De Pizzabakkers Leliegracht To Go map

De Pizzabakkers Leliegracht To Go

9.2 · 274 recensies

Leliegracht 34HS, Amsterdam

De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Leliegracht To Go De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Leliegracht To Go De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Leliegracht To Go

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers Leliegracht To Go kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Leliegracht 34HS in het gebied 'Leliegracht e.o.' in Amsterdam ligt De Pizzabakkers Leliegracht To Go. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 274 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Leliegracht To Go accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leliegracht e.o. hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

lulu heine
Google Maps Logo

Hou je van echte lekker pizza? Dan moet je bij de Pizzabakers zijn. Het zijn echt super lekkere Pizza’s, veel keuze, snel gemaakt, aardig personeel en goed bereikbaar. Pizzabakers is vanaf nu mijn favoriete plek om pizza af te halen.

lulu heine 2 maanden geleden
Kim Buys
Google Maps Logo

Heerlijke pizza's, en als je bij de buren op het terras zit, daar je drankje besteld... mag je daar lekker je pizza opeten.

Kim Buys 8 maanden geleden
Diederick Stellweg
Google Maps Logo

Overheerlijke pizza, was super druk en toch waren de pizza's lijp snel klaar en overheerlijk. Italiaans biertje uit de koelkast voor tijdens het wachten. En de rooie nagellak van de pizzabakker was ook nice.

Diederick Stellweg 9 maanden geleden
Caro van der meulen
Google Maps Logo

Een we hele wilde versie van de Pizza die op de bestel site vermeld stond🤭. Hoewel gek op groente, was die kilo ruccola boven op zelfs mij echt te veel en de 3 grove lappen Parmezaan en het niet opvolgen van een simpele vraag de pizza te snijden....... Lieve Pizzabakkers, de passie straalde er zogezegd niet echt vanaf toen ik de bestelling kreeg, meer de stress waarmee het baksel in de doos was geworpen. Het oog wil namelijk ook wat 😉.Eigenlijk best we veel..... Caro

Caro van der meulen 9 maanden geleden
Potere Veloci
Google Maps Logo

Lekkerste pizza’s die ik heb gegeten! Zelfs in Italië heb ik ze nog niet zo lekker gezien.

Potere Veloci 1 jaar geleden
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 24 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Leliegracht e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers Copernicusstraat
De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers Pannekoekstraat
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers Voorstraat
De Pizzabakkers Dagelijkse Groenmarkt
De Pizzabakkers Copernicusstraat
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
De Pizzabakkers Herenstraat
De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers Arnhem
De Pizzabakkers Copernicusstraat
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers Overtoom
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.