De Pizzabakkers Overtoom map

De Pizzabakkers Overtoom

9 · 557 recensies

Overtoom 501, Amsterdam

De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Overtoom De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Overtoom De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Overtoom

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers Overtoom kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Overtoom 501 in het gebied 'Vondelparkbuurt West' in Amsterdam ligt De Pizzabakkers Overtoom. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 557 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Overtoom accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Vondelparkbuurt West hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Vega Burger
Google Maps Logo

Naast de heerlijk pizza's, de fijne bediening hadden ze gisteren zomaar een verrassing buiten het menu om. Heerlijke chocolademousse.

Vega Burger 1 maand geleden
Robin Steinhaus
Google Maps Logo

Erg lekkere pizza , je kan zie hoe die gemaakt wordt wat ik toch fijn vindt ga er zeker weer naar toe

Robin Steinhaus 3 maanden geleden
Jasper Dijkstra
Google Maps Logo

Heerlijke Italiaanse pizza's. Dunne knapperige bodem en rijkelijk belegd. Bruschetta is een aanrader.

Jasper Dijkstra 4 maanden geleden
Justin Rahantoknam
Google Maps Logo

ABSURD! Contact je een dag van te voren de pizza bakkers overtoom om 20 pizza’s te bestellen. Spreek je af om langs te komen de volgende dag om te betalen in de middag. Sta je daar om te betalen is er alleen keuken personeel waarmee je afspreekt welke pizza. En dat we later langskomen om de pizza op te halen en te betalen. Sturen we nog een e-mail aan de contact persoon staan we daar om half 8 voor de deur. GESLOTEN. Ff serieus, ff bellen is dat zo moeilijk als jullie sluiten? Thanks voor de deze belachelijk slechte service 👋🏽 REACTIE: Sorry we hebben meerdere malen e-mail conctact gehad?! En nu moet ik weer zelf gaan e-mailen........... En goedmaken lijkt me lastig, of organiseren jullie nog een keer een feest voor 20 personen ?! Dit keer wel met ??pizza's?? en drank

Justin Rahantoknam 4 maanden geleden
Nahal Akbarian
Google Maps Logo

20 pizza’s besteld gister, voor vandaag. We moeten in de middag langskomen om af te rekenen. Er was niemand aanwezig behalve het keukenpersoneel dus we konden niet afrekenen wat al erg irritant was. Daarna nog contact gehad.. op de afgesproken tijd wilde we de pizza’s ophalen. Drie keer raden ze waren dicht. Belachelijk slechte service.

Nahal Akbarian 4 maanden geleden
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 24 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Vondelparkbuurt West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers Croeselaan-Brederoplein
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
De Pizzabakkers Nachtegaalstraat
De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers Herenstraat
De Pizzabakkers Leidsche Rijn
De Pizzabakkers Nachtegaalstraat
De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers Pannekoekstraat
De Pizzabakkers Plantage Kerklaan
De Pizzabakkers - Nijmegen
De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers Herenstraat
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers Voorstraat
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.