croissants uit eigen bakkerij, luxe douche en een knus bad op pootjes. Je loopt hier zo naar de stad maar je zit ook zo in het modekwartier! We hebben genoten van dit heerlijke stekje en van de tips van de gastvrouw!

Joyce Lankhaar 1 maand geleden
Lesley
Google Maps Logo

Beste brood in de stad. Misschien zelfs provincie want zulk lekker brood heb ik Nijmegen ook nooit kunnen vinden

Lesley 6 maanden geleden
Gerben van Erkelens
Google Maps Logo

Geweldige sfeer. Onverwacht rustig. Heerlijk bad om helemaal tot rust te komen. Erg vriendelijk personeel, staat altijd voor je klaar en niks leek ze te gek. Lekker ontbijt vanuit de eigen boulangerie (ook dat is een aanrader).

Gerben van Erkelens 9 maanden geleden
Aeilko Buist
Google Maps Logo

wat een heerlijke plek zeg! hotel: goede bedden en douche en heerlijk de ruimte in kamer en binnentuin. geen vraag was te gek, we zijn goed verzorgd. ontbijt dikke prima in house boulangerie:..... heeerlijk broden en broodjes. in 2 woorden "een feestje", niet twijfelen zeker doen

Aeilko Buist 10 maanden geleden
Karl K
Google Maps Logo

Heerlijk brood gehaald. Beste zuurdesumbrood tot nu toe.

Karl K 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bar Hotel Karel

Goed nieuws! Bij Bar Hotel Karel in Arnhem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Arnhem

Benieuwd wat je naast Bar Hotel Karel nog meer in of rondom Arnhem (Spijkerbuurt) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Spijkerbuurt.