WOODSTONE Pizza and Wine Almere map

WOODSTONE Pizza and Wine Almere

8.2 · 786 recensies

Belfort 13, Almere

WOODSTONE Pizza and Wine Almere
WOODSTONE Pizza and Wine Almere WOODSTONE Pizza and Wine Almere
WOODSTONE Pizza and Wine Almere WOODSTONE Pizza and Wine Almere
WOODSTONE Pizza and Wine Almere

Over WOODSTONE Pizza and Wine

Trek in een goedgevulde Italiaanse pizza met toppings waar je U tegen zegt? Hier ben je aan het juiste adres voor bijzondere steenoven pizza's.

Aan de Belfort 13 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt WOODSTONE Pizza and Wine Almere. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 786 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, WOODSTONE Pizza and Wine Almere accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 142 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 72 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Norbert Smit
Google Maps Logo

Lekkere pizza's! , maar we moesten ontzettend lang wachten voordat we onze gerechten kregen. Ook werden we in de eerste instantie niet geholpen en kregen we onze menu kaarten niet. Ik moest deze zelf pakken. Voor de rest was het prima.

Norbert Smit 1 week geleden
Sophia Kastermans
Google Maps Logo

Vrijdag 1 april 16:30 gereserveerd bij Woodstone. Voor de Coronamalaise kwamen we hier regelmatig met wisselende ervaringen. Toen we binnenkwamen werden we direct vriendelijk begroet en naar ons tafeltje gebracht. Ons drankje werd opgenomen en werd ook snel gebracht. Onze bestelling werd vlot opgenomen en het bestelde voorgerecht (pizzasticks met aioli) werd vlot gebracht. En toen dreigde het mis te gaan. Wij waren het enige tafeltje. We zaten met lege borden voor ons en het personeel was met z'n allen aan het eten. Ik ging even naar het toilet en toen leek het of er gerealiseerd werd dat wij er nog zaten toen ik opgemerkt werd. De borden werden afgehaald door een vriendelijke jongen. Daarna kwamen er twee dames binnen. Hoewel het hele restaurant leeg was kregen ze een tafeltje precies naast ons. Dat was jammer van de privacy en niet helemaal goed ingeschat van de bediening. Ook verwijtbaar aan ons natuurlijk, je bent haast niet meer gewend om in en restaurant zo dicht bij elkaar te zitten. We hadden twee pizza's met minder calorieën en die waren heel erg lekker. Daarbij uitstekende rode wijn en prosecco. De bediening had prima geadviseerd. Als nagerecht hadden we nonna rie en browny triffle. Wat een zalige toetjes! Dat is een poosje geleden dat we bij een restaurant zo'n smakelijk nagerecht hebben gegeten. Wel een klein aandachtspuntje. De donut bij de browny triffle was niet lekker. Te taai, te zout en te droog. Voegde ook niets toe aan de heerlijke triffle. Ik zou dan zelf kiezen voor een kaneelstengel of een kleine hele verse donut. Nu weet ik dat het heel moeilijk is om personeel te krijgen in de horeca en dat is bij Woodstone niet anders. Er word veel gewerkt met trainees zag ik. Het zou mooi zijn als gasten dit in hun achterhoofd houden. Maar dat personeel ook in hun achterhoofd houdt dat gasten betalen voor leuke bediening en lekker eten. Want boosheid ontstaat vaak uit teleurstelling. Je merkt dat er in het restaurant en onder het personeel een goeie vibe hangt en dat het personeel hun best doet. Ik wil nog een extra compliment geven aan het meisje wat ons als laatste hielp en afrekende. Wat een aardig, attent en bescheiden meisje. Een prima ervaring met wat kleine aandachtspuntjes dus. Wij komen snel weer terug.

Sophia Kastermans 1 maand geleden
Rafael Behouden
Google Maps Logo

4 sterren en geen 5. Waarom? Nou eigenlijk puur omdat het niet mijn soort pizza's zijn. Ik moet wel eerlijk zeggen dat hetgene ze maken gewoon goed klaargemaakt is. Personeel was netjes. Dus die ene ster was puur mijn persoonlijke smaak. Kwaliteit is goed.

Rafael Behouden 1 maand geleden
Robert Driessen
Google Maps Logo

Kan je ook thuis echt niet zonder onze heerlijke pizza’s, pasta’s en salades, dan hebben wij de oplossing voor je. Vanaf nu kun je bij WOODSTONE ook bij jou in Almere laten bezorgen! Leuke advertentie, maar als je je postcode invoert bezorgen ze niet in jou regio??

Robert Driessen 1 maand geleden
Ger Neef
Google Maps Logo

Het voedsel is hier goed, de bediening zeer matig. Bestelling word niet correct en onvolledig genoteerd en bij uit serveren gaat het ook weer mis. Nieuwe medewerkers, dus krijgt het voordeel van de twijfel.

Ger Neef 2 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij WOODSTONE Pizza and Wine

Goed nieuws! Bij WOODSTONE Pizza and Wine Almere in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
WOODSTONE Pizza and Wine

Alle WOODSTONE Pizza and Wine restaurants

Benieuwd naar andere WOODSTONE Pizza and Wine restaurants in Nederland? WOODSTONE Pizza and Wine heeft in totaal 4 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Stad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van WOODSTONE Pizza and Wine lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle WOODSTONE Pizza and Wine restaurants
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.