Madurodam Den Haag

Madurodam

Bij Madurodam gelegen aan de George Maduroplein 1 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Madurodam is één van de 85 locaties in Den Haag op CardMapr.

Madurodam

George Maduroplein 1 in Den Haag

Betalen met creditcards bij Madurodam in Den Haag

In Den Haag aan de George Maduroplein 1 bevindt zich Madurodam. Bij Madurodam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Dagje uit, scoort Madurodam een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Dagje uit

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 416 2400
Routebeschrijving
Madurodam Den Haag
Madurodam Den Haag
Madurodam Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over Madurodam?

Madurodam wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 15091 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wat een geweldige dag voor ons als gezin, de kinderen vonden het erg leuk (4 en 6) en voor ons als ouders ook leuk om eens terug te zijn. Dik 4 uur hebben we ons prima vermaakt. De interactieve attracties zijn ook erg leuk. Kinderen tot en met 6 jaar zijn nu ook nog eens gratis op een doordeweekse dag!

Lees verder

5/5

Afgelopen weekend in Madurodam geweest. Een paar dingen die ik erbij moet vermelden : wij hadden ruim de tijd genomen omdat we ook een reservering bij het omniversum hadden. Hierdoor zijn we in alle "attracties" geweest. Het was echt ongelofelijk leuk leuk. Het weer zat ondanks slechte voorspellingen toch nog een beetje mee dus de kids zijn lekker in de speeltuin geweest. Daar zijn er 2 van. Er is aan het begin ook een korte film over Maduro. Erg interesant. Een aanrader al vind ik 18,50 best prijzig want parkeren is ook al 9 euro! Het taste of holland restaurant was erg netjes. Met de ANWB krijg je korting op je kaartjes. Het was echt een leuke ervaring. Heel bijzonder hoe ze al die gebouwen zo levensecht hebben gekregen. Het zijn ware kunstwerken, ongelofelijk. Op de foto zie je niet eens dat het om miniatuur werken gaat. Heel mooi gedaan!

Lees verder

4/5

Leuk om een keer te komen kijken (ook met kleine kinderen).

Lees verder

5/5

We hadden een korting waardoor het 16,50 p p.was. is nog wel te doen. Het is wel erg klein, en er missen echt wel een hoor verschillende soorten evenementen in het park. Sommige historische steden worden er helemaal niet in meegenomen (Arnhem, Leeuwarden, Enschede). Dat was wel jammer om te zien en hoop dat dit in de toekomst een mooi plaatsje krijgt. En ik vind het persoonlijk niet zo netjes dat als je in het restaurant werkt, even apart wordt genomen door je leidinggevende wat beter kan! Neem diegene even apart want de bezoekers hebben hier geen boodschap aan. Als dit nou werdt gedaan, komen ze een stuk verder.

Lees verder

3/5

Afgelopen weekend in Madurodam geweest. Een paar dingen die ik erbij moet vermelden : wij hadden niet uitgebreid de tijd omdat we ook een reservering bij het omniversum hadden. Hierdoor zijn we niet in de "attracties" geweest. Maar het was wel leuk. Het weer zat niet mee dus onze zoon is niet in de speeltuin geweest. Daar zijn er 2 van. Er is aan het begin ook een korte film over Maduro. Erg interesant. Een aanrader al vind ik 18,50 best prijzig want parkeren is ook al 9 euro! Het taste of holland restaurant was erg netjes.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Madurodam

Goed nieuws! Bij Madurodam in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 85 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258