Hotel Novotel Den Haag World Forum Den Haag

Hotel Novotel Den Haag World Forum

Bij Hotel Novotel Den Haag World Forum gelegen aan de Johan de Wittlaan 42-44 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Hotel Novotel Den Haag World Forum is één van de 85 locaties in Den Haag op CardMapr.

Hotel Novotel Den Haag World Forum

Johan de Wittlaan 42-44 in Den Haag

Betalen met creditcards bij Hotel Novotel Den Haag World Forum in Den Haag

In Den Haag aan de Johan de Wittlaan 42-44 bevindt zich Hotel Novotel Den Haag World Forum. Bij Hotel Novotel Den Haag World Forum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Overnachting, scoort Hotel Novotel Den Haag World Forum een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Hotel Novotel Den Haag World Forum

Overnacht en boek je hotelkamer bij Hotel Novotel Den Haag World Forum. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 203 9004
Routebeschrijving Kamer boeken
Hotel Novotel Den Haag World Forum Den Haag
Hotel Novotel Den Haag World Forum Den Haag
Hotel Novotel Den Haag World Forum Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over Hotel Novotel Den Haag World Forum?

Hotel Novotel Den Haag World Forum wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 1371 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Jammer dat 0 sterren niet mogelijk is. Door een menselijk foutje een hotelkamer geboekt voor eind maart ipv eind februari, vervolgens om 05:00 snachts het hotel binnen gegaan om er dus achter te komen dat mijn reservering verkeerd was en het hotel helemaal vol zit. Jammer maar eigen fout, maar vervolgens is het NIET mogelijk om het bedrag van de gemaakte reservering voor eind maart (1 maand later) terug te krijgen omdat dit 'niet in hun voorwaarden'' staat. Dus nu 90 euro betaald voor een overnachting die pas over een maand plaatsvind, terwijl ik (woon in Groningen) daar verder nooit kom. Totaal geen medeleven en een trutje aan de lijn die alleen maar kan zeggen: Ja helaas, zo staat het in onze voorwaarden. Jammer dat een grote hotelketen zich zo laat kennen, en zo'n slechte naam wil opbouwen over een bedrag van nog geen honderd euro. diep triest.

Lees verder

1/5

Op zich een prima Hotel. Prettige ontvangst bij de receptie. Lobby en hotelbar zijn prettig en modern vormgegeven. Echter, de standaard kamer is ook echt standaard, oftewel: best wel basic. Prima om te slapen, maar van een 4 sterren hotel hadden we echt meer verwacht. De hotelbar had meerdere bieren die op de kaart stonden niet en de prijzen waren ook erg hoog (€13 voor een wijntje plus een biertje). Daar komt bij: wat een ontzettend trage man stond er achter de bar ... En tot slot; wat een saai gebouw zeg! Het lijkt van buiten een saai bedrijfspand van ca. 15 verdiepingen hoog en ook de entree nodigt totaal niet uit. Ben je binnen, dan is de eerste indruk prima (zie het begin van mijn verhaal), maar kom je op bijv de 7e etage de lift uit, dan lijkt het wel een flat galerij met deuren, zonder veel oog voor de aankleding. Moraal van het verhaal; moet je in de buurt zijn, dan is het misschien best heel handig, maar anders zou ik er alleen slapen als je een echt goede aanbieding kunt vinden.

Lees verder

3/5

Geen ontbijt gehad dit keer, dus daarover kan ik helaas niets melden. De kamer was erg groot en we hadden ook een erg grote televisie. Het leek allemaal wel nieuw, zo schoon was alles. De kussens waren 2 jaar geleden te dun, maar nu precies goed. Dit keer hadden we een fantastisch uitzicht en konden zelfs de zee en het Kurhaus zien. Goede ligging, dicht bij Den Haag en Scheveningen en de tramstations. Wandel eens naar het strand van Scheveningen, kost je 30 minuten. Vriendelijk personeel.

Lees verder

5/5

kamer prima... bar na voorstelling wel open. weinig sfeer. cocktails werden niet geserveerd omdat het te druk zou zijn, wat echt mee viel. Overigens alles behoorlijk aan de prijs. Geen hapje meer te krijgen in de avond. In de ochtend geen mogelijkheid voor kopje koffie aan de bar. het viel ons tegen . Gelukkig wel een leuke voorstelling gezien.

Lees verder

3/5

Voor mij de derde keer dat ik hier ben geweest. Iedere keer i.c.m. een musical-arrangement. Deze keer vanwege We Will Rock You. En ik moet zeggen dat we deze keer de beste ervaring hadden tot nu toe. Alles was allemaal wat beter geregeld dan voorgaande jaren. Goede ontvangst bij de receptie. We konden kiezen, kamer met bad of kamer met douche. Kamer was goed. Kussens op het bed niet zo, 's ochtends last van mijn nek. Eten in het restaurant was goed. En ook ontbijt was prima, voldoende keuze ook. Dus bij een volgende leuke musical komen we zeker weer eens terug.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Hotel Novotel Den Haag World Forum

Goed nieuws! Bij Hotel Novotel Den Haag World Forum in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 85 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258