Flying Pig

2 locaties

8 · 3.568 recensies

Overnachting

Dit is het Flying Pig hotel. Hier kun je genieten, relaxen en je budget in acht nemen. Het hotel ligt in het midden van de stad, dus je kunt alles gemakkelijk bereiken.

Betaal bij de hotels van Flying Pig met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Flying Pig

Steeds meer merken als Flying Pig gaan creditcards accepteren. Nederland telt 2 Flying Pig locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle Flying Pig locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Flying Pig

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Flying Pig beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Flying Pig
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Flying Pig
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Flying Pig in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Flying Pig een 8. Ruim 3.568 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Flying Pig reviews lees je hieronder.

Geweldig hostel voor reizigers, zeer vriendelijk personeel, geweldige service. De kamers zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft en een veilige ruimte om uw koffers en waardevolle spullen op te ber(...)

Elias 4 weken geleden

Ik vond dit hostel leuk en had daar een goede ervaring. Ik verbleef in een slaapzaal met 6 bedden, die schoon en rustig was. De locatie is ook goed, gemakkelijk bereikbaar met de tram. U kunt ontbijt(...)

Mayank K. 1 maand geleden

Schoon, geweldige locatie en organisatie. Een leuke pub ter plaatse, u kunt gemakkelijk accommodatie boeken.

Hanna P. 3 weken geleden

Goed goed goed 🤘🏽

PR0GR3SS 2 maanden geleden

Geweldig hostel op een perfecte locatie, dicht bij alle belangrijke musea, het Vondelpark en het Concertgebouw. De badkamers en douches zijn echter erg klein + sommige zijn "buiten gebruik" en kunnen(...)

Anders M. 2 maanden geleden

Deze plek is spectaculair voor een hostel. Een rookruimte en een terras. Over het algemeen zeer schoon, zeer comfortabele slaapkamers van temperatuur tot kussens. Bovenal was ik mijn AirPods kwijtgera(...)

julyan s. 2 maanden geleden

Locatie, personeel, bar en mensen waren fantastisch! De faciliteiten waren niet per se de schoonste, maar als vrouwelijke soloreiziger voelde ik me veilig en kon ik mensen ontmoeten in mijn kamer en a(...)

Grace D. 2 maanden geleden

Schoon, goede locatie, maar een beetje luidruchtig

Abdelhadi M. 3 maanden geleden

De deuren sluiten waanzinnig hard en de kamer met 32 ​​bedden kan je je slaap ontnemen. De sfeer is geweldig en de mensen zijn heel ruimdenkend

Victoria S. 3 maanden geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de hotels van Flying Pig

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Flying Pig al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.