De Japanner Strandeiland map

De Japanner Strandeiland

8.2 ยท 83 recensies

Pampuslaan 505, Amsterdam

De Japanner Strandeiland
De Japanner Strandeiland De Japanner Strandeiland
De Japanner Strandeiland De Japanner Strandeiland
De Japanner Strandeiland

Over De Japanner

Aan de Pampuslaan 505 in het gebied '' in Amsterdam ligt De Japanner Strandeiland. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 83 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Japanner Strandeiland accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 906 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied hebben we nog 199 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Japanner

Goed nieuws! Bij De Japanner Strandeiland in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
De Japanner

Alle De Japanner restaurants

Benieuwd naar andere De Japanner restaurants in Nederland? De Japanner heeft in totaal 3 vestigingen waaronder deze in Amsterdam () waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Japanner lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Japanner restaurants
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.