Hotel Novotel Den Haag World Forum Den Haag

Hotel Novotel Den Haag World Forum

Bij Hotel Novotel Den Haag World Forum gelegen aan de Johan de Wittlaan 42-44 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Hotel Novotel Den Haag World Forum is één van de 8 locaties in Den Haag op CardMapr.

Hotel Novotel Den Haag World Forum

Johan de Wittlaan 42-44 in Den Haag

Betalen met creditcards bij Hotel Novotel Den Haag World Forum in Den Haag

In Den Haag aan de Johan de Wittlaan 42-44 bevindt zich Hotel Novotel Den Haag World Forum. Bij Hotel Novotel Den Haag World Forum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting scoort Hotel Novotel Den Haag World Forum een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Hotel Novotel Den Haag World Forum

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Novotel Den Haag World Forum. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 203 9004
Bekijk kamerprijs
Hotel Novotel Den Haag World Forum Den Haag
Hotel Novotel Den Haag World Forum Den Haag
Hotel Novotel Den Haag World Forum Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over Hotel Novotel Den Haag World Forum?

Hotel Novotel Den Haag World Forum wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 1554 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Kamer schoon en netjes. Uitzicht helaas niet leuk je kijkt op daken congrescentrum Grote smart tv waar je op kan streamen dat is een pluspunt . Parkeren raadt ik af in de garage. Een stukje lopen en daar kun je vanaf 5 uur en in het weekend gratis parkeren scheelt 22,50 .. het ontbijt was heel karig weinig keus en weinig wat iemand voor je in een tasje stopt.

Lees verder

3/5

We komen al sinds 2015 elk jaar terug naar dit hotel. En elke keer weer hebben we een heel fijn verblijf. Hele goede service! Geen vraag is teveel en er staat altijd een glimlach op het gezicht van de receptie. Zo ook dit jaar! Service is top! En de chrome cast is een extra luxe waar de Kids ook erg blij mee waren.

Lees verder

5/5

nette kamer met chromekast op tv voor streaming.. vriendelijk personeel maar zeer matig en karig ontbijt en onvriendelijk ontbijtdame.duur parkeren terwijl 1 straat verder het na 17.00 en in het weekend gratis parkeren is.jammer.locatie is niet super direct naast het congrescentrum. sfeerloos

Lees verder

2/5

Zeer fijn hotel, leuk en vriendelijk personeel en alles is lekker dichtbij. Geen dag verveel jij je daar. Leuke toevoeging is ook de chromecast het is zeker het waard om weer eens terug te komen.

Lees verder

5/5

Geweldig om even de lockdown te ontvluchten. Na maanden lang opgesloten te hebben gezeten met pubers in huis leek het ons leuk even samen weg te gaan. Toen we op onze kamer (met tussendeur) onze buren toch wel goed bleken te horen zakte de moed mij in de schoenen. Na maanden thuis met iedereen rekening houden was ik niet van plan met mijn onbekende buren rekening te houden 😉 Heb het probleem bij de receptie voorgelegd (lekker gênant ook 😆) en we kregen meteen een nieuwe kamer. Een kamer zonder buren 😂 Wat een geweldige service! Wij hebben genoten van de kamer en de omgeving en komen zeker nog eens terug.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Novotel Den Haag World Forum

Goed nieuws! Bij Hotel Novotel Den Haag World Forum in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
SPAR express Den Haag Leidschenveen Den Haag Supermarkt

SPAR express Den Haag Leidschenveen

Zoetermeerse Rijweg 15

Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
Sligro Den Haag Westvlietweg Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258

Trekpleister Den Haag Drogisterij

Trekpleister

Simon Carmiggelthof 258

Pearle Opticiens Den Haag Den Haag Opticien

Pearle Opticiens Den Haag

Jaap Hoekdreef 80

Familiepark Drievliet Den Haag Dagje uit

Familiepark Drievliet

Laan van 's-Gravenmade 81