De Pizzabakkers Noord map

De Pizzabakkers Noord

8 · 289 recensies

Waddenweg 2, Amsterdam

Gesloten

De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord De Pizzabakkers Noord
Bekijk meer
De Pizzabakkers Noord

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers Noord kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Waddenweg 2 in het gebied 'Nieuwendammerdijk-West' in Amsterdam ligt De Pizzabakkers Noord. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 289 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Noord accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 979 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Nieuwendammerdijk-West hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Welkom bij De Pizzabakkers Noord! De openingstijden voor deze locatie zijn eenvoudig te onthouden, aangezien ze elke dag van de week hetzelfde zijn. Van maandag tot en met zondag kan er genoten worden van heerlijke pizza's tussen 17:00 en 22:00.

Dus of het nu maandag, woensdag of zaterdag is, De Pizzabakkers Noord staat altijd klaar om de lekkerste pizza's te serveren. Kom gerust eens langs tussen 17:00 en 22:00 en geniet van een gezellige avond uit met vrienden of familie.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'De Pizzabakkers Noord' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van De Pizzabakkers Noord. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

.block-infinite { background: #1a0a53 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #150843 !important; }
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Nieuwendammerdijk-West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers Zaandam
De Pizzabakkers Herenstraat
De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Dagelijkse Groenmarkt Den Haag
De Pizzabakkers Almere Stad
De Pizzabakkers Leidsche Rijn
De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Croeselaan
De Pizzabakkers Arnhem
De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.