Hilton The Hague Den Haag

Hilton The Hague

Bij Hilton The Hague gelegen aan de Zeestraat 35 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Hilton The Hague is één van de 85 locaties in Den Haag op CardMapr.

Hilton The Hague

Zeestraat 35 in Den Haag

Betalen met creditcards bij Hilton The Hague in Den Haag

In Den Haag aan de Zeestraat 35 bevindt zich Hilton The Hague. Bij Hilton The Hague kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Overnachting, scoort Hilton The Hague een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Hilton The Hague

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hilton The Hague. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 710 7000
Routebeschrijving Kamer boeken
Hilton The Hague Den Haag
Hilton The Hague Den Haag
Hilton The Hague Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over Hilton The Hague?

Hilton The Hague wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 1079 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Overprijsd hotel. Één nachtje voor 2 personen inclusief ontbijt is zo'n 265 euro (incl. toeslagen en belastingen) + 1 dag in parkeergarage à 30 euro. Kamer qua omvang oké maar weinig privacy in badkamer door glazen wand en de deur kan niet op slot... Dat is toch een minimale vereiste?! Pluspunten: aankleding is om door een ringetje te halen. Hotel ligt in mooiste deel DH vlakbij Paleis Noordeinde, Vredespaleis, Binnenhof, Mauritshuis, etc. Leuke eettentjes en diverse avondwinkels aan overkant. Ontbijt uitgebreid (zelfs met honingraat), verse wafels, havermout, fruit, broodjes, etc. Oude kaas werd persoonlijk gebracht toen wij meldden dat het ontbrak. Kok maakt omeletten geheel naar wens. Personeel is vriendelijk. Minpunten: kameromvang is minimaal voor de prijs. Tot mijn schrik bevatte de flesjes met shampoo en dergelijke alle 4 een stof (methylthiazolinone) waar 10% vd bevolking ernstig allergisch voor is (jeuk, blaasjes, roodheid gevolgd door huidschilfering), en dat voor zo'n gerenommeerd hotel?! Viel mij tegen!

Lees verder

3/5

Door een bug in de HH-app werd een door ons tijdig gemelde annulering klaarblijkelijk niet doorgevoerd in de HH-site. Op de dag van het 'verblijf' namen wij - na constatering van de niet-doorvoering op de site - contact op met het hotel. Helaas, niets aan te doen en gewoon betalen. Ook al konden we er niet verblijven i.v.m. een ziekenhuisbezoek. Na een 2de telefoontje, want dit was immers niet het service-niveau wat wij al die jaren van Hilton verwachten en kregen, was het antwoord wederom 'Nee, gewoon betalen'. Juridisch heeft Hilton Den Haag vast het gelijk aan haar zijde. Maar getuigt dit van goed gastheerschap? Nee, zeker niet! Vandaar 1 ster.

Lees verder

1/5

Ruime kamers, ontbijt erg goed. De bar kan gezelliger worden gemaakt.

Lees verder

4/5

Heerlijk hotel. Prachtige kamers. Heerlijk restaurant en een heerlijk ontbijt. Mooie locatie aan de rand van het centrum.

Lees verder

5/5

Top service vriendelijk wat wenst iemand nog meer.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Hilton The Hague

Goed nieuws! Bij Hilton The Hague in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 85 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258