WOODSTONE Pizza and Wine

4 locaties

8 · 4.316 recensies

Restaurant

WOODSTONE Pizza en Wine is een uniek pizzarestaurant dat zich richt op het gebruik van de beste ingrediënten en een uitstekende wijnkaart.

Betaal bij de restaurants van WOODSTONE Pizza and Wine met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij WOODSTONE Pizza and Wine

Steeds meer merken als WOODSTONE Pizza and Wine gaan creditcards accepteren. Nederland telt 4 WOODSTONE Pizza and Wine locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle WOODSTONE Pizza and Wine locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij WOODSTONE Pizza and Wine

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij WOODSTONE Pizza and Wine beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij WOODSTONE Pizza and Wine
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij WOODSTONE Pizza and Wine
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over WOODSTONE Pizza and Wine in Nederland?

Gemiddeld geven klanten WOODSTONE Pizza and Wine een 8. Ruim 4.316 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire WOODSTONE Pizza and Wine reviews lees je hieronder.

Prima gegeten. Pizza carpaccio aanrader. Personeel vriendelijk en snel. Dit is een groot restaurant en vooral met wat grote groepen is het rumoerig en merkte dat we aan onze tafel ook harder moesten p(...)

judea1987 3 weken geleden

Heerlijk gegeten

Annabel 19 uur geleden

Mooi restaurant, wel groot en vrij luidruchtig. Pizza's waren heerlijk en goed geprijst. Persoonlijk was vriendelijk en attent.

Hugo v. 6 dagen geleden

Lekkere pizza's

Suzanne W. 1 week geleden

Ik vind het eten hier altijd lekker. Soms is het wel erg rumoerig en veel licht aan bepaalde tafels. Maargoed: dat hangt wellicht ook van de dag af. Je kunt hier hele lekkere pizza's nemen.

Stefan K. 1 week geleden

We hadden trek in Italiaans en daarom gingen we hier wat eten. De bediening en sfeer was prima en we hebben genoten van het eten. Ook was het lekker rustig.

Mr_WNB 3 weken geleden

Wij hadden de Nacho's en carpaccio vooraf. Het was super lekker en het bord was mooi opgemaakt. Als hoofdgerecht hadden wij een pizza en een pasta met kip. De pizza was gemaakt in een hout gestookte s(...)

lottee574 3 weken geleden

Er is een glutenvrije menukaart aanwezig. Alles erop is glutenvrij. Dat is pas fijn uit eten gaan!

Emily D. 3 dagen geleden

Goed eten, prettige sfeer. Een aanrader

Arthur van E. 4 dagen geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de restaurants van WOODSTONE Pizza and Wine

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over WOODSTONE Pizza and Wine al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.