The Harbour Club Den Haag Den Haag

The Harbour Club Den Haag

Bij The Harbour Club Den Haag gelegen aan de Binckhorstlaan 36 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

The Harbour Club Den Haag is één van de 6 locaties in Den Haag op CardMapr.

The Harbour Club Den Haag

Binckhorstlaan 36 in Den Haag

Betalen met creditcards bij The Harbour Club Den Haag in Den Haag

In Den Haag aan de Binckhorstlaan 36 bevindt zich The Harbour Club Den Haag. Bij The Harbour Club Den Haag kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort The Harbour Club Den Haag een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij The Harbour Club Den Haag

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij The Harbour Club Den Haag. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

The Harbour Club Logo

Categorie

Restaurant

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 891 3224
Routebeschrijving
The Harbour Club Den Haag Den Haag
The Harbour Club Den Haag Den Haag
The Harbour Club Den Haag Den Haag

Recensies

Wat zeggen anderen over The Harbour Club Den Haag?

The Harbour Club Den Haag wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 53 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Prachtige hippe tent, goede service en uitstekend eten, maar wel een tikkie overpriced. Reken op 100 tot 120 per persoon voor 2 gangen met drank. Ik snap dat jullie het hogere segment klanten willen, maar werk toch aan de prijs/kwaliteit verhouding. Voor 50 euro hoofdgerecht, verwacht ik een compleet gerecht of in elk geval meer dan ik kreeg. De Wagyu is fantastisch, kan tippen aan wat ik in Japan heb gegeten, maar 50 euro voor 5 kleine stukjes...nee dat is echt te karig. Maak daar een mooi gerecht van, met wat meer, en meer af. Eerlijk is eerlijk, er was mij verteld dat het alleen om vlees ging, geen bijgerechten. Maar dit mag echt meer voor dat geld. Andere tips: -personeel is super vriendelijk, maar misschien wat te amicaal. Kan iets professioneler -muziek staat erg hard. Verder, echt niks op aan te merken! Heerlijk gegeten in goede ambiance!

Lees verder

4/5

Enige tijd geleden heb ik besloten om mijn vriendin ten huwelijk te vragen bij The Harbour Club in Den Haag, vanaf het moment van eerste contact voelde ik de enthousiasme bij David. Alles werd tot in de puntjes geregeld en het personeel heeft ervoor gezorgd dat wij een fantastische avond hebben gehad. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen door Stacy die mij heeft geholpen om kalm te blijven en opnieuw heeft zij dit gedaan toen ze mijn vriendin naar de plek bracht. Toen we aan tafel gingen zitten werden wij gelijk geholpen door Floris, hij was enthousiast en bracht dit ook over op ons, nadat hij onze bestelling had opgenomen kwam Alex de steak tartaar maken, dit zag er super professioneel uit en tegelijkertijd nam hij voortouw in het gesprek met iedereen aan tafel. George was de barman van de avond, hij heeft op verzoek van ons verschillende verassende cocktails samen gesteld, telkesn weer anders maar verassend lekker. Zo af en toe tussendoor kwam David nog even een praatje maken, overall een super mooie en gezellige avond. Wij willen graag iedereen bedanken die mee heeft geholpen aan deze avond, wij komen zeker vaker langs!

Lees verder

5/5

Mwa.. Heb het sowieso niet echt met "luxe zaken" waar een bepaald soort type mens op af komt maar goed ik ging maar mee voor een keer. Was ook wel echt 1malig. Eten was lekker hoor, alleen op de kaart wordt het geschreven met woorden of talen dat je niet weet wat het is dus moest voor elk gerecht zowat uitleg hebben. Je krijgt wel echt weinig voor veel geld. Alsof het een sterren restaurant is met "op bedjes van" gerechten. Vind 4 euro voor alleen een beetje saus ook gewoon duur. Bediening is langzaam en muziek staat echt te hard. Vind het jammer dat ik geen betere recensie kon schrijven.

Lees verder

3/5

Top restaurant, kom al lang bij de harbour club overal sinds jaren en goed te zien dat de Binckhorst er een.hele mooie lokatie bij heeft gekregen, top eten goede kwaliteit, beef iets taai, maar rest uitstekend.

Lees verder

5/5

Goede service, vriendelijk personeel, lekker eten maar muziek iets te hard. En als horeca personeel zijnde merkte ik wel echt op dat ze veel bij verkoop deden niets mis mee maar viel me gewoon op

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij The Harbour Club Den Haag

Goed nieuws! Bij The Harbour Club Den Haag in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
SPAR express Den Haag Leidschenveen Den Haag Supermarkt

SPAR express Den Haag Leidschenveen

Zoetermeerse Rijweg 15

Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258

Trekpleister Den Haag Drogisterij

Trekpleister

Simon Carmiggelthof 258

Pearle Opticiens Den Haag Den Haag Opticien

Pearle Opticiens Den Haag

Jaap Hoekdreef 80

Andere The Harbour Club locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent The Harbour Club nog meer locaties. Naast The Harbour Club Den Haag in Den Haag kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle The Harbour Club locaties
The Harbour Club Amsterdam Oost Amsterdam Restaurant
The Harbour Club Amsterdam Zuid Amsterdam Restaurant
The Harbour Club Rotterdam Rotterdam Restaurant
The Harbour Club Vinkeveen Vinkeveen Restaurant
The Harbour Club Den Haag Den Haag Restaurant