Novotel

7 locaties

8 · 16.532 recensies

Overnachting

Novotel is er voor het hele gezin. Bij Novotel geniet je met het hele gezin van de ontspanning en rust die het hotel te bieden heeft.

Betaal bij de hotels van Novotel met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Novotel

Novotel is onderdeel van All Accor Live Limitless. Hier horen hotels zoals Ibis en Mercure bij. 

Novotel staat in het teken van het gezin. Zij hebben daarom dan ook een speciale actie, waarbij kinderen tot 16 jaar gratis bij u op de familiekamer mogen overnachten. Dit kan veel in kosten schelen. 

Naast familie vriendelijk, is Novotel ook erg goed bereikbaar. Ze zorgen er namelijk voor dat hun hotels vlakbij de snelweg, vliegveld of openbaar vervoer gelegen zijn.

Zoeken

Alle Novotel locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Novotel

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Novotel beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Novotel
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Novotel
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Novotel in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Novotel een 8. Ruim 16.532 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Novotel reviews lees je hieronder.

We hebben (mijn vrouw en ik) alleen koffie gedronken en een taartje er bij genomen 😊

Wim T. 2 weken geleden

De locatie van het hotel ligt dicht bij het centrum. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk Prachtig uitzicht vanuit het Novotel hotel

osama A. 2 weken geleden

+ goed gelegen + Parkeerplaats voor de deur + schone en goed ingerichte kamers +zeer vriendelijk en behulpzaam personeel + Zwembad +- Ontbijt ok, koffieselectie groot en goed - Koelkast en aircondit(...)

Clue L. 2 weken geleden

Schitterende locatie voor Den Haag. Zeer vriendelijk en flexibel personeel dat de beweging naar bezienswaardigheden enz. begeleidt op de gewenste transportwijze of te voet. Een geweldige hotelervaring(...)

Amina H K. 2 weken geleden

Locatie is geweldig, midden in het stadscentrum. Kamers zijn een beetje oud en hebben een apart toilet vanuit de badkamer. De ingang van de parkeerplaats is krap en heeft een lift.

T 2 weken geleden

Mooi hotel vlakbij het centrum, niet goedkoop. De hotelgarage is een groot voordeel, ook al mag de auto niet te groot zijn. Een Kadett of een Kever past wel, maar bij een Skoda Superb zal het krap zij(...)

Rudolf E. 1 week geleden

Goede kamer, wel zeker 4 sterren. Ik zat alleen helemaal boven op de 4e verdieping, tijdens de warmte de eerste 1 a 2 dagen de airco niet aangehad (zeer stom van mij achteraf). Later wel aangezet en b(...)

Eugene S. 1 week geleden

Comfortabel

luigi v. 2 weken geleden

Excellent location close to Amsterdam Schiphol airport, accessible with 1 stop by train. Rooms are spacious, modern and offer all what is needed. A great place - but prices are quite variable, and can(...)

Thierry A. 1 week geleden
.block-infinite { background: #000944 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000944 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000944 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000944 !important; } .hero, .reviews { background: #00094410; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van Novotel

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Novotel al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.