Karsten en Kuiper B.V. map

Karsten en Kuiper B.V.

9 · 84 recensies

Van Diemenstraat 132, Den Haag

Karsten en Kuiper B.V.
Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V.
Karsten en Kuiper B.V. Karsten en Kuiper B.V.
Karsten en Kuiper B.V.

Over deze locatie

Karsten en Kuiper staat voor gezond en lekker eten. Hier kan je je eten afhalen of laten bezorgen. Er worden zoveel mogelijk biologische producten gebruikt.

Aan de Van Diemenstraat 132 in het gebied 'Zeeheldenkwartier' in Den Haag ligt Karsten en Kuiper B.V.. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 84 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Karsten en Kuiper B.V. accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 267 locaties in Den Haag waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zeeheldenkwartier hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ro de Leeuw
Google Maps Logo

Dit was verre van het de beste “bestel” maaltijd die ik ooit heb gehad. Vers, gezond en heel smaakvol. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank!

Ro de Leeuw 1 maand geleden
Melanie *
Google Maps Logo

Zat plastic stukjes in me eten . Verder rest was vriendelijk en lekker maar wel eng

Melanie * 2 maanden geleden
Ed onbekend
Google Maps Logo

Lekker gezond (afhaal) eten. Echt een unieke winkel in Den Haag. Ik kom hier zeker terug!!

Ed onbekend 3 maanden geleden
HCB Ophorst-Reincke
Google Maps Logo

Ik vond het fantastisch We hebben zitten smullen van de aubergine taartjes met de witte bietensalade Dat was scoren bij mijn gasten Met jullie geweldige kookkunsten Heel veel dank

HCB Ophorst-Reincke 5 maanden geleden
Ramon van Leeuwen
Google Maps Logo

Heerlijk en gezond eten voor goede prijs. Keuze is goed en overzichtelijk. Alles valt te mixen en matchen. Vooral de lasagne is heerlijk maar ook de worteltjes uit de oven, of de krieltjes. Je kiest een vlees/vis/vega component, met een groente en koolhydraat gerecht. Alles is ruim voldoende voor de normale eter.

Ramon van Leeuwen 6 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Karsten en Kuiper B.V.

Goed nieuws! Bij Karsten en Kuiper B.V. in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Den Haag

Benieuwd wat je naast Karsten en Kuiper B.V. nog meer in of rondom Den Haag (Zeeheldenkwartier) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Zeeheldenkwartier.