De Pizzabakkers Leliegracht To Go Amsterdam

De Pizzabakkers Leliegracht To Go

Bij De Pizzabakkers Leliegracht To Go gelegen aan de Leliegracht 34HS in Amsterdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

De Pizzabakkers Leliegracht To Go is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

De Pizzabakkers Leliegracht To Go

Leliegracht 34HS in Amsterdam

Betalen met creditcards bij De Pizzabakkers Leliegracht To Go in Amsterdam

In Amsterdam aan de Leliegracht 34HS bevindt zich De Pizzabakkers Leliegracht To Go. Bij De Pizzabakkers Leliegracht To Go kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant scoort De Pizzabakkers Leliegracht To Go een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden De Pizzabakkers Leliegracht To Go

Voor de actuele openingstijden van De Pizzabakkers Leliegracht To Go in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of De Pizzabakkers Leliegracht To Go nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Reserveren bij De Pizzabakkers Leliegracht To Go

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij De Pizzabakkers Leliegracht To Go. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

085 483 5900
De Pizzabakkers Leliegracht To Go Amsterdam
De Pizzabakkers Leliegracht To Go Amsterdam
De Pizzabakkers Leliegracht To Go Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van De Pizzabakkers Leliegracht To Go?

De Pizzabakkers Leliegracht To Go krijgt een beoordeling van 9/10 gebasseerd op 228 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Heerlijke pizza’s gekregen. Ik heb vaker bij andere locaties besteld van de Pizzabakkers, maar dan kregen we meestal wel alle pizza’s binnen. We hadden 7 pizza’s besteld en we hebben er uiteindelijk 5 ontvangen. Er kwamen er eerst 4 netjes en warm binnen, de rest zou later komen. Prima... Anderhalf uur gewacht en ondertussen al een zeker 6x met verschillende telefoons gebeld. Na 2 uur vonden we gelukkig 1 koude pizza voor de deur, dus toch nog 5 binnengekregen! Ja ik vind de pizza’s dus heerlijk, maar de service is bizar. Hopelijk kunnen jullie hierop reageren en uitleg geven over wat er fout is gegaan, dan kan ik m’n review wellicht aanpassen. Voor nu toch maar een patatje erbij bestellen, want die laatste twee pizza’s komen denk ik niet meer. *Edit* Zojuist een refund gekregen van Uber-Eats. Dus ik stel het bij naar 4 sterren. Heerlijke pizza’s, maar wel jammer dat jullie de telefoon niet meer opnamen.

Lees verder

4/5

Lekkerste pizza’s die ik heb gegeten! Zelfs in Italië heb ik ze nog niet zo lekker gezien.

Lees verder

5/5

Altijd top! Mario is de beste.

Lees verder

5/5

Dit was de eerste keer dat ik een pizza afhaalde bij deze locatie. De pizzas waren niet alleen incompleet wat ingrediënten betreft (op een zat alleen tomatensaus en truffel mayonaise, niet eens kaas), maar ook vroegtijdig uit de oven gehaald. We belden en er werd ons compensatie aangeboden. De volgende dag liepen we terug naar de tent waar we de manager aan de lijn kregen: hij had de pizzas zelf gemaakt en volgens hem was er helemaal niks mis mee. En toen, op sarcastische toon: we kunnen wel een gratis extra ingredient op de volgende pizza krijgen die we bij deze tent kopen. Grapjas.

Lees verder

1/5

Gewoonuit een slechte en super karige pizza en dat terwijl de andere pizzabakkers filialen normaal een goede pizza serveren. Meld ik dit bij de manager en is hier 0 empathie voor. Is dat die 15 euro per stuk waard? Dacht het niet

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij De Pizzabakkers Leliegracht To Go?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij De Pizzabakkers Leliegracht To Go, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast De Pizzabakkers Leliegracht To Go nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amsterdam.

La Perla Pizzeria Amsterdam Restaurant

La Perla Pizzeria

Tweede Tuindwarsstraat 53

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Blokker Amsterdam Rozengracht Amsterdam Woonwinkel
Clemens Hotel Amsterdam Amsterdam Overnachting

Clemens Hotel Amsterdam

Raadhuisstraat 39

Hotel Die Port van Cleve Amsterdam Overnachting

Hotel Die Port van Cleve

Nieuwezijds Voorburgwal 176-180

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

The Times Hotel in Amsterdam Amsterdam Overnachting

The Times Hotel in Amsterdam

Herengracht 135-137

Amsterdam B&B Barangay Amsterdam Overnachting

Amsterdam B&B Barangay

Herenstraat 26

Andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 23 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze De Pizzabakkers Leliegracht To Go toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle restaurants van De Pizzabakkers te vinden.

Bekijk alle De Pizzabakkers restaurants