Madurodam map

Madurodam

8.8 · 18793 recensies

George Maduroplein 1, Den Haag

Madurodam
Madurodam Madurodam
Madurodam Madurodam
Madurodam

Over deze locatie

Aan de George Maduroplein 1 in het gebied 'Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes' in Den Haag ligt Madurodam. Zoek je in de categorie dagje uit een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 18.793 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Madurodam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 256 locaties in Den Haag waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Alexander ter Braak
Google Maps Logo

Altijd even leuk om hier rond te lopen. Park zelf is goed verzorgd en de planten worden goed onderhouden en ziet er erg schoon uit. Ook de wc's waren netjes en schoon. Alleen de "attracties" zelf niet zo goed. We misten en aantal bordjes van gebouwen en we hebben toch echt goed gezocht. Daarnaast waren veel doe dingen ook kapot. Het boot blussen deed het niet goed, de sluizen hadden te weinig water en het bestuurbare vliegtuig had een vast zittend roer, om even een paar dingen te noemen. Met deze ticketprijzen verwacht je toch iets meer onderhoud. Maar voor de 1x in de tienjaar dat we er naartoe zijn geweest en ondanks alle defecten, toch een leuk dagje uit.

Alexander ter Braak 2 weken geleden
Lettie de Haan
Google Maps Logo

Het uitje naar Madurodam viel vandaag echt tegen. De tuintjes staan er allemaal prachtig bij, maar de miniaturen hebben echt onderhoud nodig. Veel is beschadigd of het werkt niet naar behoren en je moet soms behoorlijk zoeken naar de beschrijvende bordjes, die soms ook zo ver weg staan dat je ze niet kunt lezen of het wordt niet duidelijk naar welk gebouw ze verwijzen. Maar vooral de horeca viel erg tegen. Het panaroma restaurant was helaas gesloten, dat gaf veel drukte bij het andere restaurant. Op zich niet erg als je na lang wachten lekker kunt eten. Maar als je de hoofdprijs betaalt en dan ook nog een maaltijd van betreurenswaardige kwaliteit krijgt voorgeschoteld, dan kan ik niet anders dan aanraden om vooral je eigen broodjes mee te nemen. Dat is behalve een stuk goedkoper, waarschijnlijk ook veel lekkerder. De friet was taai en niet helemaal gaar. De broodjes hamburger waren gortdroog en armzalig belegd. Vijf dikke plakken augurk, een kwak ketchup aan één kant van het broodje en een taaie plak kaas erop. Het saucijzenbroodje was lauw en taai. Echt niet lekker! Gelukkig scheen de zon en hebben we een heerlijk dagje buiten gehad, maar voorlopig is dit niet voor herhaling vatbaar.

Lettie de Haan 1 maand geleden
Gerard Krabbendam
Google Maps Logo

Fijn een dagje uit met de kleinkinderen. Aan gekomen bij madurodam kwam ik er achter dat mijn rugzak nog thuis was achter gebleven. Toch naar de ingang gelopen en het verhaal verteld.Ik vroeg of mijn vrouw en de kids naar binnen mochten en dat ik zou terug rijden, ( 2 x 100 km ) deze dame zij wacht maar even. Er kwam een meerdere en die nam ons mee naar binnen, het geluk was dat ik kaarten online had besteld en dat was in de pc zo achter haald .Dus zonder dat ik terug moest hadden we toch de kaartjes Hartelijk dank Madurodam.

Gerard Krabbendam 1 jaar geleden
Merlijn Kamps
Google Maps Logo

Miniatuur-Nederland is met heel veel aandacht, liefde en oog voor detail vormgegeven. De beeldjes op de Sint- Jan bijvoorbeeld zijn allemaal uniek, ik snap niet hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen. Een heel leuk uitje, voor zowel kinderen als volwassenen valt er veel te leren. Kinderen mogen ook van alles doen zoals een havenkraan en een sluis bedienen. Leuk en heel leerrijk!. Daar zit ook meteen mijn enige kritiekpunt: de sluis en de havenkraan werken niet zo goed. Bij de havenkraan doet de zuignap het niet, en de sluis lekt zoveel water door de deur dat die ook bij de juiste bediening niet behoorlijk vult. Nog steeds heel leuk maar kan met een beetje onderhoud beter. Het eten is prima en best betaalbaar voor zo een A locatie.

Merlijn Kamps 1 jaar geleden
Esther Cremer
Google Maps Logo

Een leuk en leerzaam uitje! Met 2 jongens (6 en 8 jr) hebben wij hier een leuke dag gehad. We hebben ons van ca 10.30 tot 15 uur goed vermaakt. Het park is niet groot dus alle tijd om alles goed te bekijken. Zoals velen was ik er ook als kind en is het leuk dit nu terug te zien. De highlights van Holland zijn er uiteraard te bewonderen. Maar ook een aantal interactieve dingen voor kinderen zoals een brand op een schip blussen, bootjes met sluisjes, windmolen aandrijven en de deltawerken in gang zetten. De "attracties" zoals Flying Dutchman en Geschiedenis van Amsterdam waren allesbehalve spectaculair maar leerzaam en met een tijdsduur van ca 5 minuten ook een leuke afwisseling. Voldoende toiletten, 2 speeltuinen, een restaurant waar zowel gesnackt als wat gezonder gegeten kan worden. Dit moet je eigenlijk gewoon eens gedaan hebben, aanrader! 😃

Esther Cremer 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Madurodam

Goed nieuws! Bij Madurodam in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Den Haag

Den Haag, ook wel The Hague en 's-Gravenhage genoemd. Hét centrum van de Nederlandse politiek. Den Haag is een gezellige en sfeervolle stad. Er is hier veel cultuur te ontdekken.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Den Haag. Meer van dit lees je in onze Den Haag City Guide.