Ron Gastrobar Indonesia Amstelveen

Ron Gastrobar Indonesia

Bij Ron Gastrobar Indonesia gelegen aan de Amstelzijde 51 in Amstelveen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Ron Gastrobar Indonesia is één van de 11 locaties in Amstelveen op CardMapr.

Ron Gastrobar Indonesia

Amstelzijde 51 in Amstelveen

Over Ron Gastrobar Indonesia

In Amstelveen aan de Amstelzijde 51 bevindt zich Ron Gastrobar Indonesia. Bij Ron Gastrobar Indonesia kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Ron Gastrobar Indonesia een 9.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Ron Gastrobar Indonesia

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Ron Gastrobar Indonesia. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amstelveen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 305 2760
Routebeschrijving
Ron Gastrobar Indonesia Amstelveen
Ron Gastrobar Indonesia Amstelveen
Ron Gastrobar Indonesia Amstelveen

Recensies

Wat zeggen anderen over Ron Gastrobar Indonesia?

Ron Gastrobar Indonesia wordt gewaardeerd met een 4.6 gebasseerd op 650 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Alles klopt.. Als Hollander met Indische roots zijn alle gerechten bekend .. én supergoed uitgevoerd. De rijsttafel bevat nauwelijks rijst maar een overvloed aan bekende gerechtjes. Mijn tafelgenoot eet geen vlees wat aanleiding was er nog een 5-tal gerechtjes aan toe te voegen. Het paste nauwelijks op tafel. Verbeterd kan worden de ruimte tussen de tafels, je zit wel bovenop elkaar, en de wijnkeuze want die mag best wat spannender. Toch zeer aanbevelenswaardig.

Lees verder

5/5

Een mooie en gezellige plek aan de Amstel om van de heerlijke gerechtjes uit de Rijsttafel en van de hapjes Streetfood te genieten. Lekker pittig met een moderne draai geserveerd!

Lees verder

4/5

We hadden de uitgebreide rijsttafel genomen omdat er gerechten met vis en garnalen in zou zitten. Helaas tot mijn grote verdriet kregen we maar 1 klein vis gerecht, that's it. Daarnaast had ik gevraagd of ze een gerecht hadden met petehbonen. Dat zou in de Sajoer Lodeh zitten. Dat zou dan in plaats van de Gado Gado toegevoegd worden. Er werd inderdaad Sajoer Lodeh toegevoegd, maar dat bleek al in het assortiment te zitten, dus we kregen 2x hetzelfde gerecht.... Zónder petehbonen :-( De saté kambing was goed. Maar over het algemeen zijn de smaken wat laf. Ik kreeg toch vooral het idee dat alles al klaar staat (wat op zich niet vreemd is bij deze keuken) maar dat er nauwelijks smaakaanpassingen mogelijk zijn. Dat verwacht ik wel van een hoog aangeschreven restaurant. Ik moet natuurijk niet het gevoel krijgen dat ik uit een mooi aangekleede sjieke "gaarkeuken" zit te eten. Één van de dingen die dat gevoel geven is dat in verschillende gerechten verse pepers verwerkt waren (met zaadlijsten en al) en dat er totaal geen scherpte vanaf kwam. Dat geeft te denken wat er met de peper is gebeurd... Bediening was verder okayen vriendelijk. Maar terwijl we nog aan het eten waren werd 3x gevraagd of er al afgeruimd kon worden. Dat geeft allemaal te denken aan hetzelfde idee. We zitten in een restaurant waar men vooral bezig is met het draaien van productie en het omzetten van geld. Echt super jammer, want door de hoge aanbevelingen had ik echt een andere verwachting. Dan maar naar het Indonesische restaurant aan de Frederickstraat in Den Haag...

Lees verder

3/5

Heerlijk gegeten, prachtige rijst tafel. Mooie gerechten. Wanneer je meer rijst nodig hebt of sambal kan je het rustig vragen. Mooi ingericht interieur. Gezellig om te zitten. Vriendelijk personeel. Parkeerplaats was even zoeken maar uit goed aangegeven met verkeersborden. Wel betaald parkeren.

Lees verder

5/5

Wat een toprestaurant!! Heerlijk gegeten, alles echt top. De bediening super fijn en heel gastvrij, zeer welkom gevoel. Aanrader!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express bij Ron Gastrobar Indonesia

Bij deze locatie kun je betalen met een American Express creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Zet deze om naar (gratis) vluchten, hotelovernachtingen en kortingen.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amstelveen

Naast Ron Gastrobar Indonesia zijn er nog 11 andere locaties in Amstelveen waar je kunt betalen met een American Express, MasterCard of VISA creditcard.

Game Mania Amstelveen Speelgoedwinkel

Game Mania

Rembrandtweg 20-22

Pearle Opticiens Amstelveen Amstelveen Opticien
HEMA Amstelveen Warenhuis

HEMA

Binnenhof 8