Novotel

7 locaties

8 · 13.929 recensies

Overnachting

Novotel is er voor het hele gezin. Bij Novotel geniet je met het hele gezin van de ontspanning en rust die het hotel te bieden heeft.

Betaal bij de hotels van Novotel met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Novotel

Novotel is onderdeel van All Accor Live Limitless. Hier horen hotels zoals Ibis en Mercure bij. 

Novotel staat in het teken van het gezin. Zij hebben daarom dan ook een speciale actie, waarbij kinderen tot 16 jaar gratis bij u op de familiekamer mogen overnachten. Dit kan veel in kosten schelen. 

Naast familie vriendelijk, is Novotel ook erg goed bereikbaar. Ze zorgen er namelijk voor dat hun hotels vlakbij de snelweg, vliegveld of openbaar vervoer gelegen zijn.

Zoeken

Alle Novotel locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Novotel

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Novotel beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Novotel
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Novotel
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Novotel in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Novotel een 8. Ruim 13.929 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Novotel reviews lees je hieronder.

Na een verblijf van enkele weken, kan ik met recht zeggen !, dat het novotel een top hotel is met oa een uitstekend ontbijtteam zoals lizzy, henny, en esther, een behulpzaam receptie-team oa maud en(...)

Go15561824355 1 maand geleden

Vrede en stilte

Dragan V. 3 weken geleden

Fijne hotel om een meeting te houden. Goed aan te rijden vanuit alle windrichtingen. Goed te parkeren bij en dichtbij deze locatie. Goede service en zeer professioneel personeel. Restaurant heeft een(...)

michaelgroot 2 weken geleden

Een van de beste ervaringen met gastvrijheid

Ankush P. 2 weken geleden

Alles ok

ultrAslan H. 2 weken geleden

Schattig klein hotel met een geweldig ontbijt en zeer mooie attente service.

Olga D. 2 weken geleden

Training gehad niet geslapen

Nancy Van H. 3 weken geleden

We hebben genoten van ons verblijf! Het hotel was dicht genoeg bij waar we heen moesten en de kamer was comfortabel voor ons drieën. U kunt bij de receptie fietsen huren voor een redelijke prijs, wat(...)

Jennifer 1 maand geleden

Niet erg mooi van buiten, maar zeer goed onderhouden van binnen en gerund door zeer vriendelijk personeel. Kamer was groot en geweldig. We hadden een upgrade. Het ontbijt is het geld waard.

Thomas N. 1 maand geleden
.block-infinite { background: #000944 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000944 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000944 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000944 !important; } .hero, .reviews { background: #00094410; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van Novotel

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Novotel al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.