Karsten en Kuiper B.V. map

Karsten en Kuiper B.V.

10 · 91 recensies

Van Diemenstraat 132, Den Haag

Karsten en Kuiper B.V.
Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V.
Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V.
Bekijk meer
Karsten en Kuiper B.V.

Over deze locatie

Karsten en Kuiper staat voor gezond en lekker eten. Hier kan je je eten afhalen of laten bezorgen. Er worden zoveel mogelijk biologische producten gebruikt.

Aan de Van Diemenstraat 132 in het gebied 'Zeeheldenkwartier' in Den Haag ligt Karsten en Kuiper B.V.. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 91 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Karsten en Kuiper B.V. accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 296 locaties in Den Haag waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zeeheldenkwartier hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Karsten en Kuiper B.V.

Goed nieuws! Bij Karsten en Kuiper B.V. in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Den Haag

Den Haag, ook wel The Hague en 's-Gravenhage genoemd. Hét centrum van de Nederlandse politiek. Den Haag is een gezellige en sfeervolle stad. Er is hier veel cultuur te ontdekken.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Den Haag. Meer van dit lees je in onze Den Haag City Guide.