Loetje Almere Noorderplassen map

Loetje Almere Noorderplassen

8.2 ยท 1492 recensies

Noorderplassenweg 150, Almere

Loetje Almere Noorderplassen
Loetje Almere Noorderplassen Loetje Almere Noorderplassen
Loetje Almere Noorderplassen Loetje Almere Noorderplassen
Loetje Almere Noorderplassen

Over deze locatie

Permanent gesloten

Loetje Almere Noorderplassen in Almere is permanent gesloten.
De gegevens op deze pagina worden daarom niet meer bijgewerkt.

Aan de Noorderplassen ligt het mooie BoatHouse Almere. Dagelijks geopend om te ontbijten, lunchen, dineren maar ook om lekker te borrelen.

Aan de Noorderplassenweg 150 in het gebied 'Noorderplassen' in Almere ligt Loetje Almere Noorderplassen. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.492 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Almere Noorderplassen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 153 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Noorderplassen hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.