Restaurant Maris Piper map

Restaurant Maris Piper

8.8 ยท 235 recensies

Frans Halsstraat 76 HS, Amsterdam

Restaurant Maris Piper
Restaurant Maris Piper Restaurant Maris Piper
Restaurant Maris Piper Restaurant Maris Piper
Restaurant Maris Piper

Over The Breda Group

Aan de Frans Halsstraat 76 HS in het gebied 'Frans Halsbuurt' in Amsterdam ligt Restaurant Maris Piper. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 235 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Maris Piper accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Frans Halsbuurt hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Charlotte de Wind
Google Maps Logo

Fantastisch gegeten! Ieder gerecht dat op tafel kwam was heerlijk. Uitgebreide wijnkaart en geweldige service. Echt een van mijn lievelings restaurants!

Charlotte de Wind 1 maand geleden
Kim Ozturk
Google Maps Logo

Alles was vers en smaakte heerlijk. Gezellige sfeer en fijne bediening. Soms even moeten wachten tussen de gangen door ivm drukte. We hebben ruim vier uur gezeten en de tijd vloog voorbij. Zeker voor herhaling vatbaar!

Kim Ozturk 1 maand geleden
Derk
Google Maps Logo

Eten goed maar veel te duur wat betreft verhouding prijs kwaliteit. Bediening niet goed.

Derk 1 maand geleden
Storm Story
Google Maps Logo

Heel gezellige brasserie in dito straatje met veel leuke winkeltjes en restaurants. De kaart is gevarieerd en heeft veel vegetarisch opties

Storm Story 6 maanden geleden
Jeff Wolters
Google Maps Logo

Knus restaurant. Heerlijk gegeten. De bediening vonden we erg vriendelijk en beleefd.

Jeff Wolters 6 maanden geleden
Cindy Biesheuvel
Google Maps Logo

Prijzig maar alles meer dan waard.

Cindy Biesheuvel 9 maanden geleden
Pieter Rietbergen
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten in een leuk restaurant. Het ontvangst is erg vriendelijk. De aangewezen tafel past niet bij ons gezelschap. Geen probleem, wordt opgelost. Het eten is zeer goed. De voorgerechten smaken top. Zelf had ik de rode mul. Super. Ook hadden wij de mac en cheese carbonara besteld. Dit voorgerecht was teveel voor degene die het besteld had. Geen probleem, ze krijgt een bakje mee om thuis verder op te eten. Hoofdgerechten zijn ook goed. Lam en de wagyu steak zijn erg goed en mals. De zalm (helaas was de griet uitverkocht) was ok, niet bijzonder. Heerlijke avond in een leuk restaurant

Pieter Rietbergen 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Breda Group

Goed nieuws! Bij Restaurant Maris Piper in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
The Breda Group

Alle The Breda Group restaurants

Benieuwd naar andere The Breda Group restaurants in Nederland? The Breda Group heeft in totaal 5 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Frans Halsbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van The Breda Group lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle The Breda Group restaurants
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.