De Pizzabakkers Overtoom Amsterdam

De Pizzabakkers Overtoom

Bij De Pizzabakkers Overtoom gelegen aan de Overtoom 501 in Amsterdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

De Pizzabakkers Overtoom is één van de 6 locaties in Amsterdam op CardMapr.

De Pizzabakkers Overtoom

Overtoom 501 in Amsterdam

De Pizzabakkers Logo

Betalen met creditcards bij De Pizzabakkers Overtoom in Amsterdam

In Amsterdam aan de Overtoom 501 bevindt zich De Pizzabakkers Overtoom. Bij De Pizzabakkers Overtoom kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort De Pizzabakkers Overtoom een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij De Pizzabakkers Overtoom

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij De Pizzabakkers Overtoom. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 618 6554
Routebeschrijving
De Pizzabakkers Overtoom Amsterdam
De Pizzabakkers Overtoom Amsterdam
De Pizzabakkers Overtoom Amsterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over De Pizzabakkers Overtoom?

De Pizzabakkers Overtoom wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 502 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik denk dat de foto genoeg zegt... na een telefoontje werd deze vervangen door een nieuwe die minder verbrand was maar nog steeds te veel zwarte plekken had... maar had geen zin om nog een keer terug te gaan. En is het te veel gevraagd om te verwachten dat personeel dat met klanten omgaat zich op zijn minst de standaard beleefdheden in het lokale taal machtig maakt? Ik vind het prima als iemand zich verontschuldigt dat ze nog geen Nederlands spreken maar als ik in een land mijn geld verdiende zou ik me schamen als ik niet de moeite zou nemen om klanten te groeten en bedanken in de lokale taal (maw, Nederlands).

Lees verder

3/5

Ik bestelde 2 pizza’s en 2 chocomouse als toetje. Mijn pizza was slap en nat dus die at ik voor de helft op. Ik dacht heb toch een toetje. Toen ik het toetje open maakte bleek er schimmel op te zitten. Ik belde met de pizzabakkers en de eerste dame die ik te spreken kreeg vroeg op niet al te vriendelijke toon of ik in het Engels verder kon praten. Er kwam niet echt een oplossing dat ik alsnog toetjes zou krijgen of mijn geld terug alleen een half excuses dat ik de volgende bestelling nieuwe toetjes zou krijgen, vind ik persoonlijk niet een hele goede oplossing als ergens schimmel op zit als ik dit had opgegeten had ik hier goed ziek van kunnen worden. Ze wilde mijn naam en telefoonnummer, nadat ik deze 3x had doorgegeven, maar ze mij elke keer niet goed verstond vroeg ik om een Nederlandse collega. Ook bij deze collega moest ik 3x mijn naam spellen en herhaalde 2x mijn telefoonnummer verkeerd. Ik kon de toetjes zelf op komen halen als ik nieuwe wilde dus ik moest eigenlijk zelf het probleem dat zij gemaakt hadden oplossen. Er zou gebeld worden met Deliveroo om alsnog mijn toetjes te laten brengen en ik zou teruggebeld worden .. dit is niet gebeurt. Ik heb alleen maar goede ervaringen met de pizzabakkers gehad, maar als je iets laat bezorgen met schimmel erop en dit niet oplost dan is het de laatste keer dat ik er iets heb besteld helaas.

Lees verder

1/5

De Pizzabakkers verliezen kwaliteit, Ik kom regelmatig pizza’s halen. Ze waren altijd heerlijk. Maar het laatste jaar gaat het echt regelmatig fout. Vaak zijn de pizza’s verbrand, uitgedroogd en de wachttijden lang. Deze keer waren de pizza’s zo verbrand dat ze bij het oppakken versnipperde. Als je de lekkere pizza pancetta besteld, kunnen ze blijkbaar de pizza niet meer goed beleggen en krijg je een pizza met een rand van 5 cm en dan hou je geen belegde pizza meer over. Terwijl ik dit al vaak heb aangegeven bij de bestelling. Jammer, ik vond de pizza’s beduidend beter dan vele andere pizzeria’s in de omgeving. Dit is niet meer het geval. Helaas vergane glorie voor de Pizzabakkers en helaas nog wel onterecht succesvol. Ze geven aan dat je ze moet mailen. Helaas reageren ook ze niet op hun mail.

Lees verder

2/5

Sorry maar mijn tonijn pizza was op sommige plekken aangebrand, geen kaas en kurk droog. Die van mijn man was niet veel beter . Nooit meer !!!

Lees verder

1/5

Heerlijke steenoven gebakken Pizza"s. Italiaanse smaakvolle Pizza"s zoals het hoort met dunne Bodum en traditionele Italiaanse producten. Heerlijk dus!

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij De Pizzabakkers Overtoom?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij De Pizzabakkers Overtoom, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting

Andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent De Pizzabakkers nog meer locaties. Naast De Pizzabakkers Overtoom in Amsterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle De Pizzabakkers locaties
De Pizzabakkers - Nijmegen Nijmegen Restaurant
De Pizzabakkers Arnhem Arnhem Restaurant
De Pizzabakkers Copernicusstraat Amsterdam Restaurant
De Pizzabakkers De Pijp Amsterdam Restaurant
De Pizzabakkers Delft Delft Restaurant