De Pizzabakkers Overtoom map

De Pizzabakkers Overtoom

10 · 588 recensies

Overtoom 501, Amsterdam

De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Overtoom De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Overtoom De Pizzabakkers Overtoom De Pizzabakkers Overtoom De Pizzabakkers Overtoom De Pizzabakkers Overtoom De Pizzabakkers Overtoom De Pizzabakkers Overtoom
Bekijk meer
De Pizzabakkers Overtoom

Over De Pizzabakkers

Eerlijke, verse ingrediënten van kleine producenten en Toscaanse familiebedrijven. Huisgemaakte desserts toe.

Bij De Pizzabakkers Overtoom kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Overtoom 501 in het gebied 'Vondelparkbuurt West' in Amsterdam ligt De Pizzabakkers Overtoom. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 588 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Overtoom accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 929 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Vondelparkbuurt West hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #1a0a53 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #150843 !important; }
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Vondelparkbuurt West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers - Nijmegen
De Pizzabakkers Croeselaan
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers Herenstraat
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Nachtegaalstraat
De Pizzabakkers - Nijmegen
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
De Pizzabakkers Hilversum
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Nachtegaalstraat
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
De Pizzabakkers Leidsche Rijn
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Zaandam
De Pizzabakkers
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.