Ron Gastrobar Indonesia map

Ron Gastrobar Indonesia

9 · 881 recensies

Amstelzijde 51, Amstelveen

Ron Gastrobar Indonesia
Ron Gastrobar Indonesia Ron Gastrobar Indonesia
Ron Gastrobar Indonesia Ron Gastrobar Indonesia
Ron Gastrobar Indonesia

Over deze locatie

Aan de Amstelzijde 51 in het gebied 'Buurt over Ouderkerk' in Amstelveen ligt Ron Gastrobar Indonesia. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 881 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Ron Gastrobar Indonesia accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 46 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Buurt over Ouderkerk hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Maarten Fritz
Google Maps Logo

zeer, maar dan ook zeer teleurstellend. een halve sliptong die aan het bord geplakt zat, wagyu-sate: drie kleine stokjes met een paar stukjes vlees en koud op een zogenaamde tafel bbq voor veel geld. anderhalf uur moeten schreeuwen om een gesprek te voeren, slechte akoestiek. voor een chef als ron blaauw en zijn brigade ver onder de maat. yvonne van leer

Maarten Fritz 3 weken geleden
Tuan Le
Google Maps Logo

In verband met een afscheidsdiner van een collega, ben ik voor het eerst bij dit restaurant. Wel van naam gehoord maar nooit gelegenheid gehad om te komen eten. Het ontvangst was hartelijk. Ambiance ziet er leuk en chique uit. De rijsttafel was werkelijk super. Ik heb alle gerechten geproefd en alles was perfect. Helaas kan ik hier niet meer dan 5 sterren geven, maar dit restaurant krijg van mij 6 sterren. Ik kom een keer terug met mijn vrouw, zodat zij de gelegenheid krijgt om heerlijke gerechten te proeven. Een aanrader adres.

Tuan Le 1 maand geleden
leo de kreek
Google Maps Logo

Was heel erg lekker, ieder gerechtje smaakt anders uitzonderlijk goed. Leuk om te zien hoe de zaak ook weer eens helemaal vol zat.

leo de kreek 1 maand geleden
Jaap Spreij
Google Maps Logo

Entourage is leuk. Bediening prima. Waren goed op de hoogte van het eten. Eten qua smaak ook goed. Hoeveelheid eten hield niet over. Best prijzig. We moesten ca € 75 per persoon betalen (incl beperkt aantal drankjes).

Jaap Spreij 10 maanden geleden
Bob van der Mark
Google Maps Logo

Kan niet beter Alles heerlijk Niet goedkoop, maar je krijgt dan ook wel kwaliteit Enige negatieve punt zijn de hoge parkeerkosten wanneer je na een heerlijk avondje ineens mee geconfronteerd wordt, maar daar kan het restaurant niets aan doen Bediening uitstekend, vriendelijk, vakbekwaam en vlot Culinair genieten op hoog niveau

Bob van der Mark 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Ron Gastrobar Indonesia

Goed nieuws! Bij Ron Gastrobar Indonesia in Amstelveen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast Ron Gastrobar Indonesia nog meer in of rondom Amstelveen (Buurt over Ouderkerk) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Buurt over Ouderkerk.