De Pizzabakkers Leliegracht To Go Amsterdam

De Pizzabakkers Leliegracht To Go

Bij De Pizzabakkers Leliegracht To Go gelegen aan de Leliegracht 34HS in Amsterdam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

De Pizzabakkers Leliegracht To Go

Leliegracht 34HS in Amsterdam

Betalen met creditcards bij De Pizzabakkers Leliegracht To Go in Amsterdam

In Amsterdam aan de Leliegracht 34HS bevindt zich De Pizzabakkers Leliegracht To Go. Bij De Pizzabakkers Leliegracht To Go kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Restaurant scoort De Pizzabakkers Leliegracht To Go een 9.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden De Pizzabakkers Leliegracht To Go

Voor de actuele openingstijden van De Pizzabakkers Leliegracht To Go in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of De Pizzabakkers Leliegracht To Go nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Reserveren bij De Pizzabakkers Leliegracht To Go

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij De Pizzabakkers Leliegracht To Go. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

9.2

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

085 483 5900
De Pizzabakkers Leliegracht To Go Amsterdam
De Pizzabakkers Leliegracht To Go Amsterdam
De Pizzabakkers Leliegracht To Go Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van De Pizzabakkers Leliegracht To Go?

De Pizzabakkers Leliegracht To Go krijgt een beoordeling van 9.2/10 gebasseerd op 242 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Een we hele wilde versie van de Pizza die op de bestel site vermeld stond🤭. Hoewel gek op groente, was die kilo ruccola boven op zelfs mij echt te veel en de 3 grove lappen Parmezaan en het niet opvolgen van een simpele vraag de pizza te snijden....... Lieve Pizzabakkers, de passie straalde er zogezegd niet echt vanaf toen ik de bestelling kreeg, meer de stress waarmee het baksel in de doos was geworpen. Het oog wil namelijk ook wat 😉.Eigenlijk best we veel..... Caro

Lees verder

3/5

Overheerlijke pizza, was super druk en toch waren de pizza's lijp snel klaar en overheerlijk. Italiaans biertje uit de koelkast voor tijdens het wachten. En de rooie nagellak van de pizzabakker was ook nice.

Lees verder

5/5

Heerlijke pizza's, en als je bij de buren op het terras zit, daar je drankje besteld... mag je daar lekker je pizza opeten.

Lees verder

5/5

Heerlijke pizza’s gekregen. Ik heb vaker bij andere locaties besteld van de Pizzabakkers, maar dan kregen we meestal wel alle pizza’s binnen. We hadden 7 pizza’s besteld en we hebben er uiteindelijk 5 ontvangen. Er kwamen er eerst 4 netjes en warm binnen, de rest zou later komen. Prima... Anderhalf uur gewacht en ondertussen al een zeker 6x met verschillende telefoons gebeld. Na 2 uur vonden we gelukkig 1 koude pizza voor de deur, dus toch nog 5 binnengekregen! Ja ik vind de pizza’s dus heerlijk, maar de service is bizar. Hopelijk kunnen jullie hierop reageren en uitleg geven over wat er fout is gegaan, dan kan ik m’n review wellicht aanpassen. Voor nu toch maar een patatje erbij bestellen, want die laatste twee pizza’s komen denk ik niet meer. *Edit* Zojuist een refund gekregen van Uber-Eats. Dus ik stel het bij naar 4 sterren. Heerlijke pizza’s, maar wel jammer dat jullie de telefoon niet meer opnamen.

Lees verder

4/5

Lekkerste pizza’s die ik heb gegeten! Zelfs in Italië heb ik ze nog niet zo lekker gezien.

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij De Pizzabakkers Leliegracht To Go?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij De Pizzabakkers Leliegracht To Go, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast De Pizzabakkers Leliegracht To Go nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 23 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze De Pizzabakkers Leliegracht To Go toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle restaurants van De Pizzabakkers te vinden.

Bekijk alle De Pizzabakkers restaurants