Familiepark Drievliet map

Familiepark Drievliet

8.6 · 5233 recensies

Laan van 's-Gravenmade, Den Haag

Familiepark Drievliet
Familiepark Drievliet Familiepark Drievliet
Familiepark Drievliet Familiepark Drievliet
Familiepark Drievliet

Over deze locatie

Aan de Laan van 's-Gravenmade in het gebied '' in Den Haag ligt Familiepark Drievliet. Zoek je in de categorie dagje uit een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 5.233 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Familiepark Drievliet accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 256 locaties in Den Haag waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied hebben we nog 186 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Joyce Boevee
Google Maps Logo

Leuk voor klein en groot genoeg atracties zodat je ,je niet verveelt. Alleen qua mindervalide ,qua rekening houden niet zo, wat bij efteling wel is. Maar het is er te doen en netjes. Voor ieder iets te vinden qua vermaak. Er is daar een parkeer terein wel betaald parkeren. Personeel is vriendelijk. Zou 5 sterren geven i.p.v 4 als ze wat lieten zien qua mindervalide vriendelijkheid, je heb genoeg mensen in een rolstoel qua kinderen en mensen. Alleen als je met kleine kinderen ben kan je veel atrakties niet doen. I.v.m 1 kind mee en de ander kan je niet laten. Dus voor een alleenstaande ouder met kleintjes valt het best tegen. 4 of 5 atracties en klaar

Joyce Boevee 4 maanden geleden
Latoya Kok
Google Maps Logo

2019 Super leuk park niet te groot en heerlijk afkoelen in het nieuwe water gedeelte. De kids en wij hebben genoten🍀 2021 We zijn afgelopen zaterdag weer naar drievliet geweest..de piratenshow was weer top! Bij de attracties niet telang hoeven wachte..echt heel leuk voor de kids. Wat wel HEEL jammer was is dat het park tot 18.00 open is maar het waterspeel gedeelte om 17.00 dicht ging en de attracties ook tussen 5 en half 6 dicht gaan. Jammer dat ook daar niks over gezegt was. De kids mochten wel nog tot 6 uur in de speeltuin bij de ingang spelen maar t liefst waren ze nog in wat attracties gegaan!

Latoya Kok 9 maanden geleden
Masie A
Google Maps Logo

heeeeeeel jammer dat de medewerkers niet iedereen op dezelfde manier behandeld. Vandaag met mijn dochter van 2 jaar voor het eerst naar drievliet geweest. Mijn dochter was net tot onder de oranje steep en mocht meeste attractie niet in. Lange verhaal in kort.... Teleurstellend ging ik met mijn dochtertje alleen maar in de speeltuin spelen :( Toevallig een korte gesprek gehad met een andere bezoeker. Blijkt dat haar kind wel bijna overal in mocht waar wij juist niet in mochten. Ze liet me haar video's zien en de teleurstelling was erger geworden terwijl haar kind even groot was als de mijne Mijn eerste keer bij drievliet en neem ik deze ervaring mee naar huis.. Heel erg jammer dit...

Masie A 11 maanden geleden
Lsc23
Google Maps Logo

Zó! Wat was het druk zondag! Bij de entree was het allemaal goed geregeld, alleen mensen houden echt geen afstand, niet normaal, oké is ook niet normaal om 1,5 meter afstand te houden, maar eerlijk, ik vind het echt niet fijn dat mensen zo dichtbij staan, voorheen niet en nu al helemaal niet. De strepen op de grond zie je amper meer, er werd niet omgeroepen om de afstanden hand te haven, de attracties werden niet schoongemaakt, wel staan er pompjes om je handen te desinfecteren in het park, maar ik zag ze niet bij de ingang van een attractie. Veel mensen die roken op het terras, met een kind met astma is dat echt niet fijn. Ben wel blij dat er niet meer gerookt mag worden in de rijen.

Lsc23 11 maanden geleden
Matthijs
Google Maps Logo

Jaren geleden geweest.. nu vandaag weer geweest.. en wat is het veranderd/ verbeterd. Personeel is zeer vriendelijk attracties zijn prima. Wachtrijen zijn zeer redelijk. Verbeter punten zijn toegang deze is onduidelijk en route er heen. prijzen in de winkel kwa ijs is wat hoog. 30-05-2021 weer geweest. Helaas een totaal andere indruk. Jammer dat alle Corona regels totaal niet nageleefd worden bij binnenkomst word het ticket voor het tijdslot niet gecontroleerd, waardoor het mega druk is op het park. De looproute word niet nageleefd, en hier is geen controle op net als het roken door het park heen. De 1,5 meter afstand is al helemaal ver te vinden. Het montkapjes plicht voor o.a. De toiletten word ook niet nageleefd.. jammer

Matthijs 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Familiepark Drievliet

Goed nieuws! Bij Familiepark Drievliet in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Den Haag

Den Haag, ook wel The Hague en 's-Gravenhage genoemd. Hét centrum van de Nederlandse politiek. Den Haag is een gezellige en sfeervolle stad. Er is hier veel cultuur te ontdekken.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Den Haag. Meer van dit lees je in onze Den Haag City Guide.