Familiepark Drievliet Den Haag

Familiepark Drievliet

Bij Familiepark Drievliet gelegen aan de Laan van 's-Gravenmade 81 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Familiepark Drievliet is één van de 6 locaties in Den Haag op CardMapr.

Familiepark Drievliet

Laan van 's-Gravenmade 81 in Den Haag

Betalen met creditcards bij Familiepark Drievliet in Den Haag

In Den Haag aan de Laan van 's-Gravenmade 81 bevindt zich Familiepark Drievliet. Bij Familiepark Drievliet kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Dagje uit, scoort Familiepark Drievliet een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Dagje uit

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 399 9305
Routebeschrijving
Familiepark Drievliet Den Haag
Familiepark Drievliet Den Haag
Familiepark Drievliet Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over Familiepark Drievliet?

Familiepark Drievliet wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 4148 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

We hebben een top dag gehad met onze kinderen van 5 en 8. Voor allebei, de een een thrillseeker en de ander die dingen snel te spannend vindt, heel veel leuke attracties. Ondanks dat het vrij druk was hebben we haast nergens langer dan 5mn moeten wachten. Ook de eetgelegenheden zijn schoon en hebben veel keuze.. Niet alleen frituur maar bijvoorbeeld ook uitsmijters, smoothies etc. Toiletten waren erg schoon en qua corona maatregelen was er ook voldoende gedaan om het een prettig bezoek te laten zijn! Wij komen zeker terug

Lees verder

5/5

Leuk park! Attracties voor alle leeftijden, eettentjes genoeg. Vriendelijk personeel die je de goede looprichting wijzen. Dit ivm smallere doorgang Corona tijd.

Lees verder

5/5

Leuk park! Als oudere kinderen hebt dan is het makkelijker in deze tijd heb los te laten. En kan je lekker aan een picknick tafel zitten in de schaduw. Anders was het erg druk gedurende deze hitte periode. Er mag wel wat meer controle zijn op groepsvorming mbt Corona maatregelen. Personeel loopt rond maar misschien spraken zij op andere plekke mensen aan..? Terwijl je zo goed ontvangen wordt door personeel met spatbril op en 1,5m afstand moet houden, maar vervolgens...? Wat helemaal apart was was bij sluiting, in ene waren alle regels verdwenen en liepen mensen in drommen en mass naar buiten. Op de brug was het wel weer te doen maar bij de entree/ uitgang?!?

Lees verder

4/5

Afgelopen woensdag geweest en veel en veels te druk. Bij aankomst was het al ongelooflijk wat je zag als je op de brug liep en dan denk je nog....oke een uur wachten vooruit, ze doen alles aan de veiligheid maar je komt vervolgens in het park en dat is GEEN doen! Nou moet ik zeggen ook mensen zelf houden TOTAAL GEEN rekening met elkaar. Personeel zegt er niks van maar ja...als je dat de hele dag moet zeggen word je gek, wel aardig personeel 😉 in deze corona tijd geen drievliet voor ons meer

Lees verder

2/5

TL;DR Leuk pretpark! Klein, compact, veel aanbod voor het gezin, als je echt van spanning houdt zijn er maar 3-4 attracties leuk, maar voor kinderen staat het bomvol met uitdagende attracties. En één ontzettend ongemotiveerde en trage werknemer, de rest was goed. Qua oppervlakte een klein pretpark, de attracties staan dicht op elkaar, waardoor je snel bij bij de volgende bent. En dus niet 20-30 minuten hoeft te lopen voor je in de wachtrij mag aansluiten. Er waren best veel bezoekers in het park, maar door de vele attracties hebben we nooit lang hoeven wachten. Behalve bij de glijbaan bij de ingang, maar daar was een gast aan het werk die ontzettend traag en ongemotiveerd was. Een bootje op een plateau leggen, hoeft niet lang te duren, maar deze jongen had er zo weinig zin in dat het bijna leek of hij zo uit Dismaland van Banksy kwam strompelen. De meeste attracties hebben een vrij hoog kermis gehalte, waar opzich helemaal niks mis mee is, ook genoeg groter opgezette attracties, maar voor veel karretjes waren m'n benen te lang, en had ik de dag erna last van m'n benen en knieën.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Familiepark Drievliet

Goed nieuws! Bij Familiepark Drievliet in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258

Pearle Opticiens Den Haag Den Haag Opticien

Pearle Opticiens Den Haag

Jaap Hoekdreef 80

Familiepark Drievliet Den Haag Dagje uit

Familiepark Drievliet

Laan van 's-Gravenmade 81

HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Oude Kustlijn 90