Restaurant Breda map

Restaurant Breda

9 ยท 571 recensies

Singel 210, Amsterdam

Restaurant Breda
Restaurant Breda Restaurant Breda
Restaurant Breda Restaurant Breda
Restaurant Breda

Over The Breda Group

Aan de Singel 210 in het gebied 'Leliegracht e.o.' in Amsterdam ligt Restaurant Breda. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 571 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Breda accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leliegracht e.o. hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Marijke Van Acker
Google Maps Logo

Kleine porties, te veel gebruik van zuren. Ontgoocheld.

Marijke Van Acker 2 maanden geleden
Christine Fenenga
Google Maps Logo

Fantastisch gegeten, prachtige gerechten, verrassende wijnen die je niet zomaar bij de gemiddelde wijnhandel vindt. Echte aanrader.

Christine Fenenga 2 maanden geleden
Longy nultwintig
Google Maps Logo

Het eten was niet bijzonder, noch in presentatie, noch in smaak. De wauw factor ontbrak. Zoals bijv de soep en heilbot opgediend werden verwacht ik niet bij een restaurant als dit, en ook niet voor 260 euro voor twee personen. Een bord met een hoekje eraf past ook niet bij deze pretentie. Daarnaast was de bediening bij elk gerecht vergeten wat het was. Door zeer luidruchtige andere gasten was de ambiance meer dat van een cafe. Pas bij het pre dessert en het dessert kwam de wauw factor. Jammer, zo laat

Longy nultwintig 8 maanden geleden
Jeff Kraaier
Google Maps Logo

Wat een waanzinnige avond mogen beleven, perfecte samenhang van gerechten die met veel aandacht en passie op je bord gepresenteerd worden. Prijs kwaliteit verhouding meer dan goed, echt een topavond zoals altijd. Dank Guillaume!

Jeff Kraaier 11 maanden geleden
Jan Atsma
Google Maps Logo

Goed, maar niet zo goed dat het exorbitante prijzen rechtvaardigt.

Jan Atsma 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Breda Group

Goed nieuws! Bij Restaurant Breda in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
The Breda Group

Alle The Breda Group restaurants

Benieuwd naar andere The Breda Group restaurants in Nederland? The Breda Group heeft in totaal 5 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Leliegracht e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van The Breda Group lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle The Breda Group restaurants
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.