BoatHouse map

BoatHouse

8.2 ยท 1478 recensies

Noorderplassenweg 150, Almere

BoatHouse
BoatHouse BoatHouse
BoatHouse BoatHouse
BoatHouse

Over deze locatie

Aan de Noorderplassen ligt het mooie BoatHouse Almere. Dagelijks geopend om te ontbijten, lunchen, dineren maar ook om lekker te borrelen.

Aan de Noorderplassenweg 150 in het gebied 'Noorderplassen' in Almere ligt BoatHouse. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.478 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, BoatHouse accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 142 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Noorderplassen hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Tom Brouwers
Google Maps Logo

Het eten heeft ons erg gesmaakt. Was voor wat je kreeg echter wel wat aan de prijs en de bediening was niet erg goed. Stelde een vraag over een mogelijkheid voor het eten en het antwoord was "nee dat gaan we echt niet doen". Nee was prima geweest maar het mag ook wel enigszins beleefd.

Tom Brouwers 3 weken geleden
Pauline Stouten
Google Maps Logo

Mooie locatie, maar i.v.m. het weer binnen gegeten. Erg rumoerig, eten was geen topper. En het ging al dicht om 21 uur i.v.m. personeels te kort.

Pauline Stouten 9 maanden geleden
Janny van der Hout
Google Maps Logo

Bbqboten slecht,lekte, parasol stuk kon niet uit.wel een leuke ervaring ,maar mag wel achterstallig onderhoud aan gedaan worden.daarbij mag ook op de tijd gelet worden,moesten een half uur langer wachten.

Janny van der Hout 10 maanden geleden
Kishun B
Google Maps Logo

Ik had een lunch meeting, heel mooi plek. Lunch was goed en verzorgd. Bediening was heel lief en behulpzaam. Een aanrader als je wil genieten van de rust, water en heerlijk lunch of drankje.

Kishun B 10 maanden geleden
mams jeanine
Google Maps Logo

Prima gegeten,, maar ik heb lekkerder gegeten verder ieder zijn smaak. Ben hier nu twee keer geweest leuke plek alleen in smaak van het eten iets minder.

mams jeanine 11 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.