Kunstmuseum Den Haag map

Kunstmuseum Den Haag

9 · 4971 recensies

Stadhouderslaan 41, Den Haag

Kunstmuseum Den Haag
Kunstmuseum Den Haag Kunstmuseum Den Haag
Kunstmuseum Den Haag Kunstmuseum Den Haag
Kunstmuseum Den Haag

Over deze locatie

Aan de Stadhouderslaan 41 in het gebied 'Zorgvliet' in Den Haag ligt Kunstmuseum Den Haag. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 4.971 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Kunstmuseum Den Haag accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 256 locaties in Den Haag waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zorgvliet hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Giel Geldof
Google Maps Logo

Naar Kunstmuseum Den Haag voor de expositie over het werk van Alphonse Mucha. Entreebewijs met tijdslot aangeschaft. Het was te druk in het museum. Er waren teveel bezoekers in relatie tot de ruimte. Als zich al een klimaatsysteem in dit museum bevindt is het ontoereikend. Regelmatig hebben wij een zaal de rug toegekeerd vanwege de " bedorven lucht". Dat ruik je met je eigen neus, daar heb je geen signaleringsysteem voor nodig. Je zou als bezoeker verwachten dat dit museum in de afgelopen twee jaar werk zou hebben gemaakt van de luchtkwaliteit voor personeel en bezoekers. Helaas niet. Oppassen en uitkijken, dus.

Giel Geldof 2 maanden geleden
Jeanette Roye
Google Maps Logo

Prachtig gebouw met mooie tentoonstellingen. Personeel bij de ingang en manier waarop de entree geregeld is, drama! Keurig etickets gekocht met museumkaart. Blijkt dat ik een oude museumkaart had, die had al vervangen moeten zijn. Er staat echter geen einddatum op de kaart dus hoe kon ik dat weten? Afijn, weer terug in de rij om een kaartje zonder korting te kopen. Dezelfde mevrouw stuurt mij vervolgens terug omdat mijn rugzakje niet mee mocht. Moest in kluis. Geen euromunt dus weer in de rij om te wisselen. Waarna je weer in de rij mag om binnen te komen. Wat een vervelend begin van een museumbezoek. Hier kom ik nooit meer.

Jeanette Roye 2 maanden geleden
A Henn
Google Maps Logo

Mooi gebouw, op zichzelf al kunstig om te zien. Gedeelte Berlage is zeer interessant ( tijdelijke tentoonstelling). Haagse scholen is een vaste collectie en mooi om te zien. De oude kleding collectie vond ik prachtig. En natuurlijk de binnentuin is een fijne plek voor een drankje. Update: vandaag met het gezin in de kelder naar de Wonderkamers geweest. Leuk om samen te doen. Een tablet met allerlei leuke opdrachten en een labyrint met allerlei kunstwerken. Tevens zijn wij een kijkje wezen nemen bij de collectie van Mucha. Heel erg mooi! Ook de fotoalbums zijn interessant om te zien. Kortom wederom geslaagd!

A Henn 2 maanden geleden
Leonie van Dalen
Google Maps Logo

Museum slecht toegankelijk voor mindervaliden. De medewerkers zijn weinig coulant en hebben kennelijk hun eigen website niet gelezen. Op deze website staat dat mensen met een rolstoel of rollator het beste via de toegang van het museon naar binnen kunnen komen en dat vervolgens in de hal van het kunstmuseum de coronapas en tickets kunnen worden gescand. Aangezien ik erg slecht ter been ben, met een stok loop en niet lang kan staan leek me dat voor mij ook de aangewezen manier. Helaas. In de hal wordt mij verzocht alsnog de hoofdingang te nemen en , ondanks het feit dat ik al een ticket had, toch in de (lange) rij voor de kassa te gaan staan. In andere musea is dat toch heel anders en beter geregeld. En tickets vooraf online bestellen heeft voor dit museum dus ook geen nut.

Leonie van Dalen 3 maanden geleden
Bep Schmidt
Google Maps Logo

Mooi museum. Tentoonstellingen zijn heel goed in elkaar gezet. Goed leesbare teksten, mooie kleur wanden passend bij de schilderijen. Goede belichting. Vriendelijk personeel. Wij komen hier graag. Zeer de moeite waard. In de coronatijd is het ook goed te doen.Een tijd afspreken is verplicht en werkt heel goed. Het restaurant is ook weer open voor koffie met heerlijk gebak.Helaas wordt de koffie geserveerd in kartonnen bekers, maar dat is een consequentie van de corona.Het appelgebak was nog helemaal bevroren. Echt niet normaal: de stukjes appel waren stukjes ijs!.

Bep Schmidt 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Kunstmuseum Den Haag

Goed nieuws! Bij Kunstmuseum Den Haag in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Den Haag

Den Haag, ook wel The Hague en 's-Gravenhage genoemd. Hét centrum van de Nederlandse politiek. Den Haag is een gezellige en sfeervolle stad. Er is hier veel cultuur te ontdekken.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Den Haag. Meer van dit lees je in onze Den Haag City Guide.