Happy Italy Arnhem map

Happy Italy Arnhem

7.6 ยท 3729 recensies

Oude Stationsstraat 14, Arnhem

Happy Italy Arnhem
Happy Italy Arnhem Happy Italy Arnhem
Happy Italy Arnhem Happy Italy Arnhem
Happy Italy Arnhem

Over Happy Italy

Met het hele gezin genieten van een pizza. Dat kan bij Happy Italy. Met traditionele Italiaanse gerechten kan iedereen wel iets lekkers vinden.

Aan de Oude Stationsstraat 14 in het gebied 'Stationsplein' in Arnhem ligt Happy Italy Arnhem. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.729 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Happy Italy Arnhem accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 154 locaties in Arnhem waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stationsplein hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Dennis Hendriks
Google Maps Logo

Weet niet wat hier nu exact gebeurde... na een dagje uit, besloten we pizza te gaan eten bij Happy Italy in Arnhem. Het was niet zo heel erg druk en er liepen 4 mensen rond in de bediening... hoe kan het dan zooooo lang duren voor je geholpen wordt? 15 tot 25 minuten lijkt mij normaal, maar hier moesten we echt ruim 1 uur wachten voor we geholpen werden. Nog een kleine 40 minuten later kregen we onze bestelling en dat was nou ook niet echt het wachten waard. Als afsluiter wilden we nog een ijsje nemen... kortom weer ruim 45 minuten wachten tot we de laatste bestelling konden plaatsen en daarna was het opnieuw wachten. Na nog eens 40 minuten wachten gaven wij het op en wilden de laatste bestelling annuleren, wat ook weer een tijdje duurde. Man, man, man, man, man etc. We hebben uiteindelijk een ijsje gekocht een kleine 300 meter verder... goedkoper, sneller en oh wat was dat ijsje lekker.

Dennis Hendriks 1 maand geleden
Tim Hendriksen
Google Maps Logo

Prima letterlijk "fast" food restaurant. Het eten is lekker en de service is prima! Na het bestellen is het eten er echt heel snel! De huiswijnen zijn helaas wat minder. Het is in mijn ogen geen fast food restaurant zoals een MacDonalds. Het eten is vele malen beter! EDIT: Na vele pizza's te hebben geteten bij deze toko nog altijd wel tevreden, helaas heb ik silvervisjes gezien bij de pizza dozen opslag. Dit heb ik gemeld via e-mail maar nooit een reactie op gehad. Laats was ik er weer met collega's en de zilvervisjes niet meer gezien. Er zijn betere pizza's te krijgen in Anrhem (bijvoorbeeld Zappa's) maar deze zijn over het algemeen duurder. Of jou dat waard is moet je zelf uitvinden. Je krijgt bij Happy Italy wel meer maar naar mijn mening van mindere kwaliteit.

Tim Hendriksen 7 maanden geleden
Maicel Peters
Google Maps Logo

Goedemorgen, Graag wil ik een klacht indienen inzake een van uw medewerkers. Het gaat hierbij om de volgende medewerker: de heer A.C. , medewerker in het restaurant te Arnhem. Afgelopen zaterdag werd ik door het vaste nummer van Happy Italy gebeld door deze medewerker. A. C. is de nieuwe partner van mijn ex-vrouw en in het telefoontje kreeg ik allemaal verwensingen naar mijn hoofd geslingerd. Nu trek ik mij hiervan weinig aan, maar opvallend vond ik het dat hij dit deed vanaf de huistelefoon van Happy Italy? Het kan toch niet zo zijn dat uw personeel mij bedreigd door gebruik van uw telefoon? Dit is geen reclame voor uw restaurant en maakt mij aan het twijfelen om de volgende keer een hapje bij dit restaurant te gaan eten. IK zou het op prijs stellen als u maatregelen neemt tegen de betreffende medewerker en zie graag uw reactie tegemoet.

Maicel Peters 1 jaar geleden
Latif Caleb
Google Maps Logo

Vandaag hier gegeten maar echt een heel slecht restaurant! Je vraagt of je een pasta zonder pepers kan krijgen en ze zeggen ja natuurlijk en vervolgens krijg je gewoon met pepers. Je krijgt totaal andere drankjes dan je besteld. De pasta's waren smakeloos en waterig. De gehaktballetjes smaakte raar en de garnalen waren hard. Ijskoffie van 6 euro krijg je in een klein theeglas met 3 mini stukjes bueno erop geknald en een miezerig beetje slagroom. Ik kom hier NOOIT meer. Bediening is ook ronduit slecht. Je eten wordt gewoon op tafel geknald en je zoekt het maar uit. 1 ster is nog teveel

Latif Caleb 1 jaar geleden
Niels Birker
Google Maps Logo

1900 gereserveerd. In de reservering stond tafel van 19-20 uur. Na een tering lange rij uiteindelijk 1930 binnen. Vrouw met blauwe schoenen, bruine haren, rode nagellak, blauw haarelastiekje, rood wit geblokte blousje op 5 juli rond 2000 uur. Ontzettend naar vrouwtje. Wil niet eens even helpen als ik iets vraag. 3 dingen vergeten. Ik zou haar per direct ontslaan, hajeeee wegwezen.

Niels Birker 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #c70000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c70000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c70000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a00000 !important; }
Happy Italy

Alle Happy Italy restaurants

Bij Happy Italy kan je met het hele gezin genieten van heerlijke pizza's, pasta's en desserts. Hier kan je het overheerlijke Italy proeven!

Benieuwd naar andere Happy Italy restaurants in Nederland? Happy Italy heeft in totaal 20 vestigingen waaronder deze in Arnhem (Stationsplein) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Happy Italy lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Happy Italy restaurants
Happy Italy Alkmaar
Happy Italy Amsterdam
Happy Italy Den Bosch
Happy Italy Eindhoven
Happy Italy Rotterdam Bergweg
Happy Italy Rotterdam Binnenrotte
Happy Italy Amsterdam
Happy Italy Eindhoven
Happy Italy Groningen
Happy Italy Kerkrade
Happy Italy Rotterdam Bergweg
Happy Italy Zoetermeer
Happy Italy Amsterdam
Happy Italy Arnhem
Happy Italy Groningen
Happy Italy Rotterdam Zuid
Happy Italy Rotterdam To Go
Happy Italy Spijkenisse
City Guide

Wat te doen in Arnhem

Benieuwd wat je naast Happy Italy Arnhem nog meer in of rondom Arnhem (Stationsplein) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Stationsplein.